Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny!!!

Dziękuje za kciuki:loveu:

I już po stresie... Następny za 7,5 tygodnia, 21 grudnia:roll:

A było tak... Rano jeździłam sobie ze swoim instruktorem i wszystko szło mi gładziutko. Zadowolona, aczkolwiek w ogromnym stresie stawiłam sie na egzamin. I od razu schody... Trafił mi się tak za przeproszeniem zjechany grat, że nawet biegi nie chciały wchodzić, a sprzęgło trzeba było dociskać z całych sił.... Przegląd techniczny zdałam, światła też /choć światła zdawałam mówiąc do siebie, bo egzaminator był zajęty rozmową z kolega:p/, ale już przy ruszaniu miałam problemy z biegami, ale jakoś poszło. Potem jest jazda w tył, nie zda sie, gdy auto stanie... żeby mi się nie zatrzymało, musiałam dodać gazu i.......................... przejechałam pachołek nie mieszcząc sie w zakręcie:oops: Klasyczny błąd... ehhh... tak właśnie jeżdzą dogomaniacy, po pachołkach:evil_lol:

Na 15 osób, co były ze mną na tą samą godzinę, 11 nie zdało placu, jedna ruszania z ręcznego, a 3 pojechały na miasto... tylko 3, ale wiadomo, ze chciało by sie być wśród nich:roll:

Zadzwoniłam do swojego instruktora, żeby sie pochwalić, zarzekając się, że nie powiem czemu nie zdałam, żeby sie nie kompromitować:evil_lol: /i tak wyciągnął w końcu ze mnie fakty...:evil_lol:/No cóż... za te 7 tygodni bez dodatkowych jazd sie nie obejdzie, może będzie już śnieg, to tym bardziej dodatkowe godziny będą mi potrzebne;)

Szkoda, po prostu szkoda, ale podchodzę do tego raczej spokojnie, są w życiu większe nieszczęścia niż takie coś;)

A teraz, nim jest jeszcze słonko, idę na spacerek;)
Najprawdopodobniej jutro Wam kogoś przedstawię;) Tylko nie wiem, o której godzinie, bo ze znajomymi idziemy na gorącą czekoladę i nie mam pojęcia kiedy wrócę;) Aha! Ten ktoś nie będzie mieszkać u mnie w domu, a w sąsiedztwie;)
A ponieważ na razie jeszcze nic nie jest przesadzone, wiec ciiii;)

Posted

Hejka Jadziu, szkoda ze sie nie udalo ale jak to wsponiala wiq najlepsi zdaja za drugim razem wiec wszystko jeszcze przed nami:evil_lol:
Ja na szczescie dostalam wmiare normalny samochod (ale tez wlasnie slyszalam rozne opinie jakie to one potrafia byc rozklekotane:shake:)

Posted

Ja chyba nie znam osoby, która zdała by za pierwszym razem :diabloti: A nawet jeśli znam to jeszcze o tym nie wiem :cool3: Za drugim razem na pewno Ci się uda ;)

Posted

eria napisał(a):
eee tam, trudno się mówi ,żyje się dalej :lol:
za którymś razem zdasz:evil_lol:

Moja ulubiona cyferka to 8:loveu: ale wolałabym jednak aż tak daleko nie zajść:evil_lol:

Marta_Ares napisał(a):
Hejka Jadziu, szkoda ze sie nie udalo ale jak to wsponiala wiq najlepsi zdaja za drugim razem wiec wszystko jeszcze przed nami:evil_lol:
Ja na szczescie dostalam wmiare normalny samochod (ale tez wlasnie slyszalam rozne opinie jakie to one potrafia byc rozklekotane:shake:)

Uda Nam sie... w końcu:cool3:
Mnie dobijają tylko te terminy... przecież to prawie dwa miesiące!
Cały egzamin to kilka chwil, a tyle trzeba czekać:shake:
Ale już człowiek jest mądrzejszy, następnym razem obie będziemy wiedzieć, czego się spodziewać;)

BBeta napisał(a):
Ja chyba nie znam osoby, która zdała by za pierwszym razem :diabloti: A nawet jeśli znam to jeszcze o tym nie wiem :cool3: Za drugim razem na pewno Ci się uda ;)

Chciałabym żeby tak było;)
Osobiście znam kilka osób, które zdały przy pierwszym podejściu, ale wszystkie te osoby zdawały przed styczniem, czyli przed zmianą przepisów... a pomyśleć, ze ma być jeszcze trudniej:roll:

Chciałam wgrać zdjęcia, ale wyskakuje mi błąd, że nie mam zainstalowanych kodaków:cool1: Dobrze, ze jutro wraca brat, ale się stęskniłam:loveu:... za jego umiejętnościami komputerowymi:evil_lol: bo ja sama na tym nowiutkim sprzęcie nic nie umiem zrobić, a nie mam już zapasów na fotosiku ani nigdzie:roll:

Posted

Dobrze, że masz takie zdrowe podejście, a nie że się od razu poddajesz czy coś :).
Ale mnie tu bardziej skręca z ciekawości kogóż Ty nam przedstawisz?:cool3:

Posted

Eriu napisał(a):
Dobrze, że masz takie zdrowe podejście, a nie że się od razu poddajesz czy coś :).

no pewno jakis przystojny brunet!!!!

Posted

Spoko Jadziunia swoje musisz objezdzic i wydac heee to nie ma tak hop siup ;-)
tak to niestety jest w naszym kraju ...efekt koncowy jest taki ze potrafimy perfekcyjnie zaparkowac auto a na drodze jezdzimy jak matoly bo wieksza uwage przywiazuje sie do pola anizeli jazdy samej w sobie ot co ...........
nie przejmuj sie hee ...
buzioleeeeeeeeeeee przesylammmmmmmmmmm

Posted

[quote name='sota36']Jadziu - egzaminator nie dorosl zeby dac Ci prawko!! Daj mu czas ( cholera jedna!)!!!

Dobrze... poczekam... byle nie za długo;)

[quote name='Eriu']Dobrze, że masz takie zdrowe podejście, a nie że się od razu poddajesz czy coś :).

Ooo nie, ja nie mam w zwyczaju poddawać sie;) a to, że zwykle mam pod górkę wyrabia hart ducha;)

...na razie ciiiii... właśnie byłam dopinać ostatnie guziczki:)

[quote name='sota36']no pewno jakis przystojny brunet!!!!

....zimno, zimno:evil_lol:

[quote name='Eriu']Może instruktor? :diabloti:

Niestety nie:eviltong:
A poza tym instruktor nie jest brunetem:eviltong:

[quote name='basia bonnie']Jadzia, trudno, do trzech razy sztuka jak to mówią ;) jak się nie uda za pierwszym to się uda za drugim, bądź dobrej myśli! :)
znajoma zdała dopiero za 9 podejściem, więc się nie przejmuj :evil_lol:

Dziękuje Basiu:loveu:
Jestem pełna wiary, że w końcu się uda:)

[quote name='Marta_Ares']oj tak ta przerwa jest straszna:roll: na pierwszy czekalam 4 tygodnie i teraz na drugi tyle samo:roll:

I tak czekasz połowę tego czasu, co ja;) zawsze to szybciej...

Kurcze... boję się trochę tego następnego razu, bo o WORDie w Bielsku nie krążą najlepsze opinie... mówi się, że te auta specjalnie są takie zjechane... ale z drugiej strony przecież są tacy, co zdaję...ehhh... a jeszcze egzaminator coś mi tam zrzędził, że to ja nie umiem niby biegów zmieniać... no tak, w takich złomie nie umiem:roll: tylko że wcześniej całe miasto przejechałam bez problemów, tyle że MOIM puncikiem:diabloti:
Moze do następnych wakacji sie z tym prawkiem wyrobię:evil_lol:

[quote name='Rinuś']kocham go :loveu::loveu:

Kasiu, to tak jak ja:loveu::cool3:

Posted

Dobcia, nie przejmuj się :))

Ciekawa jestem co to za niespodzianka...:cool3: Jak nie brunet to może blondas :evil_lol:

Arggggggg!! Co tu się dzieje?? Moje posty pojawiaja się między innymi :diabloti::angryy: Powinien być po BBcie..

Posted

Witaj:)
Nie przejmuj się Dobcia :)
Ja też zdałam na 2-gim razem i też słyszałam opinię, że za 1-wszym to zdają tylko farciarze ;)
Wolne już masz :) ja jeszcze jutro i też te 5 dni odpoczynku od uczelni, ale za to trzeba sie będzie trochę najeździć po cmentarzach.

Posted

a moze jakies nowe zdjecia ze spacerku??;)

u nas sa citroeny na egzaminie sa zielone i srebrne z tym ze te srebrne to nowki, a zielone stare, ja mialam od rana to myslalam ze bede miala szczescie i trafie na srebrna niestety dostalam zielonego citroena, ktory w sumie nie byl taki zly, spodziewalam sie czegos gorszego po opiniach jakie slyszalam:shake:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Spoko Jadziunia swoje musisz objezdzic i wydac heee to nie ma tak hop siup ;-)
tak to niestety jest w naszym kraju ...efekt koncowy jest taki ze potrafimy perfekcyjnie zaparkowac auto a na drodze jezdzimy jak matoly bo wieksza uwage przywiazuje sie do pola anizeli jazdy samej w sobie ot co ...........
nie przejmuj sie hee ...
buzioleeeeeeeeeeee przesylammmmmmmmmmm

Witajcie Zuzanki:loveu:
To 'wydać' nie jest zbyt miłe, bo wolałabym tą kaskę na przykład w zoologicznym przepuścić;) ehh na drodze nie mam problemów... a w końcu kto mądry, mając prawo jazdy jeździ po placu manewrowym? ale przeskoczyć tej części się niestety nie da...;)

Miga napisał(a):
Witaj:)
Nie przejmuj się Dobcia :)
Ja też zdałam na 2-gim razem i też słyszałam opinię, że za 1-wszym to zdają tylko farciarze ;)
Wolne już masz :) ja jeszcze jutro i też te 5 dni odpoczynku od uczelni, ale za to trzeba sie będzie trochę najeździć po cmentarzach.

Cześć!:multi:
Widać My nie farciarze:cool3:
Tak, mam już wolne;)To znaczy nie mam w tym tyg. ćwiczeń, a od wykładów zrobiłam sobie wagary;) Ale Ty też masz już prawie wolne:)

Taaa po cmentarzach... ahhh że też to wszystko musi być takie trudne...