Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hey dziewczyny:)

Jak obiecałam, oto mój nowy sąsiad, a właściwie sąsiadka, Pestka;)

Zdjęcie jest ze strony żywieckiego schroniska;) Zrobiłam ślicznotce mnóstwo nowych fot, już w nowym domku, ale musicie uzbroić sie w cierpliwość, bo brat wraca jutro;)
Dziś Pestke przywiozłam do nowego domu, do mojej cioci mieszkającej tuz obok mnie;) Były obawy, że nie zaakceptuje kota lub Pajdy, 14 letniej suczki cioci, ale wszystko poszło dobrze:):multi: Z kotem szaleje już po domu, a z Pajdusią kompletnie sie ignorują;)

A ja po litrach wypitej gorącej czekolady zaraz pęknę chyba:evil_lol:

Jak szybko tylko będzie sie dało, przedstawię sunie Negrusiowi, może sie polubią:)

[quote name='Marta_Ares']a moze jakies nowe zdjecia ze spacerku??;)

u nas sa citroeny na egzaminie sa zielone i srebrne z tym ze te srebrne to nowki, a zielone stare, ja mialam od rana to myslalam ze bede miala szczescie i trafie na srebrna niestety dostalam zielonego citroena, ktory w sumie nie byl taki zly, spodziewalam sie czegos gorszego po opiniach jakie slyszalam:shake:

Mam mnóstwo zdjęć i ze spacerów i Pestki, ale nie mogę ich wgrać na komp, bo są problemy... Brat miał wrócić dziś, ale wraca jutro... mam nadzieję, że cierpliwe cioteczki jeszcze poczekają?:cool3:

Ja jeździłam na punto, to i takie dostałam na egzaminie;)
Na szczęście taki miałam dziś zagoniony i udany dzień, że już zapomniałam o tej wczorajszej porażce... prawie:razz:

[quote name='BBeta']Ty mnie nie strasz, bo się nigdy nie zdecyduje :diabloti:

Nie straszę Cię;) Nie ma się czego bać, to sama przyjemność:loveu: szczególnie gdyby sie miało niekończące pokłady funduszy na ten cel:cool3::evil_lol:

[quote name='wiq']no mówiłam, że najlepsi za 2gim :loveu:
albo czasem za 3cim nawet :loveu:

a co to za tajemniczy lokator?.. :cool3:

...no jasne, jasne:loveu: w końcu z większą wprawa i po dodatkowych lekcjach:cool3:

Juz nie jest taki tajemniczy:loveu:

Posted

Jaka zgrabniacha z Pestki :eviltong:
To dobrze, że znalazła nowy domek.
Czekamy na fotki obu psiaków. Twojego kawalera i pestkowej panienki ;)

Posted

Pestka? jejku, ale się cieszę!! :multi: :multi: :multi: dwa razy ją miałam na spacerku i przez te dwa spacerki myślałam ciągle kto chce psa... Pestka jest tak kochana i tak obskakuje ludzi i tak chce się przytulać :loveu: i ufa człowiekowi :loveu: zresztą sama chyba wiesz :)
:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Jej jaka śliczna sunia:loveu: Super, że znalazła dom, dobi będzie miał nową koleżankę:multi:

no mówiłam, że najlepsi za 2gim :loveu:
albo czasem za 3cim nawet :loveu:
podpisuje sie obiema rękami:evil_lol:

Pozdrawiamy:multi:

Posted

Cześć Jadziu! :loveu:

Mam masę zaległości w Twojej galerii, ale przeczytałam jedną najbardziej istotną wiadomość - Pestka wyciągnięta!!! :multi: :multi: :multi:

Nie bez powodu skakała po Tobie w niedzielę w boksie - ona po prostu wiedziała :loveu:

Kochana kruszynka, ciocia na pewno nie będzie żałować :loveu:

Będziesz w niedzielę?

Posted

No ale śliczna sunia :). Ja to szczerze powiem, że myślałam, że ta lokatorka to do Was :D. Ale i tak fajnie, że już nie w schronie. A tak wogóle to witam wieczorkiem.

Posted

Cześć!!!

Nareszcie skończył sie wczorajszy, smutny dzień...
A dziś jakoś tak chciało mi się wcześnie wstać;)

Dostałam emeila od swojej opiekunki na studiach, ze zakwalifikowałam się do programu badawczego:multi: oczywiście bardzo się ciesze, ale dobcia będę mogła zabrać do Krk za dwa tygodnie, bo czeka mnie kilka całodniowych wyjazdów...ehhh... nigdy nie ma za dobrze...

[quote name='Miga']Jaka zgrabniacha z Pestki
To dobrze, że znalazła nowy domek.
Czekamy na fotki obu psiaków. Twojego kawalera i pestkowej panienki

Chudzinka kochana z niej:) a foteczki zaraz będe;)

[quote name='eria']ale śliczna dziewczynka!!!!
jak taki mini dobko-hasan dwa w jednym

Hehehe mam dość jednolity gust:evil_lol:
Ciocia pozostawiła wybór psa mnie, no i wybrałam... miniaturkę własnych psiaków:lol:

[quote name='basia bonnie']Pestka? jejku, ale się cieszę!! dwa razy ją miałam na spacerku i przez te dwa spacerki myślałam ciągle kto chce psa... Pestka jest tak kochana i tak obskakuje ludzi i tak chce się przytulać i ufa człowiekowi zresztą sama chyba wiesz

Taaak wiem:loveu: Mnie ja poleciła Beata, cioci od razu sie spodobała, ważne było tylko to, by zgodziła sie z jej obecnymi zwierzakami. A bliżej malutką poznałam w zeszłą niedzielę, kiedy namiętnie odrywała z bud świeżo przybite dzwi z wykładziny:diabloti: widocznie uznała, że przybijałyśmy je krzywo...:evil_lol:

[quote name='Pimpek']Dobranoc Dobciowa mówi Pimpkowa

Dzień dobry:cool3:

[quote name='Od-Nowa']piękna sąsiadeczka!!!! to bedzie znowu większa gromada spacerowa. bo chyba przedstawisz ja Dobciowi

[quote name='despera']Jej jaka śliczna sunia Super, że znalazła dom, dobi będzie miał nową koleżankę

podpisuje sie obiema rękami

Pozdrawiamy

Poznali sie pod moja nieobecność, ale będzie jeszcze nie jedna okazja;)
Niestety Hasek nie jest równie chętny do zawierania z nią przyjaznych stosunków:diabloti:

[quote name='zuzolandia']http://images23.fotosik.pl/104/309dbe8cbf259b1b.jpg

sliczna dziewczyna!!!!!
witaj koffaniutka !!! buziole przesylamy !!!!!

[quote name='zuzolandia']straszem straszem huhuhuhuhuhuhuuuhuhu

hey!!!
Dyniowego potfffora baaardzo sie przestraszyłam:evil_lol:

[quote name='sota36']Jadziu dla Azusia...

Jolu dziękuję Ci za pamięć.........

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Czeeeść Wam

[quote name='eria']dzień dobry Jadziu

[quote name='zuzolandia']doberek !!!

[quote name='Marta_Ares']Witam Jadziu

Cześć dziewuszki:loveu::multi:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Jadziu!

Mam masę zaległości w Twojej galerii, ale przeczytałam jedną najbardziej istotną wiadomość - Pestka wyciągnięta!!!

Nie bez powodu skakała po Tobie w niedzielę w boksie - ona po prostu wiedziała

Kochana kruszynka, ciocia na pewno nie będzie żałować

Będziesz w niedzielę?

Cześć:)

Ojjj ciocia na pewno nie żałuje! Mała od razu sie spodobała, jest bardzo kochana i grzeczna, ale wciąż jeszcze tak skacze jak 'na trampolinie', kiedy sie z czegoś cieszy:p I umie pokazać, że chce na siqu:loveu:

W niedzielę niestety nadal nie wiem, czy będę. Dziś jadę kupić bilet, jak by były jeszcze wolne miejsca na taki autobus po 19, to wtedy miałabym rano czas na schronisko;) także zobaczymy;)

[quote name='Eriu']No ale śliczna sunia . Ja to szczerze powiem, że myślałam, że ta lokatorka to do Was . Ale i tak fajnie, że już nie w schronie. A tak wogóle to witam wieczorkiem.

Witam rankiem;)
Jeśli myślałabym o psiaku dla nas, to zdecydowanie musi być większy, bo podobno dobi chodził przy niej jak na szczudłach, żeby nie udeptać:p

[quote name='anetta']Bry

:multi:

a teraz foteczki....

najpierw Pesteczka;)

hmmm coś mi tu nie pasuje...

zrobie tu małe przemeblowanie....

cdn

Posted

a co będziecie badać? :cool3::evil_lol:

A bliżej malutką poznałam w zeszłą niedzielę, kiedy namiętnie odrywała z bud świeżo przybite dzwi z wykładziny:diabloti: widocznie uznała, że przybijałyśmy je krzywo...:evil_lol:

cała Pestka:evil_lol: ja z nią na spacerku to co chwile byłam cała oblizana, obskakana, a kurtka to z białej zrobiła się czarna:cool3:ale co tam:loveu:

http://images34.fotosik.pl/30/8f31d297f66e545d.gif
jejku co za minka:loveu: tylko patrzeć i patrzeć:loveu:

a te dwie dawno niewidziane mordeczki to takie przystojniaki są:cool3::loveu::loveu:

Posted

Czeeeść :loveu:

Gratuluję zakwalifikowania się do programu badawczego, na pewno nie będziesz żałować, a tęsknota za dobim tylko dobrze Wam zrobi :loveu:

Trzymam kciuki za tą niedzielę, patyczaki też :evil_lol:

Kochana Pesteczka :loveu: Zupełnie inna niż w schronisku, taki ma... spokój w oczkach, już nie musi się martwić, że będzie jej zimno w nocy :loveu:

A jaka grzeczna... normalnie cud, miód :loveu:

A i psiaki z boksu będą się cieszyć, bo nie będzie ich już Pestka ustawiać... :evil_lol:

http://images30.fotosik.pl/105/965b6cae58434e2c.gif

Ja po prostu kocham tego psa :loveu: :loveu: :loveu: To światło :loveu: i w ogóle :loveu: