Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Cześc!!!

[quote name='wiq']uu... lecz się szybko, bo smarkanie i chyrlanie jest fuuuj;)

...tylko chyrlałam i parę stopni za dużo miałam;)

[quote name='Marta_Ares']swietne fotki, Negro pieknie wychodzi na fotkach jest bardzo fotogeniczny:loveu: :loveu: :loveu: prosze go wymiziac odemnie

A ty szybko wracaj do zdrowia!!!

Dziękuje:lol:
Negruś wymiziany;)

[quote name='ß@$!@']ano, przepraszam, ja niedowidzę ;) ale właśnie zauważyłam tam jakiś parasol z logo żywca:loveu:

...Żywiec jest na każdy kroku na ulicach;) Jak się tęskni za domem to to nie zbyt podbudowujące, tak wszędzie sie na niego napatoszac:evil_lol:

[quote name='wiq']cześć krakowianko;)

cześc wrocławianko:lol:

[quote name='eria']tak co do soboty będziesz zdrowa!!!!!!!!!:mad::evil_lol:

juz jestem zdrowiutka:cool3: są takie rzeczy, które człowieka od razu stawiają na nogi:evil_lol:

Dziś na spacerku spotkaliśmy znów ta panią ze szczeniaczkiem owczarka, Aresem. Tym razem rozmowa rozkręciła się na całego, psiaki się pobawiły, tylko że z Negrem jest tak, że on bardzo chce do psów, a jak przychodzi co do czego, jak zabawa sie rozkręca, to on nie za bardzo wie, co robic dalej. Jest to oczywiście skutkiem tego, ze u siebie psów nie spotykaliśmy prawie wcale, a tu na każdym spacerze Negro wącha sie z tyloma miłymi futrzakami, z iloma u nas przez cały miesiąc... ale mam nadzieje, ze uda sie go jeszcze co nieco dosocjalizowac;)

;)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześc dziewuszki!!!

U Was też taki ziąb? Rano trawniki były już białe, tylko patrzec, jak spadnie śnieg:evil_lol:
Dla chorujących polecam herbatkę z miodzikiem, mniammmm:loveu:

Za dwa tygodnie jadę w Gorce tropic dziką zwierzynę, potem jeszcze w tym samym celu do Babiogórskiego PN... ehhh ciekawy będzie ten semestr, ojjj ciekawy:lol: nie licząc pomyłki, jaką jest biofizyka...:diabloti:

A za tydzień mam jazdę:multi: ahhh ale się stęskniłam za moim czerwonym puncikiem:loveu:

Natomiast dobcio tak przywiązał się do nowego miejsca, ze jak byli rodzice wczoraj, to wcale nie miał zamiaru sie z nimi zabierac, a nawet wolał siedziec w pokoju koleżanki... Mama obrzuciła go epitetami w stylu 'zdrajca' a tata zagroził, że po nas nie przyjedzie na dworzec, hihihi:evil_lol:

;)

Posted

no to Negro podpadł :cool3:
Jadziu powiedz w jakiej miejscowości Ty mieszkasz ?? jakaś wieś w okolicach Żywca?;) bo pani od naszej koleżanki Figi ma domek właśnie gdzieś tam w okolicach

Posted

Mieszkam w Leśnej;) To jakieś 5km od Żywca. Już Zuzoli wysłałam baaardzo szczegółowy plan dojazdu, na pewno traficie:lol::multi:
A gdzie ta pani ma domek?

Posted

Dobcia napisał(a):
Mieszkam w Leśnej;) To jakieś 5km od Żywca. Już Zuzoli wysłałam baaardzo szczegółowy plan dojazdu, na pewno traficie:lol::multi:

wiesz ze nie wiem :evil_lol: zapytam jutro, to Ci powiem, coś mówiła kiedyś o Koconiu czy jakoś tak:roll: ale głowy nie dam :evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
Widze, ze zuzole i eria dywersje bedzie uprawiac!!! A fe!!! Bawcie sie dobrze!!!!

Nie fe tylko hurrra!:cool3::lol:

eria napisał(a):
wiesz ze nie wiem :evil_lol: zapytam jutro, to Ci powiem, coś mówiła kiedyś o Koconiu czy jakoś tak:roll: ale głowy nie dam :evil_lol:

Aaa! Kocoń! Ale to nie mój kierunek;)
U mnie ładniej jest:evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
A bawcie sie dobrze! Ale Fruzylla jest moja!!!

Dziękujemy bardzo:lol:
No ja nie wiem, czy dobi będzie próbował odebrac Gutkowi któraś z panienek, bo on strasznie nieśmiały jest, po panci:evil_lol:

eria napisał(a):
Fruzia będzie mieć już trzeciego wujaszka :evil_lol:

Szczeniaczki to on lubi, ale przy Zuzance na pewno będzie sie rumienic:evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
Dziękujemy bardzo:lol:
No ja nie wiem, czy dobi będzie próbował odebrac Gutkowi któraś z panienek, bo on strasznie nieśmiały jest, po panci:evil_lol:
hahaha niesmiala!! Hahahaha

Posted

[quote name='Dobcia']Mieszkam w Leśnej;) To jakieś 5km od Żywca. Już Zuzoli wysłałam baaardzo szczegółowy plan dojazdu, na pewno traficie:lol::multi:

Plan dostalam przestudiowalam i .............wiem ze nic nie wiem:diabloti::diabloti:
spoko dzipiesa zatrudnimy :evil_lol:

http://images28.fotosik.pl/101/ac5a6329a6475c0a.jpg

wowowowowowowo piekny !!!:loveu::loveu::loveu:
witanko przedsniadankowo i przedspacerkowo :loveu:

Posted

Cześc:lol:
...ale tu pustki... gdzie wszystkich wywiało?:cool3:
Ahhh już nie długo weekendzik, jeszcze tylko dwa dni:multi:

U dobka bez zmian, choc wydaje mi się, że przytył odrobinkę. W parku nasłu****ę się tyle komplementów, że grzeczny, że ładny, że psów nie zaczepia... niedługo mi w piórka obrośnie, trzeba do domu wracac:evil_lol: W ramach rozrywki skacze przez ławki, takie bez oparc i zaczął nawet aportowac:loveu: Już go tak ludzie nie dekoncentrują, jak na początku;)

[quote name='sota36']hahaha niesmiala!! Hahahaha

...no tak:oops: to moja cecha numer jeden:p

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór

Doooobi

Stęskniliśmy się za Wami

Hey:multi:
My za Wami też tęskniliśmy:loveu:

[quote name='anetta']Ależ on dostojnie tu wygląda ))))))))
http://images22.fotosik.pl/180/ff805966312ef6d3.jpg

:hand:

Akurat kilka portrecików mi się udało, a nie chciało dobiątko zbyt grzecznie siedziec...:razz:

[quote name='zuzolandia']Plan dostalam przestudiowalam i .............wiem ze nic nie wiem
spoko dzipiesa zatrudnimy

wowowowowowowo piekny !!!
witanko przedsniadankowo i przedspacerkowo

Witam pospacerkowo i pokolacjowo:lol:

Wierze w Was:cool3: Poradzicie sobie, a jak nie... to i tak sobie poradzicie:cool3::thumbs:

[quote name='Tina.Sara']cześć wam :]

Hey:)

może jakieś foteczki?:cool3:
Nauki mam duuużo, więc teraz rzadko wpadam na dogo, no bo jak już mam chwilkę, to smycz do ręki i do parku idziemy;)

...leniuszek.... patrzcie jak mi dobrze;)

ahhh jak ja będę za nim tęsknic w przyszłym tygodniu, kiedy po weekendzie zostawię go w domku... na całyyyy długiiii tydzieńńń...:roll: