Dobcia Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Witajcie dziewczyny!!! Dziś w Żywcu jest taka wstrętna pogoda, że nawet nie brałam aparatu na spacer... Jutro jade do Krk, dobuś na całe 5 dni zostanie w domu beze mnie;) Nie powiem, co dziś robiłam, bo bym była monotematyczna...:evil_lol: No dobra, powiem... Dziś miałam jazde i było świetnie:loveu: Dwie godziny na Bielsku, żadnego gaszenia silnika, żadnych błędów... no super było:multi: Tylko z placem mam małe problemy, ale jeszcze pojeżdzę w przyszły week, może jakoś to będzie;) Eriu napisał(a):A to co te psiny z Tobą robiły, że taka wymęczona ? Za tydzień jak dobrze pójdzie to też będę tak zrzędzić . Też będę trzymać kciuki za prawko . Nic takiego nie robiły, tylko energia je roznosiła, biegać chciały... no i zaliczać wszystkie krzaczki po drodze:lol: basia bonnie napisał(a):oj, mnie też psiaki wymęczyły no i potem też poszłam na spacer z moim adhdowcem a nogi.. wypoczęłam to nie bolą choć zobaczymy jeszcze jutro na wf ale, ale teraz to trzymamy kciuki za jutro!! Basiu, egzamin mam za tydzień;) Bo my, dogomaniacy mamy niesamowita kondycję:cool3: Mnie nogi tez nic a nic nie bolą:lol: Pimpek napisał(a):No,no, Negruś się pilnuje Fajnie że będziesz miała wymieniany komp A musi sie pilnować, bo bym go zbubiła:evil_lol: Wizja nowego kompa bardzo mnie cieszy;) anetta napisał(a):Hejka Nadrobiłam zaległości w czytaniu Coo ja to miałam powiedzieć.... kurcze, za dużo informaci jak na jeden raz Aaaaaaa PKSem to chyba by było ciężko przewieźć Negra, no nie? Ja pamiętam jak kierowca nie chciał wpuścić Kaji która była trzymana na rękach przez moją mam... Porażka... Hey!!! No fakt... galeria chwilowo przerobiła sie w czytelnie:evil_lol: Ale juz jutro będe w Krk, to i jakieś fotki postaram sie zmniejszyć i wstawaić;) Też sie obawaiam, ze mogłabym do PKSu w ogóle nie wejść, jeszcze do tego z tak duzym psem... ale głównie temu, że autobus jest zwykle pełny ludzi;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja się bałam jak będę wyglądać, jak Ola wysadzi mnie taką brudną, śmierdzącą, z trzema reklamówkami bazarków pod sferą i będę tak musiała wracać do domu... Ale kochany szofer dowiózł mnie aż pod sam domek To jak... kiedy znów widzimy się na niedzielnym spacerze w Żywcu? A pewno, że kochany szofer:cool3: Szkoda, że Glinke nie mam po drodze, ale poszłam do domu dziadków, nakarmiłam ich koty, które zaraz na zawołanie przybiegły na pieszczoszki:loveu: One tylko czekaja, aż ktoś tam przyjdzie, żeby się wepchac na kolana, bo do pustego domu nie sa wpuszczane, przeniosły sie wiec do szopki;) Za tydzień jestem w domu, za dwa też;) Jak tylko spacerki będą, to ja na stówe przyjadę:):multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Oj pogoda wyjątkowo paskudna :shake: 4 stopnie :placz: Gdzie ta piękna polska Złota Jesień? Pewnie przyjdzie w grudniu jak będzie śnieg mile widziany... :angryy: Cieszę się, że jazda znów minęła tak szybko :) urodzony kierowca z Ciebie :cool3: Nie krzyczał instruktor? ;) Znów trzeba bać się czerwonego punto :lol: Rozmawiałam z Hund w Żywcu, w kolejną niedzielę też się wybierają - a my z nimi! :multi: Mam zakwasy... :evil_lol: A jakieś domowe fotki chociaż będą? :loveu: Quote
Dobcia Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 eria napisał(a):ooo będzie nowy kompik :loveu::multi: ...będzie, będzie:lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Oj pogoda wyjątkowo paskudna :shake: 4 stopnie :placz: Gdzie ta piękna polska Złota Jesień? Pewnie przyjdzie w grudniu jak będzie śnieg mile widziany... :angryy: Cieszę się, że jazda znów minęła tak szybko :) urodzony kierowca z Ciebie :cool3: Nie krzyczał instruktor? ;) Znów trzeba bać się czerwonego punto :lol: Rozmawiałam z Hund w Żywcu, w kolejną niedzielę też się wybierają - a my z nimi! :multi: Mam zakwasy... :evil_lol: A jakieś domowe fotki chociaż będą? :loveu: Na pewno przyjdzie 'babie lato' na święta... jak rok temu, ehhh:shake: Nie stanowie już zagrożenia na dwodze:evil_lol: sama byłam zaskoczona, że tak dobrze mi idzie po 5 tyg. przerwy;) Mój instruktor nie krzyczy, tylko 'udziela sugestii':evil_lol: Ooo zakwasy:cool3: nie martw sie Justynko, za tydzień będzie lepiej:lol: Fotki mam na aparacie z piątku i soboty, ale na starszka komputera ich nie wgram;) Quote
Miga Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Pamiętam mojego instruktora (było to jakieś przeszło 5 lat temu). Miał anielską cierpliwość. Także posługiwał się sugestiami. Nawet gdy prawie przejechałam małe rondo na prosto to spokojnie wytłumaczył mi, że trzeba uważać ;) pewnie gdybym wylądowała na drzewie, to także nie byłoby większego 'halo' ;) Ja przejeżdżam zakopianką (z dołu góry borkowskiej), łagiewniki, mateczny, rondo grunwaldzkie, aleje.. :) Quote
Marta_Ares Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Hejka super ze jazda przebiegla bezblednie, a co do placu to przedewszystkim trzeba po malu to robic (bo ja sie za bardzo spieszylam i czasami wjezdzalam na słupki :evil_lol:) hehe fajnych mieliscie instruktorow moj jak zobaczyl jak ja jezdze po 4 tygodniowej jezdzie chcial mnie z samochodu wyrzucic, byl zalaman:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na szczescie nastepnego dnia przez 3 godziny jezdzilam prawie bezblednie:cool3: Quote
anetta Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Gdybym miała w przyszłości zdawać to też bym chiała mieć takiego instruktora jak Miga :loveu: Quote
basia bonnie Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dobcia napisał(a):Basiu, egzamin mam za tydzień;) Bo my, dogomaniacy mamy niesamowita kondycję:cool3: Mnie nogi tez nic a nic nie bolą:lol: :oops:sorry...ja to zawsze musze coś pomylić..:roll::oops: więc trzymam kciuki za przyszły poniedziałek!! :) my, dogomaniacy to w ogóle jesteśmy najlepsi:evil_lol::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 doberek !!!!!!!!!! Jadzia to uzdolniona dziewcyna i da radeee heeheee buzioleeeeeeee Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dzień dobry :) Będziemy mocno zaciskać kciuki za egzamin :loveu: Wczoraj podjechała do mnie _bubu_ - mówiła, że ona ma zakwasy po schroniskowych spacerach co tydzień :evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Hey!!!:lol: [quote name='Miga']Pamiętam mojego instruktora (było to jakieś przeszło 5 lat temu). Miał anielską cierpliwość. Także posługiwał się sugestiami. Nawet gdy prawie przejechałam małe rondo na prosto to spokojnie wytłumaczył mi, że trzeba uważać pewnie gdybym wylądowała na drzewie, to także nie byłoby większego 'halo' Ja przejeżdżam zakopianką (z dołu góry borkowskiej), łagiewniki, mateczny, rondo grunwaldzkie, aleje.. To bardzo fajnie miałaś:) A tą trasa przejeżdżam, jak jadę do/z Krakowa;) Tylko teraz są tam takie korki, że tragedia:shake: [quote name='Marta_Ares']Hejka super ze jazda przebiegla bezblednie, a co do placu to przedewszystkim trzeba po malu to robic (bo ja sie za bardzo spieszylam i czasami wjezdzalam na słupki ) hehe fajnych mieliscie instruktorow moj jak zobaczyl jak ja jezdze po 4 tygodniowej jezdzie chcial mnie z samochodu wyrzucic, byl zalaman na szczescie nastepnego dnia przez 3 godziny jezdzilam prawie bezblednie Noo ja właśnie potrącam panów słupków i panie słupkowe, ale tylko kiedy jadę w tył:oops: i nic mi nie pomogło wyobrażenie, ze są to ludzie... i tak po nich jeżdzę:oops: Ahhh ja to bym chciała niedziele... a tu jeszcze cały tydzień kolosów przede mną, ale po dzisiejszym dniu już mam o jeden mniej:) [quote name='anetta']Gdybym miała w przyszłości zdawać to też bym chiała mieć takiego instruktora jak Miga A ja bym swojego na żadnego innego nie zamieniła;) [quote name='basia bonnie']sorry...ja to zawsze musze coś pomylić..więc trzymam kciuki za przyszły poniedziałek!! my, dogomaniacy to w ogóle jesteśmy najlepsi No ba!!! Jasne, ze najlepsi:cool3: [quote name='zuzolandia']doberek !!!!!!!!!! Jadzia to uzdolniona dziewcyna i da radeee heeheee buzioleeeeeeee Hey:multi: ...ojjj kiedyś na pewno zdam;) ale wiadomo, że chciałabym jak najszybciej;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Będziemy mocno zaciskać kciuki za egzamin Wczoraj podjechała do mnie _bubu_ - mówiła, że ona ma zakwasy po schroniskowych spacerach co tydzień Cześc:lol: Hihihi brak kondycji:evil_lol: a niedziela juz za 5 dni:multi: ...a teraz, po wieluuu stronach gadania, w końcu foteczki;) ...bo co to za galeria bez zdjęc:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Negruś! :multi: :loveu: http://images31.fotosik.pl/14/4c9c3cad140974b9.jpg Piękne jest to zdjęcie, taki tajemniczy las w tle... :) :loveu: Quote
Dobcia Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 ...i jeszcze kilka... mój aniołek:loveu: ciekawe co tam w domu robi...ehh... Muszę leciec na zajęcia, odwiedzę Was w wolnym czasie;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 http://images33.fotosik.pl/14/f416d7436bbf2716.jpg Aniołek w mojej ukochanej obróżce! :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 http://images33.fotosik.pl/14/f6ecd95d81ddaf28.jpg jakie piękne :loveu: i las.. :loveu: kocham las :) :loveu: jaka śliczna obróżka!! :loveu: Quote
Eriu Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nie będę oryginalna i powiem, że przecudowna obróżka ;). I jeszcze powiem, że moja kumpela zdała za 7 razem, więc grunt to nie poddawać się :). Quote
Marta_Ares Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 sliczne zdjecia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i taka jakas znajoma obroza:evil_lol: :evil_lol: Quote
sugarr Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 No i jestem wreszcie! :cool3: Portos już zdrowy, tylko szkoda, że taka paskudna pogoda. Ale na wspólny spacerek jesteśmy chętni. Co Wy na to? Quote
anetta Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ale Ci pięknie pozował :iloveyou::iloveyou: Quote
gogunia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dobciu, ja spróbowałam narysować Twojego Hasanka, tak mi wyszedł: A jesień z Negrem przepiękna :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Jeeeeeeeeeeeeeeeee piykny!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
eria Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 piękne jesienne portreciki Negra:loveu: a Hasan jak żywy :crazyeye:!!! przepięknie wyszedł!!:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Hasanek jak dwie krople wody, cudny szkic! :loveu: Jadziu, żyjesz? :) Quote
Recommended Posts