Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc dziewczyny!!!:)

Aparatu nie miałam na wyjeździe, ale to żadna strata, bo tam był tylko las... las... i las;)

Justynko z tego co wiem, patyczki mają sie dobrze;)
Ale nie jedz mnie, bo sie jeszcze zaksztusisz:evil_lol:

Ale mam dla Was rekompensatę, bo chyba jeszcze żadnych fot z Krakowa nie wstawiałam;) Te są robione wczoraj wieczorem i dziś o bliżej nie określonej godzinie:p

Ulica Florjańska rano...

i nocą...

cdn

Posted

Czesc!!!

Cieszę sie, ze fotki sie podobają:lol: W sumie nie wiedziałam, jak wyjdą, bo ciemno było, a z zimna miałam ręce zupełnie sztywne;)

Dogo chodzi tragicznie wolno, jeśli w ogóle łaskawie jakaś strona zechce sie otworzyc:diabloti: Trening cierpliwości mamy gratis:diabloti:

Kraków jest najlepszym miastem do studiowania, ale... zawsze jest jakieś 'ale';) Z Negrem mogę tu siedziec do oporu, ale bez niego... tęskni mi się... bardzo...:roll:

...to jeszcze kilka zdjęc...

Posted

Basiu, krakowskie sukiennice są bardzo obszerne, dla 9 letniej dziewczynki aż za bardzo:cool3:
Ja jak miałam 7 lat zgubiłam sie na żywieckim targu...:evil_lol: Babcia odnalazła mnie przy straganach ze zwierzakami:lol:

;)

Posted

Dobry wieczór :)

Dzisiaj mają w nocy robić coś z dogo, tak więc bądźmy dobrej myśli - może już jutro wszystko będzie w porządku :loveu: :loveu: :loveu:

Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia Krakowa :) Jesteś większość czasu tam z Negrem, więc nie narzekaj ;) Ja się tak zawsze zastanawiam, czy jak zacznę studiować (taaaa... jeszcze dostać się trzeba :evil_lol: ) w Krk to ten cały czar pryśnie... mam nadzieję, że nie :)

http://img80.imageshack.us/img80/1285/filmiki372fi2.jpg

Świetne to zdjęcie, zwłaszcza światła na górze :loveu:

Posted

Czeeeeśc!!!
Nie wiem jak Wy, ale ja jakoś nie dostrzegam usprawnień w działaniu dogo...
Ale dobrze, że choc działa;)

Jak pomyślę, że jeszcze tylko jedno kolokwium dzieli mnie od powrotu do domu... to aż mogłabym skakac z radości:evil_lol:
Pogoda w Krk nie napawa optymizmem, pada cały dzień a śnieg już dawno znikł:roll:
Nie jest to najlepsza aura do ganiania po parku i zbierania frakcji do badań, ale powiem Wam, że nieźle się bawię na tych zajęciach, a szczególnie jak widzę miny przechodniów z wypisanym zdziwieniem na twarzy 'co też Ci ludzie robią z woreczkami w krzakach?' ...bezcenne:evil_lol::evil_lol:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dobry wieczór

Dzisiaj mają w nocy robić coś z dogo, tak więc bądźmy dobrej myśli - może już jutro wszystko będzie w porządku

Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia Krakowa Jesteś większość czasu tam z Negrem, więc nie narzekaj Ja się tak zawsze zastanawiam, czy jak zacznę studiować (taaaa... jeszcze dostać się trzeba ) w Krk to ten cały czar pryśnie... mam nadzieję, że nie

http://img80.imageshack.us/img80/1285/filmiki372fi2.jpg

Świetne to zdjęcie, zwłaszcza światła na górze

Bry wieczorek:)

Ahh to nasze dogo:evil_lol: Ja tam różnicy nie widzę, wcale nie muli mi mniej niż przed przerwą:roll: Ale jeden wątek działał... hehe na administracji, ale zawsze to coś.

Co do bycia z Negrem w Krk przez 'większośc' czasu nie mogę się zgodzic. Dobeniek spędził tu ze mną zaledwie dwa tygodnie...
Ale już w piątek jadę do domu:multi: Stęskniłam się porządnie za tym moim czarnlcem:loveu:

Justynko czar Krakowa nie mija. Tylko czasem brakuje czasu, by go dostrzegac, tak na co dzień;) Jak biegnę przez rynek, żeby zdążyc na zajęcia albo spieszę się na autobus, to nie zauważam jego uroków. Ale gdy z przyjaciółmi wieczorem gdzieś się wybierzemy... taaaa, wtedy to się czuje;) Kraków to zdecydowanie najlepsze miasto do studiowania!

I czeka także na Ciebie;)

zuzolandia napisał(a):
wowowowo jakie foteczki pikne
Jadziuniu kochana korzystam ze dogo jak blyskawica i odwiedzam ciem
buziole przesylam i duzooo pozytywnej energii ..........ajlawiu !!!!

Dziękuję:loveu:
I Wam także przesyłam buziaki!

Kati napisał(a):
Cudowne fotki z krakowa.
Ja uwielbiam Kraków, chociaż rzadko tam jeżdżę to miło pooglądać foteczki.

Witaj Kasiu:)
Miło mi, że zdjęcia się spodobały;)

eria napisał(a):
witamy po przymusowej przerwie

Witaj Aniu:)

...ktoś sie stęsknił za Negrim?:cool3:

:evil_lol:

;)

Posted

Dzień dobry :)

Zdjęcia Negrusia są przepiękne i jeszcze te góry, ten zapał do kopania... :cool3: :loveu:

A pogoda nie tylko w Krk beznadziejna, tutaj nie jest lepiej... Szaro, ciemno, wszystkiego się odechciewa...

Z woreczkami w parku? Pewnie psie kupy zbieracie :evil_lol:

Dobcia napisał(a):

Bry wieczorek:)

Ahh to nasze dogo:evil_lol: Ja tam różnicy nie widzę, wcale nie muli mi mniej niż przed przerwą:roll: Ale jeden wątek działał... hehe na administracji, ale zawsze to coś.

Co do bycia z Negrem w Krk przez 'większośc' czasu nie mogę się zgodzic. Dobeniek spędził tu ze mną zaledwie dwa tygodnie...
Ale już w piątek jadę do domu:multi: Stęskniłam się porządnie za tym moim czarnlcem:loveu:

Justynko czar Krakowa nie mija. Tylko czasem brakuje czasu, by go dostrzegac, tak na co dzień;) Jak biegnę przez rynek, żeby zdążyc na zajęcia albo spieszę się na autobus, to nie zauważam jego uroków. Ale gdy z przyjaciółmi wieczorem gdzieś się wybierzemy... taaaa, wtedy to się czuje;) Kraków to zdecydowanie najlepsze miasto do studiowania!

I czeka także na Ciebie;)

Jeszcze tylko trochę i znów się zobaczycie :loveu: A potem zabierzesz go ze sobą :)

Dziękuję, dodałaś mi optymizmu w związku z Krakowem :) Ja po prostu kocham to miasto, od zawsze :loveu: Mogłabym tam jeździć i nawet samotnie spacerować po każdym zakamarku i tak byłabym szczęśliwa :loveu:

Czy na mnie czeka... zobaczymy ;)