basia bonnie Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 to fajnie, że wycieczka się udała :multi: http://images29.fotosik.pl/107/61d2071d1ae9cc70.jpg ooo, no i Negro w swoim żywiole :evil_lol: Quote
anetta Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 :hand: Ciesze się że wycieczka się udała...nawet gdy padał snieg:evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Czesc dziewczyny!!!:) Aparatu nie miałam na wyjeździe, ale to żadna strata, bo tam był tylko las... las... i las;) Justynko z tego co wiem, patyczki mają sie dobrze;) Ale nie jedz mnie, bo sie jeszcze zaksztusisz:evil_lol: Ale mam dla Was rekompensatę, bo chyba jeszcze żadnych fot z Krakowa nie wstawiałam;) Te są robione wczoraj wieczorem i dziś o bliżej nie określonej godzinie:p Ulica Florjańska rano... i nocą... cdn Quote
Dobcia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 wcale przy robieniu fot mi sie ręka nie trzęsła:evil_lol: ...i jeszcze trochę mnie;) Tu jestem z lewej strony... a tu z prawej... ;) Quote
BBeta Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 A ja w Krakowie nigdy nie byłam, a tak blisko mam :diabloti: Wstyd :diabloti: Quote
anetta Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ach! Ale mi niespodzianke zrobiłaś tymi fotami! :multi: Mam nadzieje że jeszcze masz ;) Quote
basia bonnie Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 a ja byłam w Krakowie :loveu: fajnie tam :evil_lol: te nocą najpiękniejsze :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Kraków, mój kochany Kraków :loveu: Jadzia, jak ja Wam zazdroszczę tego Krakowa :loveu: Quote
Eriu Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 O kurcze, zawsze mi się marzył Kraków nocą. No nic, pozachwycam się zdjęciami :). Quote
Dobcia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Czesc!!! Cieszę sie, ze fotki sie podobają:lol: W sumie nie wiedziałam, jak wyjdą, bo ciemno było, a z zimna miałam ręce zupełnie sztywne;) Dogo chodzi tragicznie wolno, jeśli w ogóle łaskawie jakaś strona zechce sie otworzyc:diabloti: Trening cierpliwości mamy gratis:diabloti: Kraków jest najlepszym miastem do studiowania, ale... zawsze jest jakieś 'ale';) Z Negrem mogę tu siedziec do oporu, ale bez niego... tęskni mi się... bardzo...:roll: ...to jeszcze kilka zdjęc... Quote
basia bonnie Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 http://img80.imageshack.us/img80/6669/filmiki411uz5.jpg ooo, pamiętam jak raz się tu prawie że zgubiłam na wycieczce w... 3 klasie :grin: :) Quote
Dobcia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Basiu, krakowskie sukiennice są bardzo obszerne, dla 9 letniej dziewczynki aż za bardzo:cool3: Ja jak miałam 7 lat zgubiłam sie na żywieckim targu...:evil_lol: Babcia odnalazła mnie przy straganach ze zwierzakami:lol: ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dobry wieczór :) Dzisiaj mają w nocy robić coś z dogo, tak więc bądźmy dobrej myśli - może już jutro wszystko będzie w porządku :loveu: :loveu: :loveu: Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia Krakowa :) Jesteś większość czasu tam z Negrem, więc nie narzekaj ;) Ja się tak zawsze zastanawiam, czy jak zacznę studiować (taaaa... jeszcze dostać się trzeba :evil_lol: ) w Krk to ten cały czar pryśnie... mam nadzieję, że nie :) http://img80.imageshack.us/img80/1285/filmiki372fi2.jpg Świetne to zdjęcie, zwłaszcza światła na górze :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 wowowowo jakie foteczki pikne;-) Jadziuniu kochana korzystam ze dogo jak blyskawica i odwiedzam ciem ;-) buziole przesylam i duzooo pozytywnej energii ..........ajlawiu !!!! Quote
Kati Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Cudowne fotki z krakowa. Ja uwielbiam Kraków, chociaż rzadko tam jeżdżę to miło pooglądać foteczki. Quote
Dobcia Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Czeeeeśc!!! Nie wiem jak Wy, ale ja jakoś nie dostrzegam usprawnień w działaniu dogo... Ale dobrze, że choc działa;) Jak pomyślę, że jeszcze tylko jedno kolokwium dzieli mnie od powrotu do domu... to aż mogłabym skakac z radości:evil_lol: Pogoda w Krk nie napawa optymizmem, pada cały dzień a śnieg już dawno znikł:roll: Nie jest to najlepsza aura do ganiania po parku i zbierania frakcji do badań, ale powiem Wam, że nieźle się bawię na tych zajęciach, a szczególnie jak widzę miny przechodniów z wypisanym zdziwieniem na twarzy 'co też Ci ludzie robią z woreczkami w krzakach?' ...bezcenne:evil_lol::evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór Dzisiaj mają w nocy robić coś z dogo, tak więc bądźmy dobrej myśli - może już jutro wszystko będzie w porządku Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia Krakowa Jesteś większość czasu tam z Negrem, więc nie narzekaj Ja się tak zawsze zastanawiam, czy jak zacznę studiować (taaaa... jeszcze dostać się trzeba ) w Krk to ten cały czar pryśnie... mam nadzieję, że nie http://img80.imageshack.us/img80/1285/filmiki372fi2.jpg Świetne to zdjęcie, zwłaszcza światła na górze Bry wieczorek:) Ahh to nasze dogo:evil_lol: Ja tam różnicy nie widzę, wcale nie muli mi mniej niż przed przerwą:roll: Ale jeden wątek działał... hehe na administracji, ale zawsze to coś. Co do bycia z Negrem w Krk przez 'większośc' czasu nie mogę się zgodzic. Dobeniek spędził tu ze mną zaledwie dwa tygodnie... Ale już w piątek jadę do domu:multi: Stęskniłam się porządnie za tym moim czarnlcem:loveu: Justynko czar Krakowa nie mija. Tylko czasem brakuje czasu, by go dostrzegac, tak na co dzień;) Jak biegnę przez rynek, żeby zdążyc na zajęcia albo spieszę się na autobus, to nie zauważam jego uroków. Ale gdy z przyjaciółmi wieczorem gdzieś się wybierzemy... taaaa, wtedy to się czuje;) Kraków to zdecydowanie najlepsze miasto do studiowania! I czeka także na Ciebie;) zuzolandia napisał(a):wowowowo jakie foteczki pikne Jadziuniu kochana korzystam ze dogo jak blyskawica i odwiedzam ciem buziole przesylam i duzooo pozytywnej energii ..........ajlawiu !!!! Dziękuję:loveu: I Wam także przesyłam buziaki! Kati napisał(a):Cudowne fotki z krakowa. Ja uwielbiam Kraków, chociaż rzadko tam jeżdżę to miło pooglądać foteczki. Witaj Kasiu:) Miło mi, że zdjęcia się spodobały;) eria napisał(a):witamy po przymusowej przerwie Witaj Aniu:) ...ktoś sie stęsknił za Negrim?:cool3: :evil_lol: ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Dzień dobry :) Zdjęcia Negrusia są przepiękne i jeszcze te góry, ten zapał do kopania... :cool3: :loveu: A pogoda nie tylko w Krk beznadziejna, tutaj nie jest lepiej... Szaro, ciemno, wszystkiego się odechciewa... Z woreczkami w parku? Pewnie psie kupy zbieracie :evil_lol: Dobcia napisał(a): Bry wieczorek:) Ahh to nasze dogo:evil_lol: Ja tam różnicy nie widzę, wcale nie muli mi mniej niż przed przerwą:roll: Ale jeden wątek działał... hehe na administracji, ale zawsze to coś. Co do bycia z Negrem w Krk przez 'większośc' czasu nie mogę się zgodzic. Dobeniek spędził tu ze mną zaledwie dwa tygodnie... Ale już w piątek jadę do domu:multi: Stęskniłam się porządnie za tym moim czarnlcem:loveu: Justynko czar Krakowa nie mija. Tylko czasem brakuje czasu, by go dostrzegac, tak na co dzień;) Jak biegnę przez rynek, żeby zdążyc na zajęcia albo spieszę się na autobus, to nie zauważam jego uroków. Ale gdy z przyjaciółmi wieczorem gdzieś się wybierzemy... taaaa, wtedy to się czuje;) Kraków to zdecydowanie najlepsze miasto do studiowania! I czeka także na Ciebie;) Jeszcze tylko trochę i znów się zobaczycie :loveu: A potem zabierzesz go ze sobą :) Dziękuję, dodałaś mi optymizmu w związku z Krakowem :) Ja po prostu kocham to miasto, od zawsze :loveu: Mogłabym tam jeździć i nawet samotnie spacerować po każdym zakamarku i tak byłabym szczęśliwa :loveu: Czy na mnie czeka... zobaczymy ;) Quote
Pimpek Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Dobry wieczór ;) http://images32.fotosik.pl/32/c94a2b4a88a0e677.jpg Ja się stęskniłam, ja !:loveu: http://images27.fotosik.pl/106/d7f2b636e767e54d.jpg Negro !:loveu: Quote
basia bonnie Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 http://images27.fotosik.pl/106/d7f2b636e767e54d.jpg ale cudny portrecik :loveu: aż się napatrzeć nie mogę :loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witam dogo dziala troszke lepiej wiec wrescie moge ponadrabiac zaleglosci sliczne zdjecia te nocne:loveu: :loveu: :loveu: http://images27.fotosik.pl/106/d7f2b636e767e54d.jpg achh jaki portrecik:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 ...ktoś sie stęsknił za Negrim?:cool3: jeszcze sie pytasz:mad:jasne, ze JA!:multi::multi::loveu: Quote
Eriu Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ja dostrzegam taką poprawę, że znów mogę oglądać dogo na operze. http://images27.fotosik.pl/106/d7f2b636e767e54d.jpg Ale pycholek śliczny :loveu: Quote
Recommended Posts