ocelot Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='Szarotka']Z tego co wiem, to obie sunie maja chyba jechac do Donki, a tam oplata jest wyzsza niz u Zuzi, wiec obie beda mialy problemy finansowe. Trzeba sie zmobilizowac i uzbierac wiecej pieniedzy z bazarkow i deklaracji jednorazowyc. Moze sie cos z f.b. tez trafi.[/QUOTE] Tak teraz zajrzalam na finanse Kamy. No nic pomóc trzeba obu bez dóch zdań. Arielko rób na obie bazarek. jeśli nie na opłatę hotelu to na karmę na panien dobrze jak się uzbiera. Quote
Ellig Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Czy obie sunie Krysi maja jechac do DONKI i kiedy?Jezeli szybko to przesle jutro karme. Quote
Kalva Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Porządkując - KTO MOŻE ZOSTAĆ SKARBNIKIEM OCZKI???? Na fb już są chętni do pomocy finansowej! CZYJE KONTO PODAWAĆ - KTO MOZE BYĆ W STAŁYM KONTAKCIE I AKTUALIZOWAĆ WPŁATY NA BIEŻĄCO???? TO WAŻNE BO I POMOC NADCHODZI Ocelot, Ty, Ubocze i ja będziemy współadministrować wydarzenie Oczki, to, które ma drugą adminkę poza Krysią - CZY KTOŚ ZNA AGNIESZKĘ GROM??? Pisałam do niej na fb z prośbą o dodanie nas do administracji, ale póki co ona nie jest online, może ktoś ma inny namiar? Pisze niezależnie do adminów fb, może uda się odgórnie poszerzyć administrację. Wtedy poproszę osoby z wydarzenia Oczki, gdzie jest tylko Krysia o przeniesienie się na to, na którym teraz jesteśmy i dzięki temu już będzie ponad 400 osób rozsyłających Oczusię plus dodatkowo kolejni nasi znajomi. Mam też obiecaną pomoc dla Oczki na hotelik, ale nie wcześniej niż za miesiąc, więc działamy dalej, musi się udać! A kto się opiekuje Kamą i czy ona ma wątek??? Jak jej sytuacja, deklaracje? PROSZĘ USTALMY KONKRTETY BO WŁAŚNIE DZIŚ, JUTRO MOŻEMY NAJWIĘCEJ POMOCY OTRZYMAĆ, FB EFEMERYCZNY, ALE SKUTECZNY, ZMOBILIZUJMY SIĘ! Quote
pawel1w25 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Proszę tylko o podanie numeru konta do wpłat . Zresztą będę nadal pomagał i Kamusi i Oczce - tak , jak poprzednio to robiłem . Wiadomość o śmierci Zuzki bardzo mnie zaskoczyła . Zawsze bardzo chwaliłem jej DT - psiaki były tam szczęśliwe - to była osoba bardzo odpowiedzialna i kochała to , co robiła . Na pewno będzie jej nam brakować . . . :-( Quote
ocelot Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='Kalva']Porządkując - KTO MOŻE ZOSTAĆ SKARBNIKIEM OCZKI???? Na fb już są chętni do pomocy finansowej! CZYJE KONTO PODAWAĆ - KTO MOZE BYĆ W STAŁYM KONTAKCIE I AKTUALIZOWAĆ WPŁATY NA BIEŻĄCO???? TO WAŻNE BO I POMOC NADCHODZI Ocelot, Ty, Ubocze i ja będziemy współadministrować wydarzenie Oczki, to, które ma drugą adminkę poza Krysią - CZY KTOŚ ZNA AGNIESZKĘ GROM??? Pisałam do niej na fb z prośbą o dodanie nas do administracji, ale póki co ona nie jest online, może ktoś ma inny namiar? Pisze niezależnie do adminów fb, może uda się odgórnie poszerzyć administrację. Wtedy poproszę osoby z wydarzenia Oczki, gdzie jest tylko Krysia o przeniesienie się na to, na którym teraz jesteśmy i dzięki temu już będzie ponad 400 osób rozsyłających Oczusię plus dodatkowo kolejni nasi znajomi. Mam też obiecaną pomoc dla Oczki na hotelik, ale nie wcześniej niż za miesiąc, więc działamy dalej, musi się udać! A kto się opiekuje Kamą i czy ona ma wątek??? Jak jej sytuacja, deklaracje? PROSZĘ USTALMY KONKRTETY BO WŁAŚNIE DZIŚ, JUTRO MOŻEMY NAJWIĘCEJ POMOCY OTRZYMAĆ, FB EFEMERYCZNY, ALE SKUTECZNY, ZMOBILIZUJMY SIĘ![/QUOTE] Masz zapchaną skrzynke nie mogę wysłac pw z numerem konta. dziekuję za pomoc Quote
ocelot Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='pawel1w25']Proszę tylko o podanie numeru konta do wpłat . Zresztą będę nadal pomagał i Kamusi i Oczce - tak , jak poprzednio to robiłem . Wiadomość o śmierci Zuzki bardzo mnie zaskoczyła . Zawsze bardzo chwaliłem jej DT - psiaki były tam szczęśliwe - to była osoba bardzo odpowiedzialna i kochała to , co robiła . Na pewno będzie jej nam brakować . . . :-([/QUOTE] Pawle dziękuję. Nie pierwszemu tomaszowskiemu psu pomagasz. Wysylam numer konta na pw Quote
NusiaiJa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dziś juz zabrakło łez....Boże dlaczego Zuzka ???????????? Dla kochanych przez Zuzkę psich dziewuszek Oczulki i Kamci -stała po 25 zł Quote
ocelot Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='NusiaiJa']Dziś juz zabrakło łez....Boże dlaczego Zuzka ???????????? Dla kochanych przez Zuzkę psich dziewuszek Oczulki i Kamci -stała po 25 zł[/QUOTE] dziekuję Ewuniu, wyślę Ci na pw nowe konto Quote
bric-a-brac Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Jeśli jest już jakieś nowe konto, to proszę na PW. Nie zdążyłam nawet Zuzce dekl. stałej za wrzesień wpłacić :( Oczywiście, nadal zostaję przy swojej skromnej deklaracji, gdziekolwiek sunia trafi. Zuzka tak fajnie prowadziła wątek Oczki.... zdjęcia były zawsze z działki.... każda wpłata z pięknym kwiatem w podzięce... tak ładnie pisała o Oczce... ech :( Quote
Ellig Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Ellig']Czy obie sunie Krysi maja jechac do DONKI i kiedy?Jezeli szybko to przesle jutro karme.[/QUOTE] Ponawiam pytanie czy mam przekazac karme dla suczek, moge jutro wykorzystac kogos kto te karme ode mnie zabierze i w niedziele zawiezie do Donki? Quote
Kora Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Mysle sobie ze kazdego z nas moze to spotkac, mysle tez ze wazniejsze niz kwiaty bedzie chwila zadumy i deklaracja stalej wplaty 25zl miesiecznie, poprosze o numer konta do stalego przelewu. [B] [*][/B] Quote
Szarotka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Przede wszystkim Zuzka najbardziej by wolala, zeby pieskom ktorymi sie zajmowala bylo dobrze. Quote
ocelot Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='Ellig']Ponawiam pytanie czy mam przekazac karme dla suczek, moge jutro wykorzystac kogos kto te karme ode mnie zabierze i w niedziele zawiezie do Donki?[/QUOTE] Tak poprosimy i dziekujemy Quote
ocelot Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='Kora']Mysle sobie ze kazdego z nas moze to spotkac, mysle tez ze wazniejsze niz kwiaty bedzie chwila zadumy i deklaracja stalej wplaty 25zl miesiecznie, poprosze o numer konta do stalego przelewu. [B] [*][/B][/QUOTE] Kora dziekuję. Quote
Szarotka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ogromnie mi brakuje Zuzi na dogomanii, dobrze chociaz, ze psiaki beda bezpieczne i zadbane. Quote
ocelot Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='Szarotka']Ogromnie mi brakuje Zuzi na dogomanii, dobrze chociaz, ze psiaki beda bezpieczne i zadbane.[/QUOTE] Mi też. Zdarzało nam się czasami rozmawiać przez telefon.... Quote
Kalva Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ocelot napisałam do Ciebie na fb, bo mam kłopot ze skrzynką tu, coś mi się zacięło:/ czy mogłabyś mi wysać konto przez fb, bym mogła przesłać dalej? i co z Kamą? Ma wątek? Mogę od razu prosić o pomoc także na nią, wierzę, że obie znajdą domek, mają duużą pomoc teraz - z góry od Zuzi Quote
ocelot Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='Kalva']ocelot napisałam do Ciebie na fb, bo mam kłopot ze skrzynką tu, coś mi się zacięło:/ czy mogłabyś mi wysać konto przez fb, bym mogła przesłać dalej? i co z Kamą? Ma wątek? Mogę od razu prosić o pomoc także na nią, wierzę, że obie znajdą domek, mają duużą pomoc teraz - z góry od Zuzi[/QUOTE] Watek Kamy [url]http://www.dogomania.pl/threads/206929-ALARM!-Kama-traci-DT.-Pilnie-prosz%C4%99-o-kontakt-osoby-odpowiedzialne-za-psa[/url]!!! zaraz wyślę konto. Quote
ocelot Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Kochani. Pojawiła się nowa szansa dla Oczki. Dogo07 zaproponowała małej DT. DT za pokrycie kosztów. karmy itd. Na pewno na tyle nam starczy z deklaracji, ewentualnie dozbieramy. Miejmy nadzieję, że dogadają się z jej psem. Bedzie mieszkać w bloku. Problemem jest tylko transport. Łódź-Kraków. Quote
Szarotka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dla Oczki do duza szansa. Jestem ciekawa co bedzie z Kama. Moj Henio zostal bez srodkow, bo Zuzia byla skarbniczka :(:( Quote
Olga7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [B]Może Figu[/B] by tu pomogla chociaż w transporcie W-wa -Katowice i to bezplatnie chyba ,bo jezdzi na tej trasie często i nieraz zabiera psy o koty. Albo takze [B]i ludka z W-wy [/B]przy okazji transportu innego zwierzaka.Trzeba zapytać je,moze akurat. Quote
Vesper Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='ocelot']Tak teraz zajrzalam na finanse Kamy. No nic pomóc trzeba obu bez dóch zdań. Arielko rób na obie bazarek. jeśli nie na opłatę hotelu to na karmę na panien dobrze jak się uzbiera.[/QUOTE] OK, za chwilę zakładam wątek z bazarkiem, z tym, że konto do wpłat podam dopiero na końcu- najpierw muszę je założyć ;) albo tak jak pisałam- do Was pieniążki za wylicytowane ciuszki, do mnie za przesyłkę. Chociaż ja myślę że wygodniej będzie kupującym przesyłać na jedno konto- wtedy, po zakończeniu bazarku, prześlę Wam dziewczyny kaskę dla obu suczek- Oczki i Kamy- na jedzonko, ew. opiekę wet. i inne koszta- w tym jak widzę też transportu i hoteliku. Quote
Kalva Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 i Oczka i Kama dostały deklarację stałą na fb, tylko jeszcze nie wiem ile konkretnie. Wszyscy dopytują czy nie ma opcji, by sunie były razem skoro są zżyte i pokonują stres, ale pewnie to zbyt piękne aby mogło być prawdziwe, by Kama pojechała tam, gdzie Oczka? Quote
Vesper Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [COLOR="red"][B]Zrobiłam bazarek dla dziewczyn- tutaj jest do niego link:[/B][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214996-MODNE-CIUSZKI-I-NIE-TYLKO-DLA-OCZKI-I-KAMY-(od-Zuzki-*-)?"]http://www.dogomania.pl/threads/214996-MODNE-CIUSZKI-I-NIE-TYLKO-DLA-OCZKI-I-KAMY-(od-Zuzki-*-)?[/URL] [I][COLOR="red"]Proszę wszystkich o rozsyłanie wątku, ja dzisiaj jestem już padnięta- dopiero skończyłam robić bazarro... Teraz tylko trzeba skrzyknąć ludzi... Tak na szybko wystawiłam ponad 20 rzeczy- ubrań...[/COLOR][/I] Druga rzecz- mam jeszcze podręczniki, ale nie takie najnowsze- dostałam od sąsiada robiącego porządki. Jutro może osobno wystawię te podręczniki... Quote
ocelot Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='Kalva']i Oczka i Kama dostały deklarację stałą na fb, tylko jeszcze nie wiem ile konkretnie. Wszyscy dopytują czy nie ma opcji, by sunie były razem skoro są zżyte i pokonują stres, ale pewnie to zbyt piękne aby mogło być prawdziwe, by Kama pojechała tam, gdzie Oczka?[/QUOTE] Chyba niemożliwe. pewnie nie. jeden dodatkowy pies w mieszkaniu to duże wyzwanie, dwa więcej. Dla Oczki wyjazd do Dogo jest szansą ogromną. Myślę, że nie można zmarnować go. Kamusi jakos pomożemy też. Quote
Recommended Posts