Jump to content
Dogomania

Odyseja Oczki dobiegła do końca:):)Jest w swoim domku:):):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='NusiaiJa']Oczulko co tak cichutko u Ciebie ? Cioteczki o tobie zapomniały ?[/QUOTE]
Pamiętają. Tylko ciągle coś wyskakuje.
Wczoraj akcja ratowania jamnika Dropsa, ktory schroniska by nie przeżył.

Posted

[quote name='ocelot']To zgloś jak możesz[/QUOTE]

zgłosiłam sunię - przy tych oczach mam nadzieję, że szansę ma. Ocelotku, podałam namiary na siebie jako zgłaszający i na ciebie jako osoby odpowiedzialnej za psa, więc mogą dzwonić

Posted

Ja bardzo wierzę że znajdzie sie wkrótce wspaniały domek dla Oczki. Przecież to taka mądra i słodka z niej sunia.Oczulko, kochana psinko,wytrzymaj jeszcze trochę. Trzymamy kciuki za cudowny domek dla Oczki.

Posted

zamówiłam pakiecik ogłoszeń.

I tak.... miałam smsa od chyba zainteresowanej osoby Oczką, ale wybaczcie moja cierpliwość nie zdzierżyła tego.
Pierwszy był miły w stylu witam, kiedy się mozna skontaktować. Odpisałam że zadzwonię. zadzwoniłam i nikt nie odbierał. Potem za 2 minuty dostałam smsa: "Już jestem!" Odpisałam, ze czekam na kontakt telefoniczny.

Generalnie nie znoszę jak ktoś zainteresowany wysyla mi smsy. Wydaje mi się, że smsy to kontakt z bliskimi, znanymi osobami.
a już po ponaglającym szlag mnie trafił.

trochę mnie to gryzie, bo być może zaprzepaściłam dobry dom, ale.... jakieś formy chyba trzeba zachowywać?

Posted

ocelot z ludzmi tak jest,widocznie to nie domek dla Oczki,jeżeli komuś szkoda przedzwonić ,to co bedzie jak bedzie trzeba ponieść koszty szczepień,karmy czy weta:roll:

Posted

jak to mówią " co nagle to po diable."Oczulka musi trafić do wspaniałego domu i kochanych ludzi bo sama jest cudowna .Nie ma co żałować. Widocznie to nie ten domek.

Posted

Na ogłoszenia nadal czekam.
Nie ukrywam bardzo mnie niepokoi sytuacja Oczki.
Mamy dlugi, Zuzka jest świetna kobieta, ale nie będzie czekac w nieskonczoność.
Czy ktoś mógłby zrobić bazarek jakiś?

Posted

Dlaczego nikt jeszcze nie wypatrzył Oczki ? Czyżby dlatego że jest taka nietuzinkowa z tymi swoimi slicznymi ślepiami i zarazem bardzo grzeczna i posłuszna ?Czyz nie takich psiaków ludzie szukają ? Przeciez nie może wrócić do schronu !!! Bardzo mnie martwi że Oczka tak długo jest u Zuzki i nie ma domku stałego.Pocieszające jest tylko to, że u Zuzki ma bardzo dobrze i chyba się do niej przywiązała.Może wkrótce coś sie zmieni.
OCZKA musi trafić do dobrego domku !!!!!

Posted

Oczka akceptuje i psy i suczki .Do dzieci jest ostrożna i delikatna .
W domu tymczasowym w którym Oczka przebywa jest małe dziecko ,jeszcze jedna suczka i 3 psy
wszyscy akceptują się na wzajem i świetnie się dogadują .