Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też dostałam wczoraj przesyłkę, miałam dzis napisac i zap0ytać, czy do Saby doszła, ale nie miałam sekundy wolnej w pracy..
Cieszę się, ze doszła :)
Ludku, a za ostrożnie to nie jest droższa taka przesyłka? Moją otworzyła córa i od razy wyrzuciła opakowanie, wiec nawet nie miałam możliwosci sprawdzic...

ARKO, prosby o transport to chyba najlepiej na wątku transportowym umieszczać, bo nie mam pojęcia, czy ten wątek akurat ktoś czyta z osób z Warszawy....?- jesli tacy są i sie ukrywają- Viki potrzebuje pomocy w transporcie. NIe wiem- chyba na Gagarina...ukrywający sie zmotoryzowani Warszawiacy- pomożcie :)
Piszący tutaj są zdecydowanie spoza Warszawy- poza Ludkiem i pewnie nie bardzo mają możliwosc pomoc.
Może też umieścisz taką prosbę na watku galeriowym, Oktawii psiaki wsie, także Viki, taki wątek mają, może tam ktoś z Warszawy pisze?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

loozerka napisał(a):
Ludku, a za ostrożnie to nie jest droższa taka przesyłka? Moją otworzyła córa i od razy wyrzuciła opakowanie, wiec nawet nie miałam możliwosci sprawdzic...

Trochę droższa, ale nie zbankrutowalam.:evil_lol:

Czarodziejka napisał(a):
Kiedy rano listonosz przywiózł mi paczki - a było tego, było, wszystko, co zakupiłam na bazarku i cała korespondencja z tygodnia :mad: , to poozumiewawczo mrugając powiedział: "ostrożnie, tam coś chlupie, bo słychać ;) ", jak bym sobie bimber zamówiła :evil_lol:

Bo w W-wie lepszy bimber robią.:evil_lol:

Posted

co tam z higieną saby?
jakieś postepy?

zmartwiłam sie bardzo, ze ona ci tak czarodziejko sie nieładnie odwdziecza za serce i opieke..

kto by ją, małpe, przygarnął taką chora i połamaną..

Posted

to fakt, ze Sabina zawdzięcza Kupę zdrowia temu, ze Czarodziejka zachciala jej dać DT :)

Trzeba jednak chyba sie zając poszukiwaniem innych mozliwosci znalezienia domu, a nie tylko allegro. Mało skuteczne w tym wypadku jest...
Moze ktoś ma konta na innych portalalch ogłoszeniowych i mogłby pomoc nam wystawić Sabinę ?:)

Posted

.....wystawię dziewczynke gdzie mam konta-tylko bardzo prosze-podajcie mi opis z Allegro,(albo link)-bo zgubiłam:oops:-i tak trzeba bedzie zrobic cięcia w opisie...
Dzisiaj już nie zdążę-ale jutro dam rade:evil_lol:
.....Czarodziejko-jesteś pewna??:cool3:

Posted

Saba wali qoopę i nie ogląda się na mnie, niestety.
Ostatnio jest spokój ( dwa dni po świętach :)), ale kolacja jest ok 23.00. Dziś jednak ok. 3.00drapała i ją wypuściłam - przespała resztę nocki na dworze. I wogóle nie chce teraz być w domku - chyba nie ma się co dziwić, w takim futrze ;)
Sabi kochana jest i ma taki lodowaty nochal do całowania, że wszysko jej wybaczam.

Posted

Benia-b napisał(a):
.....wystawię dziewczynke gdzie mam konta-tylko bardzo prosze-podajcie mi opis z Allegro,(albo link)-bo zgubiłam:oops:-i tak trzeba bedzie zrobic cięcia w opisie...
Dzisiaj już nie zdążę-ale jutro dam rade:evil_lol:
.....Czarodziejko-jesteś pewna??:cool3:

Pewna czego?

Posted

lomatko...a ja ostatnie poł godziny spedzilam na szukaniu tekstu w watku nie chcac zawracac głowy supergodze :D
i włąsnie gdy znalazłam...patrze, a tu mamy jak na tacy podane :D
Sliczna- to jedno, ale i kochana bardzo...:))

Posted

nooo benia - o sabie to sie tak nie da w 10ciu zdaniach..:diabloti:

to nie wiedziałas?
my wiedziałysmy i dlatego zadna z nas sie nie pchała do takiego zadania:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Zanim mnie Supergoga zamorduje za bestialskie skrócenie jej pięknej historii potrzebuję jeszcze kilku informacji..:roll:
Gdzie Saba obecnie przebywa-miejscowośc i województwo, co z innymi psami mozna napisac, że toleruje?...a i co z transportem?
przeważnie ostatnie zdanie brzmi:
Mozliwy dowóz suski na terenie całej Polski po uprzednim sprawdzeniu domku.
Jak w przypadku Sabiny? Jest taka możliwośc?

Posted

Saba jest raczej bezkonfliktowa, ale potrafi ugryźć Rexa, kiedy się zbyt impulsywnie zachowuje, albo wkłada pysk w nie swoje gary.
Koty...raczej trzeba uważać. Moją kociczkę nauczyła się tolerować, ale kiedy nie patrzę potrafi ją pogonić i zawsze wyczuje kota. Szczeka wtedy w odpowiednim kierunku, a głupol Rex na oślep tam biegnie.
Trzeba chyba dodać, że niestety potrafi się załatwić w domu i że spondyloza postępuje...:(

Posted

Czarodziejko-to są szczegóły,(o sikaniu i postepującej spondylozie), które w razie zainteresowania suśka podasz telefonicznie. Najwazniejsze info mam-zaraz Wam wkleję "skrót"..
Tylko proszę bez wirtualnych morderstw :mad:. Do niektórych portali jeszcze trzeba skrócić, bo jest limit słów..proszę o jakieś zmiany, jak coś nie tak...

Do oddania śliczna 13-letnia sunia mix owczarka niemieckiego.
Uratowana i leczona przez miłosników zwierząt z forum internetowego dogomania przebywa obecnie w domu tymczasowym koło Łodzi, jednak szuka swojego docelowego miejsca na ziemi, kochających włascicieli i ciepłego domu, gdzie będzie mogła spędzić resztę swojego życia.
Nie jest okazem zdrowia, ma zdiagnozowana spondylozę, i troche niedosłyszy, jednak w domu z ogródkiem i bez schodów, byłaby najszczęsliwszym psem na świecie.
Sunia jest łagodna, bardzo zrównoważona i posłuszna.Uwielbia dzieci, ma z nimi niesamowity kontakt, może również zamieszkac z innymi psami-jest bezkonfliktowa.
Jeśli chcesz zaadoptowac Sabę-skontaktuj się z opiekunką: 607226557
Możliwy dowóz na terenie całej Polski po uprzednim sprawdzeniu domu.