Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ej, saba - co jest z toba..?:shake:

a moze powinnaś czarodziejko bardziej restrykcyjnie podchodzić do tego wieczornego wypedzania jej na zewnątrz.. wiem, ze pewnych spraw nie jest sie w stanie wyegzekwowac (np. trudno jest wycisnać qoope z psa:diabloti: ) ale moze sabie tzreba znów pokazac jak nalezy zachować sie w domu..?

saba, lenistwo lenistwem, ale tak sie nie robi.....:cool3:

Posted

Czarodziejko, a ona załatwia sie normalnie, czy ma rozwolnienie, biegunkę??
MOze czasowo ją tylko na suche przestawic, sprawdzilabyś, jak to dziala..
Ale do tego to sikanie...co sie z Sabiną dzieje...echhhhhhhhhh :(

Posted

Czyli w sumie trzeba od poczatku uczyc, jak szczeniaka...
Tyle, ze moim zdaniem skromnym to dziwne, ze ona musi sie załatwic w nocy...moje nawet o tym nie pomyśla, a czasem w przypływie lenistwa, albo z powodu kąpieli, ulewy, zakroplenia, czy czegoś tam, ostatni raz wyprowadzam je o 18,a potem dopiero o 6 rano

Posted

Wiesz, że ona głuchawa jest?...Jak jej wskazuję qoopsko, albo kałużę, to głuchnie jeszcze bardziej i ślepnie dodatkowo, a nawet kark jej sztywnieje, że nie da rady wykręcić i pokazać, co narobiła...W doopę nie dam, bo jakoś nie mam serca jej przyrżnąć. A Gaja tyle razy dostała :(

Posted

Wiadomo, ze pies w kilka sekund po zrobieniu niespodzianki, jak zostanie ochrzaniony, już nie wie za co:roll:.. jego minka świadczy o tym, ze obawia się naszej reakcji , bo pańcia za każdym razem kiedy wstaje się gniewa, więc nie wie, czy przypadkiem teraz też tak nie bedzie..
Czarodziejko-nie masz wyjscia-wskakuj w dresy i przed snem spacerek z Sabinka Cie czeka-albo pokorne sprzątanie.. Do pilnowania i przyłapania na goracym uczynku nie namawiam-sama w nocy jestem nieprzytomna :evil_lol:.
Sabina po prostu wydłuzyła sobie wybieg-i dom teraz też tak traktuje..
Offujac:Powiem Wam, że szybciej nauczyć psa sikania na zewnątrz kiedy się mieszka w bloku niż w domku, bo małe psiury często traktuja dom-jako wydłużenie wybiegu-szczególnie, jak cały dzień przebywaja na zewnątrz..
Sabinka zdziecinniała-więc nauka od początku-łapóweczki za sikanie i takie tam inne pozytywne cuda:evil_lol:

Posted

Łomatko, jak ja tej kobiecie zazdroszczę!!! z Całego serca!!!

Di, gdy Saba do Ciebie przyszła, chyba miała jeszcze wygolony brzuszek. Czy przyglądałas sie tej jej bliznie po sterylce? Powiedz mi mniej wiecej gdzie ona jest i jak jest dluga? Bo moja Kuki ma taka małą bliznę na podbrzuszu i sie zastanawaim, czy jest prawdopodobne, ze to po sterylizacji....bo jest rzeczywiscie dosc mała...

Posted

Loozy - dziś odebrałam paczuszkę z Arthoflexem.
Saba pół nocy spędziła na dworze, chociaż padało. Nie było siły, żeby ją zaciągnąć do domu. Pół nocy nie spałam nasłu****ąc, czy nie drapie w jedne, albo drugie drzwi. Dopiero nad ranem tz ją wpuścił, ale o 9.00 znów wyległa na powietrze i słodko leży :)
Ma swoje miejsca i woli je bardziej od ciepłych kołderek.

Posted

Chociaż raz poczta zadziała szybciutko :).
Za to musiałam wysłać z opcją OSTROŻNIE, bo Pani na poczcie nie chciała inaczej przyjąć.:angryy: Poprzednio nie było tego problemu.:roll:

Loozerka mam nadzieję, że do Cibie paczka tez dotarła.

Posted

Przepraszam za OT ale Oktawia mnie prosila aby napisac wazne info w watku Niewidomej Wiktorii z Łodzi, ktora jest u nie a ja nie umiem odszuka tego watku-HELP!:-(

Nic strasznego nie chce napisac abyscie sie nie nipokoili, tylko ze transport jest potrzebny na piatek aby Viki mozna bylo rtg kontrolne zrobic.

Posted

Ludek napisał(a):
Chociaż raz poczta zadziała szybciutko :).
Za to musiałam wysłać z opcją OSTROŻNIE, bo Pani na poczcie nie chciała inaczej przyjąć.:angryy: Poprzednio nie było tego problemu.:roll:

Loozerka mam nadzieję, że do Cibie paczka tez dotarła.

Kiedy rano listonosz przywiózł mi paczki - a było tego, było, wszystko, co zakupiłam na bazarku i cała korespondencja z tygodnia :mad: , to poozumiewawczo mrugając powiedział: "ostrożnie, tam coś chlupie, bo słychać ;) ", jak bym sobie bimber zamówiła :evil_lol: