Czarodziejka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Blondella - dzięki po stokroć! Saba jest bardzo rozumna. Dziś przygotowywałam obiad o ona wciąż trącała mnie tym nochalem, nawet Gajka dała sobie spokój i grzecznie leżała na łóżku. Powiedziałam w pewnym momencie:"Saba, dosyć! Idź się połóż na miejsce!". No i w tył zwrot i poczłapała Sabina na kołderkę...:) Bardzo czuli się do Julci, kiedy mała siedzi na łóżku obłożona swoimi zabawkami, Saba potrafi znienacka wstać ( a ma z tym trochę zachodu, bo zrywna nie jest) podejść i cmoknąć ją jęzorkiem w policzek. Julcia uważa, że teraz jest córeczką Saby, bo ona ją bardzo kocha. Quote
AniaB Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Czarodziejka']Bardzo czuli się do Julci, kiedy mała siedzi na łóżku obłożona swoimi zabawkami, Saba potrafi znienacka wstać ( a ma z tym trochę zachodu, bo zrywna nie jest) podejść i cmoknąć ją jęzorkiem w policzek. Julcia uważa, że teraz jest córeczką Saby, bo ona ją bardzo kocha.[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ciekawe co na to prawdziwa mama..:lol: Quote
AniaB Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ech saba, ty to tam juz wsiąkłaś na amen:evil_lol: kochana sunieczka cieszy mnie, ze psica podskakuje i żwawsza jest po tym leku a to przeciez dopiero pierwsza dawka moze nie bedzie trzeba az wszystkich 6 stosować teraz no zobaczymy... ale po takich wspomagaczach to odżyje babeczka, zobaczycie...:lol: Quote
loozerka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Też mam taką nadzieje :)). A opowieści Czarodziejki o wzajemnych uczuciach Sabci i Julki niezmiennie wywołują u mnie łzy,to jest takie sierceszczypatielnyje ;). Ja też widzę, ze Czarodziejka wsiąkła na amen, są takie momenty, gdy w tych opowiesciach przebija taka ogromna czułośc do naszego Sabiszona :) Może, pewnie specjalnie za Juleczkę :) Quote
AnkaG Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 U Czarodziejki wielkie serce dla całej czwórki jest. :multi: Quote
Dorothy Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 u Czarodziejki jest W OGóLE wielkie serce :calus: Quote
Dorothy Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 co za mile powitanie :-) dziekuje. A moja corka tez Julka. D Quote
Czarodziejka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Dorothy']co za mile powitanie :-) dziekuje. A moja corka tez Julka. D[/quote] I też obie zmagamy się z ciężką wiejską rzeczywistością. Ja np. czasem muszę napalić w 3 piecach :mad: A łapki mam delikatne. Quote
Czarodziejka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A oto widoczek z okna, na wątku Rexa też wkleiłam. Sabi z Rexem wylegują się na słonku. A tu wypoczywają moje onkowate słoneczka :loveu: [IMG]http://img292.imageshack.us/img292/5921/sobotaonkiup3.jpg[/IMG] [IMG]http://img106.imageshack.us/img106/1817/sobotaonkiqs4.jpg[/IMG] Quote
Dorothy Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 O rany, Ty przynajmniej to trawe masz:sadCyber: a ja... cala parcela zaorana, w tej chwili wszedzie procz podjazdu, (wysypanego tluczniem) mam bloto powyzej kostek, a jak popada i do pol lydki...:-( Quote
loozerka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ja juz zazdrościłam u Rexa ......echhhhhhhhhhhhhhhh Quote
Czarodziejka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ta trawa to dziczka....ale jest i można sobie poleżeć :) Quote
Dorothy Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 u mnie mozna zazywac dowolnie kąpieli błotnych, ilosc osob nieograniczona bo bloto jest rowniez za plotem :p Quote
AnkaG Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Czarodziejko gdzie zdjęcia Gajki :mad: :placz: Quote
loozerka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 A biedną Czarodziejkę ścigają po całym dogo za Gajką :p Juz nigdzie się ukryc nie mozna :D Quote
AnkaG Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 U mnie na ogrodzie piękna trawka ino trochę obsiusiana. A za płotem błoto. Życie mnie przymusiło i w wieku 36 lat zrobiłam prawo jazdy. :eviltong: A jak poszłam na kurs to nie wiedziałm co to jest sprzęgło. :crazyeye: Kurna tabletki uspakające łykałam przed jazdami. A teraz po 3 latach to juz spoko. :razz: Quote
Czarodziejka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Gaja jest stworzeniem nieuchwytnym w materii fotograficznej. Jak tylko się przymierzam, robi głupią niezdjęciową minę, albo się kiwa, tudzież pomyka bokami w sekretne miejsce. Jak ja mam jej zrobić zdjęcie i to kamerką internetową, która przy najmniejszym poruszeniu rejestruje smugi? Onki dostojnie leżą, Gaja zazwyczaj przebiera nóżkami.... Quote
AnkaG Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [IMG]http://images14.fotosik.pl/5/985947deaf0325e2med.jpg[/IMG] A to moje stadko sznaucerków. :lol: Quote
loozerka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Sliczne stadeczko, na głównym planie to chyab nowy nabytek, teń "tymczasowy", prawda? Czarodziejko, minami to sie nie ma co przejmować ;). Ale problem z ruchliwoscią jest mi dość dobrze znany, czasem mam ochotę przyspawać gwożdzikami na czas focenia :) Dobranoc, moze uda mi sie wreszcie sie polozyc..., bo robie to jzu z poł godziny co najmniej D Quote
Czarodziejka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='loozerka']Sliczne stadeczko, na głównym planie to chyab nowy nabytek, teń "tymczasowy", prawda? Czarodziejko, minami to sie nie ma co przejmować ;). Ale problem z ruchliwoscią jest mi dość dobrze znany, czasem mam ochotę przyspawać gwożdzikami na czas focenia :) Dobranoc, moze uda mi sie wreszcie sie polozyc..., bo robie to jzu z poł godziny co najmniej D[/quote] I co? Od 19 minut powinnaś już podchrapywać, aty się jeszcze zielenisz :mad: :razz: Quote
loozerka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 I zieliniłam się do tej pory :mad: Coś mnie podkusiło, zeby poczytac wreszcie o Hossi Dorothy, a to- hmmm, lektura, ze tak powiem absorbująca okrutnie. No i sie otrząsnęłam z szału czytelniczego- i pisalniczego, a jakże, gdzieżby tam ja umiała się powstrzymac.....:p własnie teraz. Ale przeca trzeba jeszcze wąteczki poodświezac, no i mam 3 hg snu dzieki temu. Ale dam rade, nie raz dawałam :D Quote
AnkaG Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Loozerka jak będziesz tak mało spać, to ci się zmarszczki zaczną robić :eviltong: Quote
loozerka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 eee tam, od czegoś sie zrobic muszą, w koncu ze mnie stary pryk juz, nie można miec wiecznie cery 20-latki ( no, po zastanowieniu się stwierdzam, ze jednak mozna, nie mialabym nic przeciwko temu. ale jesli ceną byloby prowadzenie normalnego, ustabilizowanego trybu zycia- to chyba nie jestem w stanie takiej ceny poniesc :evil_lol: Ostatecznie spałam 1,5 h :D Quote
Recommended Posts