Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='togaa']Państwo byli z wizytą u[B] Landuta[/B].I codziennie telefonicznie dopytują o zdrówko.Coś się zdaje że chłopak wygrał los na loterii....[/QUOTE]

Super, bardzo się cieszę, że taki domek się szykuje:lol:
Dobrze, że już po zabiegu.

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='E-S']Strasznie się cieszę :D
Ale dopóki nie jest w DS i to co najmniej miesiąc to jeszcze kciuki trzymam.[/QUOTE]

Masz racje jeszcze nie jest w DS....oby sie udalo..

Zajrzyjcie tutaj do pudlaska Jokiego w ostatniej chwili uratowany od eutanazji....ma 8 lat a nie wiecej jak sie okazala poczatkowo oceniany na ponad 10...
pojdzie na wizyte do dr Garncarza zobaczymy co sie da zrobic...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-młodzieniaszka-)#post16314782[/URL]

Posted

Buziaki od Slicznej [B]Lenurek[/B]!!!:crazyeye: Ma chłopina szczeście !:lol:

Pan wet poogladał dzisiaj czy sie ładnie goi i wyciagnał dwa szwy.
W poczekalni miły i nieświadomy 'zagrożenia" pan pogłaskał [B]Landula[/B] po łebsku.;)
[B]Lando[/B] zrobił wielkie oczy, ale nic. Nawet nie burknął...

[B]Irenka[/B] jak zwykle zaczyna marudzić ze z takim kochanym psem musi sie rozstać, ale Ona tak przy każdym...
[attachment=823:5733.attach]

Posted

[QUOTE][B]Irenka[/B] jak zwykle zaczyna marudzić ze z takim kochanym psem musi sie rozstać, ale Ona tak przy każdym...[/QUOTE]

Ja się Irence nie dziwię...też miałabym z tym problem...
Nowa fryzurka u Landusia, piękne oczka ma... i takie futerko jaśniutkie, milutkie :-)

Posted

Jestesmy, jestesmy...

Państwo telefonują codziennie a przeprowadzka do nowego domku w sobotę...
Spróbujemy go jeszcze wykąpać przed wyjazdem, jak sie wygoi...

[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/4352/sam1656.jpg[/IMG]

Posted

Ale super wiadomości:-) [B]Landusiu[/B] szykuje Ci się nowy domek:-) Jaki piękny chłopak z Ciebie, napatrzyć się nie mogę...Cudnie Ci się nosek błyszczy, zdrówko do Ciebie wróciło...i szczęście...nie zapeszam tfu,tfu! Trzymam mocno kciuki!
[B]Wielkie Podziękowania[/B] dla Ciebie [B]Togaa[/B] i dla [B]Irenki[/B], bez Was wiele [B]Istot[/B] nie poznałoby co to prawdziwy domek i szczęście. Całuski:-)

Co z ta wyszukiwarką na Dogo? Czy u Was też jest problem z wyszukaniem wątków? Ciągle coś muli...

Posted

[B]Lando [/B]wczoraj chyba pojechał do domku, [B]togaa [/B]ma straszna grypę, więc nie wiem czy dała radę go zawieźć. Przez telefon nie męczyłam jej bo ledwo mówi.
[B]Togaa :loveu: [/B] zdrówka, pogoń to choróbsko :mad:.
[B]Lando :loveu: [/B]szczęścia w nowym domku :)