bunia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 O rany... Podglądałeś chyba... A widziałes nasze specjalne torebeczki? Ja sprzątam nawet w parku po moich psach,czasami... Quote
MichalMi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 wiedziałem że znasz się na dzieciach :D one wręcz kochają rozpakowywać babawki ;) Quote
saskia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bunia']Jedyne co wywierało na nim wrażenie,zresztą nie tylko ,bo i na inne osby spacerujące,było wykonywanie pajacyków ,szybkie bieganie z częsta zmianą kierunku ruchu,kucanie w śniegu i wtedy mogłam liczyc na pewne zainteresowamie Pitusia swoją skromną osobą:multi: Biedny Pituś:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Potem sie dziwić, że ucieka, jak ma Pańcię Wariatkę:lol: :p ;) Cudnie wyrósł:loveu: Quote
katya Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dzisiaj moja Pinia chciała zeżreć Pitusia. No ale Pituś musi się prędzej czy później dowiedzieć, że nie wszystkie pannice są miłe, no... przynajmniej nie na pierwszej randce... ;) Quote
Radek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 katya napisał(a):Dzisiaj moja Pinia chciała zeżreć Pitusia. Bardzo nieładnie jest próbować zjeść Pitusia :evil_lol: Quote
bunia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Pinia nie tylko Pitusia chciała zjeśc:cool3: Zachowywała się jak prawdziwa ,niedotykalska dama :evil_lol: A Pitusiowi przydało by się troszke ogłady :razz: Quote
katya Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Pini po prostu nie chce się zadawać z kolesiami, których jeszcze nie było na świecie, jak ona wychodziła z paki ;) A Pitusia to chyba nic nie odstrasza, panienki są priorytetem, co? :razz: Quote
bunia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Pituś w śnieżnej scenerii. Czekam na patyczek Poobryzam sobie troszkę Sama rozkosz Domku dla Pitusia gdzie jesteś? Quote
Kar0la Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Piękny Pituś. Buniu a co słodziak dostał na Walentynki? Buniu zobacz tutaj szukają ONka do domu z ogrodem. Warszawa nie tak daleko. Co o tym myślisz? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45862 Quote
bunia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ostatnio miałam kłopoty z dogo:razz: Ale chyba już wszytsko oki. Wczorajszy Pituś :loveu: I z profilu :loveu: Oraz w zabawie z Limba-Bimbą :loveu: Zaraz na ten wątek go wkleję. Dziękuję Kar0la :lol: Quote
Kar0la Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ależ on wyrósł. :-o Pitusiu dawno cię nie widziałam, a z ciebie to juz prawdziwy kawaler. Buniu a jak nóżka? Quote
Anecioreczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Boniu Jak On wyrósł śliczniee:loveu::loveu::loveu::loveu: co z łapeczką? Quote
bunia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pituś czuje się kwitnąco :evil_lol: Od tygodnia dostał eksmisję z gabinetu i meszka z dwoma dlmatyńczykami przez ścianę. Pitus odrazu dostał apetytu i juz się zaokraglił . Nie ma ,to jak konkurencja :lol: Jeżeli o nóżkę chodzi,to nic się nie zmieniło. Nie obciąża jej i nadal jak kangurek kica:roll: Czekamy do wiosny aby mógł zacząc pływac. Na tych trzech nóżkach śmiga z prędkością światła i wcale nie ujmuje mu to uroku. Nadal jest wpatrzony we mnie jak w obrazek i na każdym kroku wszystkim pokazuje,ze jestem JEGO pańcią,a nie innych psów. Pituś potrzebuje domu gdzie będzie kochany nad życie i taka samą miłością się odwzajemni. Myślicie,że znajdzie się taki dom dla Pitusia? Quote
andzia69 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Buniu - ty szukasz super domku dla Pitusia, ja dla Togusia - i wiemy,że będzie ciężko bo....i one nas kochają i my je:-( No to gdzie te super domki dla naszych piesiów?????? Quote
Kar0la Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Oj eksmisja z gabinetu. Nie dobra Pańcia, nie dobra. :nono: I kto teraz będzie zaczepiał pacjentów? Buniu ja myślę, że on taki domek już znalazł i dlatego nie chce go opuścić.:cool3: No, ale może znajdzie się jeszcze jeden taki wyjątkowy dom. Pituś jest wspaniały to i domek musi być wyjątkowy. Quote
Anecioreczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 napewno sie znajdzie Taki domek dla Pitusiaa:loveu: :loveu::loveu: Quote
bunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Pituś na wczorajszym spacerze Z Liderkiem Z Lalunią Znalazłem patyczek Portrecik Pit pomaga w opiece nad kociakami To jednak męczące zajęcie... Trzeba odpocząc Pitek nadal szuka domu. To taki miły i grzeczny psiak. Quote
bunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Katya te trzy śliczne kociaczki odebrałam od "właścicieli" tydzień temu. Wszystkie najprawdopodobniej będa niewidome. Ropa zniszczyła im rogówki :-( Ten najmniejszy,z wyłupiastym oczkiem musi miec je usunięte. Na razie nabiera sił przed ciężką operacją. Karola Pituś tez kiedyś był chory i na Gerberkach:roll: Teraz doskonale rozumie ,że trzeba słabszym pomagac. Koffana z niego psina :loveu: Quote
bunia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pit ma wspaniłay dom z ogrodem..... Domek już na niego czeka:loveu: Jest tylko jeden problem:oops: Domek jest we Francji. To jest 1750 km od Łodzi. Przyszła pani Pitusia może pokryć tylko połowę kosztów podróży. Zatem brakuje nam 1000 zł Wierzę ,że z Waszą pomocą podróż Pitusia będzie możliwa :lol: Wybraliśmy opcję odwiezienia go do nowego domu osobiście. Nie wyobrażam sobie wysłania go w klatce samolotem:shake: Zresztą koszty podróży nie były by o wiele mniejsze,a komfort jazdy i samopoczucie Pita nieporównywalne. Wiem,że wiele osób śledzi losy mojego podopiecznego. To wielka szansa dla niego. Mam nadzieję,że dzięki Wam uda sie nam ją wykorzystać. Quote
katya Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Tak, tak, jest domek 35km od Lyonu, w Bourgoin-Jallieu, region Rhone-Alpes (Rodan-Alpy), to jest na południowym wschodzie Francji. Domek udało się znaleźć dzięki francuskiemu forum Rescue i mojej francuskiej koleżance Charlotte, która podjęła się założyć tam wątek Pitusia i pilotować sprawę. Bardzo Ci dziękuje Lolotte, chociaż i tak nic nie zrozumiesz... Wątek Pitka: http://rescue.forumactif.com/Adoptions-c2/Adoptions-Chiens-f5/pitus-t78088-0.htm Tak więc Pitek miałby domek i ogród 1500m2, kolegę kota maincoona i pieska podenco z 3 łapkami (jego też chce zaadoptować Sonia z forum Rescue). Brakuje ok 1000zł na podróż, ok 1000zł (250euro) wykłada Sonia. Prosimy o wsparcie. Quote
Recommended Posts