jorge30 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Miałaś.... ......masz wspaniałego ojca, on jest w Tobie, w twojej pamięci, on tam wiecznie trwa. [*] Quote
aga =] Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 pięknie pokazałaś to jak bardzo Ci go brakuje [*] i jak bardzo go kochałaś i kochasz nadal Quote
Asti Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 To bardzo smutne... Przepraszam, że dopiero teraz piszę... Bardzo mi przykro, nie wiem co napisać.... Quote
LAZY Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ale się wzruszyłam...Pięknie wspominasz swojego tatę...(') Quote
Olynda Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 bardzo ładnie wyraziłas słowami co czujesz - bardzomi sie podoba i oczywiście... (*) Quote
samograj Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE ZE MNĄ!!! TO STRASZNIE BOLI, KIEDY ZNIENACKA ODCHODZI KTOŚ TAK WYJĄTKOWY, PEŁEN WERWY, DOWCIPU, WYSPORTOWANY!!! Nie mogę sobie z tym poradzić!!! GDZIĘ TEN CZAS, GDY BYŁEŚ TAK BLISKO??? sport I KSIĄŻKA Z MOIMI ILUSTRACJAMI, OPISUJĄCA WYPRAWĘ ROWEROWĄ, Z DWOMA KOLEGAMI, DO JUGOSŁAWII Quote
aga =] Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 http://images4.fotosik.pl/195/904106f9c1ec2f45.jpg Quote
betty_labrador Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 ojej :( starsznie przykre,az mi lzy polecialy :placz: [SIZE="6"](*) Quote
nikusia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :-( (') (') (') [SIZE=2]Dla Taty... Pięknie go porzegnałaś... Piszesz że był zabawny, pełen dowcipu... napewno nie byłby zadowolony z tego że jego Córka tak bardzo cierpi... ale wiem że to bardzo bardzo trudne... wspomnienia i pytanie dlaczego? to straszne... :shake: Quote
samograj Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Dokładnie o tej porze 7. 11. 2004 r po 50 min. walce o Jego życie (reanimacja), [SIZE=4]MÓJ TATA został uznany za zmarłego. Mimo usilnej walki lekarzy, nie udało sie przywrócic akcji serca - patrzyłam na monitor w czasie defibrylacji z nadzieję, że płaska linia ruszy do góry, że pojawią sie chatakterystyczne dla odzwierciedlenia tętna wychyły w zapisie EKG - niestety - przerwano reanimacje uznając, że mięsień sercowy obumarł i nie jest w stanie podjąć skurczów, chociaż system pobudzający odpowiadał na elektrowstrząsy!!!! TO BYŁO BARDZO TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE!!! MÓJ TATA, CZŁOWIEK SAMODZIELNY , SILNY ,WYSPORTOWANY W JEDNEJ CHWILI BYŁ TAK BEZRADNY, ŻE JAK PRZYPOMNĘ SOBIE JEGO OCZY, TUŻ PRZED SMIERCIĄ - PRZERAŻONE, ODPŁYWAJĄCE W DAL- ŻAL NIEPRZENIKNIONY PRZESZYWA MI SERCE!!! ZAWSZE POZOSTANIESZ MOIM KOCHANYM TATĄ!!! CZUJE JAK MI POMAGASZ, JAK TAM, Z GÓRY SUGERUJESZ JAK POSTĘPOWAĆ, ZA CO SIĘ BRAĆ, PODPOWIADASZ CO WYBRAĆ, JAKĄ PODJĄĆ DECYZJĘ!!! KOCHAM CIĘ, TATO!!! Quote
samograj Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 I ZNÓW POWRACAMY DO STAREGO WĄTKU!!! Quote
samograj Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Właśnie wróciłam z POZNANIA: ŻMIŁKA ZDOBYŁA TYLKO SREBRO!!! :loveu: ALE JAKIE SREBRO!!!!!:loveu: ŚWIATOWE I ZŁOTO ZA KONKURENCJE HODOWLANE!!!! siostrzyczki ŻMIŁKA I ŻABA z Gończaków Quote
samograj Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Wtedy zobaczyłam BAJANKA na własne oczy. Jego Pani robiła zdjęcia naszej ZMIŁCE BAJANKU PSIAKU KOCHANY SPIJ SPOKOJNIE Quote
Recommended Posts