bigos Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ja też nie dostałam ostrzeżenia (tylko od Samograj, ale nie od Moda!:angryy:) Quote
Alicja Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 bigos napisał(a):ja też nie dostałam ostrzeżenia (tylko od Samograj, ale nie od Moda!:angryy:):multi::multi::multi:Bigosowa na Wolności:multi: Quote
bigos Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:Bigosowa na Wolności:multi: na warunkowym (ale nie za kaucją;)):multi::multi::multi::multi: Quote
Sabina1 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 bigos napisał(a):na warunkowym (ale nie za kaucją;)):multi::multi::multi::multi: Witaj na wolnosci !To może i Samorajkę wypuścili, a ona o tym nie wie ?:lol: Quote
Imbirka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 cześć Samograj , ja też już na wolności:cool3: jakoś mi dziwnie teraz:roll: czy wam też zginęły wszystkie subskrypcje wątków? no i jeszcze nie wiem co się stało, że jesteśmy wcześniej wśród"żywych"? Quote
Behemot Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Imbir1 napisał(a):no i jeszcze nie wiem co się stało, że jesteśmy wcześniej wśród"żywych"? Amnestia :evil_lol: Wyrok w zawiasach, fiu-fiu.... :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Behemot napisał(a):Amnestia :evil_lol: Wyrok w zawiasach, fiu-fiu.... :evil_lol: Baaaardzo się cieszę. To już dajmy spokój. Myślę,ze to osobista , wczorajsza interwencja Św. Mikołaja :evil_lol: :cool3: :lol: Tylko, dzie jest Ania - Samorajka ? Quote
samograj Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='Imbir1']cześć Samograj , ja też już na wolności:cool3: jakoś mi dziwnie teraz:roll: czy wam też zginęły wszystkie subskrypcje wątków? no i jeszcze nie wiem co się stało, że jesteśmy wcześniej wśród"żywych"? Witaj współbanito!!! Też nie mam subskrybcji, co znacznie utrudnia mi życie, muszę się przekopywać przez watki, żeby odnaleźć przyjacół!!! A myślę, że posty wyżej pokazały kto tak naprawdę złamał regulamin:mad: [quote name='Sabina1']Baaaardzo się cieszę. To już dajmy spokój. Myślę,ze to osobista , wczorajsza interwencja Św. Mikołaja :evil_lol: :cool3: :lol: Tylko, dzie jest Ania - Samorajka ? JESTEM, JESTEM !!! NA TYM KOŃCZĘ TEMAT BANICJI W MOJEJ GALERII, PROSZĘ O WSTRZYMANIE SIĘ OD DALSZYCH KOMENTARZY!!! Zapraszam na dział Administracja, tam damy upust swojemu niezadowoleniu!!!:angryy: :angryy: :angryy: Quote
@NUL@ Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Prosimy o nowe zdjęcia!!!:loveu: :loveu: :loveu: Proszę mi to przetłumaczyć, nie znam angielskiego(tak pisze pod okienkiem ): You have selected 7 post(s) that are not part of this thread. Quote these posts as well, or deselect these posts. :niewiem: Quote
Korenia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='@NUL@']Prosimy o nowe zdjęcia!!!:loveu: :loveu: :loveu: Proszę mi to przetłumaczyć, nie znam angielskiego(tak pisze pod okienkiem ): You have selected 7 post(s) that are not part of this thread. Quote these posts as well, or deselect these posts. :niewiem: 'Mówią', że masz 7 postów nie pasujących do tego tamatu. Musisz je zedytować na taki tamat jaki pasuje do galerii lub je usunąć. Quote
samograj Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 NOWE FOTKI ŻMIŁKI:multi: :multi: :multi: NIE CHCĘ TEGO OGLĄDAĆ: Jak zwykle idę spać ;) Quote
samograj Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Napisała APSA No ładnie! To Cadzikowi każecie na golasa po śniegu latać, a Żmiłka ma ciepły kombinezonik na zimę Czadzik ma całą garderobę na trzaskające mrozy, to była tylko przymiarka do zdjęcia (to ubranko bardziej dla haszczaków , w wypadku deszczowej pogody na wystawie, trzeba chronić sierść) ŻMIŁKA i my czekamy na cieczkę, na razie Haszczanka KASI jest do krycia, YETI dostaje szału, wyje po nocach (nie planujemy już małych haszczaków):shake: DLA PRZYPOMNIENIA ŻMIŁKA NIANIA: CIEKAWE JAKA BĘDZIE Z NIEJ MAMA DLA OGARKÓW??? Quote
aga =] Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 foteczki jak zawsze cudne :loveu: tzn. Żmiłka cudna :cool3: Quote
LAZY Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 No piękna ta Żmiłeczka! A jakie wspaniałe wdzianko ma:cool3: Quote
Daisunia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Żmiłcia jak zawsze uroczo sie prezentuje na zdjęciach :) :loveu: chociaz na żywo wyglada jeszcze piękniej ;) Quote
Sabina1 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='samograj'] Ja za każdym razem wpadam w stres, jak widzę tę wersalkę :lol: Że ona zawsze taka czyściutka. Mam przecież też krótkowłose psy, a tylko zmieniam bez przerwy te narzutki i piorę i piorę......:placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Sabina1']Ja za każdym razem wpadam w stres, jak widzę tę wersalkę :lol: Że ona zawsze taka czyściutka. Mam przecież też krótkowłose psy, a tylko zmieniam bez przerwy te narzutki i piorę i piorę......:placz: :placz: :placz:;)Sabinko to taki rodzaj obicia na którym nie widać :razz: Witam wieczorkiem:loveu: Quote
Cerber Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 cześć mamuś :) ale Żmiłka cudownieśpi... :loveu: :loveu: :loveu: Cerber też tak leży:multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 :razz:a tu nadal same poprawne fotki;) Quote
Sabina1 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a tu nadal same poprawne fotki;) Bo Żmiłka, to skromna panienka i chowa walory :lol: Quote
samograj Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Sabina1']Ja za każdym razem wpadam w stres, jak widzę tę wersalkę :lol: Że ona zawsze taka czyściutka. Mam przecież też krótkowłose psy, a tylko zmieniam bez przerwy te narzutki i piorę i piorę......:placz: :placz: :placz: [quote name='Alicjarydzewska'];)Sabinko to taki rodzaj obicia na którym nie widać :razz: Witam wieczorkiem:loveu: ALA MA RACJĘ, NA TYM MATERIALE NIC NIE WIDAĆ!!!:p :eviltong: POZA TYM JA MAM TURBOSZCZOTKĘ, KTÓRA WYTRZEPUJE WSZYSTKIE PAPROCHY, A PRZETRZEĆ WANISCHEM TEŻ MUSZĘ) (bo ja mam 2 takie kanapy - na jednej śpią, a na drugiej robię zdjęcia!!!:cool3: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a tu nadal same poprawne fotki;) [quote name='Sabina1']Bo Żmiłka, to skromna panienka i chowa walory :lol: TAK, ACZKOLWIEK NIE ZAWSZE!!! MOI KOCHANI - PISZĘ TO WSZYSTKO LEWĄ RĘKĄ, BO SOBIE ZWICHNĘŁAM STAW BARKOWY PRAWY (najpierw cos mi strzyknęło na basenie, jak pływałam motylkiem i tak mnie pobolewało, a wczoraj ŻMIŁKA trochę mnie pociągnęła i ...... dziś już musiałam pójść do chirurga). PISZCIE, BĘDĘ SOBIE CZYTAŁA I MOŻE JAKIEŚ JEDNO SŁOWO SKROBNĘ!!! DZIŚ JESTEM OGÓLNIE ROZBITA ( mam gipsik, taki zdejmowany:p :eviltong: ) Quote
bigos Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='samograj'] MOI KOCHANI - PISZĘ TO WSZYSTKO LEWĄ RĘKĄ, BO SOBIE ZWICHNĘŁAM STAW BARKOWY PRAWY (najpierw cos mi strzyknęło na basenie, jak pływałam motylkiem i tak mnie pobolewało, a wczoraj ŻMIŁKA trochę mnie pociągnęła i ...... dziś już musiałam pójść do chirurga). PISZCIE, BĘDĘ SOBIE CZYTAŁA I MOŻE JAKIEŚ JEDNO SŁOWO SKROBNĘ!!! DZIŚ JESTEM OGÓLNIE ROZBITA ( mam gipsik, taki zdejmowany:p :eviltong: ) Oj, oj szybciutko wracaj do zdrowia :glaszcze: Quote
aga =] Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :painting: samograjko wracaj szybko do zdrowia :kciuki: do świat się może zagoi :x-mas: Quote
Dobcia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Dobry wieczór!:lol: Kochaniutko sobie śpi sunieczka:loveu: Nie przemęczaj się, by do świąt można było ten gips wyrzucić;) Quote
Recommended Posts