samograj Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 SZABLA Kłusująca Sfora HEKTOR aneta25 HEKTOR w ołówku goldenka BARSA LALA Kamili_dog pies moon_light pies Moniś NODDY pies palmy BOOGIE pies *luthien* ERGA pies agi=] Misiek ORLENOWSKI KUBA KUBA 2 WERSJA Pies betty_labrador TOSCA pies zpr NIKE's EXPLORING of Nordica ( za TM) słoneczniki dla odmiany Portret Św. OJCA PIO zaistniał na ogólnopolskiej wystawie laureatów konkursu "Ojciec Pio- bliski Bogu i ludziom" i wersja czarno biała (odrzucona przez jury) oraz kartki na BOŻE NARODZENIE wykonane dla fundacji "SZLAKI PAPIESKIE" 1. wysłana do JPII ( jego ostatnie święta) 2. wysłana do BXVI (jego pierwsze święta jako Papieża) Quote
samograj Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 ŻMIŁKA z Gończaków: ŻMIŁKA z Gończaków 2 SZABLA Kłusująca Sfora OPUS Kłusująca Sfora NEMROD Kłusująca Sfora NEMROD I SZABLA BAJAN -ROTTI "Poszły w LAS" za TM Quote
samograj Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Moniś']a tego nie chcesz? :roll: CZY JA COS PRZEGAPIŁAM??? OCZYWIŚCIE, ŻE CHCĘ!!! Ale on nie ma odsyłacza, jak będzie gotowy to go wkleje do moich bnnerków !!! Jeszcze AVEK jest potrzebny do kompletu ;) TWOJE SĄ TEŻ TUTAJ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30968 Quote
Dobcia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 O ja!!! Siuuuper rysunki:loveu::loveu::loveu: Żmiłki portret jest niesamowity, pięknie oddaje jej spojrzenie;) Strasznie mi się podobają:loveu: Quote
samograj Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 MUSZĘ W NOWYM POSCIE UMIEJSCOWIC MOJE NOWE BANNERKI, BO JUŻ BRAK MIEJSCA NA 6 STRONIE:razz: aneta25: BANNEREK ZIMOWY: I AVEK BANNERKI JESIENNE: I AVEK BANNEREK WIOSENNY OD Moniś i avek od aneta25 JESZCZE WKLEJAM od BBety (też zimowy) I AVEK I BANNER 3 CZŁONOWY: I AVEK do kompletu: Zimowy banner 3 członowy: I JESZCZE JEDEN: i AVEK I Avek: I NA KONIEC MOJA PIECZĘĆ i połowa bannerka od anety25 I BANNER DLA ROTTI zrobiony przez anetę25 WKLEJCIE GO SOBIE DO PODPISU W LISTOPADZIE, ABY UCZCIĆ PAMIĘĆ WSPANIAŁEJ KOBIETY!!! Quote
mmbbaj Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Aniu, jestem zachwycona :loveu::loveu::loveu: Cudownie rysujesz! :loveu: A te dwa pozwoliłam sobie oprawić są przepiękne :loveu::loveu::loveu: Quote
samograj Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: DZIĘKI !!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
samograj Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 musia napisał(a):OPUS zdeklasowany przez Żmiłkę NIEPRAWDA!!! ON JEST ARTYSTYCZNY, A ŻMIŁKA TROCHĘ MONIDŁOWATA!!! FAKT, ŻE ODZWIERCIEDLONA NIEMAL FOTOGRAFICZNIE, ALE NIE NA TYM POLEGA ARTYZM!!! Quote
musia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Się nie znasz :mad: :eviltong: :cool3: - Żmiłka cudna jest -taka jasna, ciepła. Choć przyznaję Opus jest niepowtarzalny. Taki męski ci wyszedł z jęzorkiem w trąbkę Quote
LAZY Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 :crazyeye: Ja wiedziałam, ze znajdę tutaj coś fajnego...ale nie wiedziałam, że AZ takie extra rysunki! Gratuluję talentu! Mnie Bozia pożalowała takich zdolnosci (ale mam inne, jakby kto pytal:cool3: ). Quote
samograj Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='LAZY']:crazyeye: Ja wiedziałam, ze znajdę tutaj coś fajnego...ale nie wiedziałam, że AZ takie extra rysunki! Gratuluję talentu! Mnie Bozia pożalowała takich zdolnosci (ale mam inne, jakby kto pytal:cool3: ). JAKIE??? MOŻE COŚ DO WYKORZYSTANIA... PRZEZE MNIE (egoistka:evil_lol: ) DZIĘKI ZA ODWIEDZINY Quote
MoniŚ Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Samograjku brak mi słów... :o Masz niesamowity talent! :loveu: Cudowne rysunki! Quote
MoniŚ Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 A oto skromny av :oops: . Mój pierwszy wykonany, więc proszę o wyrozumiałość. Nie mam już dobrych programów i nie mogę zmniejszyć do odpowiedniej wielkości. Mam nadzieję, że choć trochę się spodoba. Pozdrowienia dla całej ogarowej sfory! Quote
BBeta Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Hey !!! :calus: Ale mnie tu dawno nie było. Rysunki Żmiłki poprostu boskie :loveu: :loveu: Co tam w Was ?? Mi sie coś pomieszało i przypadkowo napisałam ten komentarz przed chwilą w innej galerii :eviltong: Pozdrowienia dla Ciebie, Żmiłki i reszty ekipy ;) Quote
samograj Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 BBeta napisał(a):Hey !!! :calus: Ale mnie tu dawno nie było. Rysunki Żmiłki poprostu boskie :loveu: :loveu: Co tam w Was ?? Mi sie coś pomieszało i przypadkowo napisałam ten komentarz przed chwilą w innej galerii :eviltong: Pozdrowienia dla Ciebie, Żmiłki i reszty ekipy ;) HEJ!! A gdześ ty sie podziewała??? Gogunia bardzo się o ciebie martwiła!!!:-( Mnie ogarnął szał rysowania, mam multum zamówień, nie wiem jak się wyrobię!!! Quote
Anza&Hacker Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 No to miłego rysowania;) - mam nadzieje, że niezwłocznie powżucasz swoje wypociny na dogo:loveu: Czekam niecierpliwie na rysunki(:diabloti:) i... ... i przypominam, że dawno zdjęć nie było:roll: Quote
BBeta Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 samograj napisał(a):HEJ!! A gdześ ty sie podziewała??? Gogunia bardzo się o ciebie martwiła!!!:-( Mnie ogarnął szał rysowania, mam multum zamówień, nie wiem jak się wyrobię!!! Wpadałam czasem na dogo, ale jakoś nie chciało mi się nic pisać. Miałam kiepski humor. Musze teraz ponadrabiać ;) Quote
MoniŚ Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='MoniŚ'] A oto skromny av :oops: . Mój pierwszy wykonany, więc proszę o wyrozumiałość. Nie mam już dobrych programów i nie mogę zmniejszyć do odpowiedniej wielkości. Mam nadzieję, że choć trochę się spodoba. Pozdrowienia dla całej ogarowej sfory! A Ania mnie nie zauważyła :shake: Oj nieładnie :evil_lol: Quote
moon_light Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Samograj- dziś na spacerze spotkałam pięknego małego ogara, z hodowli w mławie. wiesz może jaki jest przydomek tej hodowli?:lol: Quote
Recommended Posts