Jump to content
Dogomania

GALERIA SAMOGRAJA czyli OGARY POLSKIE i reszta ferajny!!! TATA[*] str. 28

Recommended Posts

Posted

QRCZE tak strasznie chciałabym opanować jakiś program , najlepiej PSP, ale nie potrafię sama, gdyby tak ktoś do mnie przyjechał, posiedział ze mną ile potrzeba , pokazał przynajmniej pierwsze kroki :placz: :placz: :placz:
A tak tylko w banalnym PAINCIE robię takie koszmarki (krzywe to i nic ciekawego)!!!:placz: :placz: :placz:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZIĘKI GOSIU!!!
ALE JA MAM JAKIEŚ BRAKI W SUBSTANCJI SZAREJ MÓZGU-
NIE PERCEPUJĘ TEJ SFERY RZECZYWISTOŚCI, JAKĄ JEST OBRÓBKA KOMPUTEROWA:placz: :placz: :placz: CHIŃSZCZYZNA, CHYBA SOBIE ODPUSZCZĘ!!!

Posted

Witaj Samograjko!:lol:

Śliczne rameczki, wcale nie są nieudolne!:mad::loveu:

A próbowałaś jakiś innych programów, np. Photoshopa? Mam go dość długo, a całej obsługi jeszcze nieopanowałam, choć jest to naprawde super program, tylko ja jakoś do takich rzeczy nie mam powołania...;)

Posted

[quote name='samograj']

CZY TO NIE JEST WZRUSZAJĄCE
(siedzę własnie na kompie, a obok mnie takie przytulasy- zdjęcie z tel.)

Też uwielbiam ten widok:p:p:p
Bigosek u mnie co prawda solo, ale jakie mięciutkie i cieplutkie ciałko:loveu:

Posted

bigos napisał(a):
Też uwielbiam ten widok:p:p:p
Bigosek u mnie co prawda solo, ale jakie mięciutkie i cieplutkie ciałko:loveu:

Mnie dodatkowo wzrusza miłość między tak odmiennymi rasami - oni wprost przepadają za soba!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
W końcu to chłop i baba.......a że mezalians.....................:razz:

Posted

samograj napisał(a):
W końcu to chłop i baba.......a że mezalians.....................:razz:

Owoce mezaliansu zwykle są piekne i bardzo zdolne :lol: Bliźniacy Marii Kossak-Szczuckiej na przykład :cool3:

Posted

[quote name='Sabina1']Owoce mezaliansu zwykle są piekne i bardzo zdolne :lol: Bliźniacy Marii Kossak-Szczuckiej na przykład :cool3:
No to nie będę ich izolować:evil_lol: , a cieczka tuż, tuż...............:crazyeye:

ZAPODAJĘ JESZCZE JEDNO UJĘCIE:
ŻE TAK POWIEM NA MNIE (ten kawałek doopki na fotelu to JA!!!!, a obok moja torebka, do której ciągle sie przutulaja, mam ich na wyciągnięcie ręki)

Posted

[quote name='Sabina1']Żmiłka zrobi furorę, prezentując dzieci z grzywką :multi:pozwoliłam sobie na wrzucenie g

Zawsze chciałam przejść do historii, ale nie spodziewałam się, że mogę zapisać się u potomnych jako twórca jakże oryginalnej rasy -
polsko-chiński ogar grzywiasty, lub
gończy grzywacz chińsko - polski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja myślę, że z nową rasą, zdążysz jeszcze przed Doajką. A właśnie, trzeba się zapytać, czy ona stworzyła już choćby modele wyjściowe ?
Polsko - chiński oar rzywiasty, tak jest. I loicznie i patriotycznie :lol:

Wiem, ze bez tej litery sie ciężko czyta, ale musiałabym oddać laptop do serwisu(jest jeszcze na warancji i zięć nie chce tknąć), a jak wtedy wejdę na doo ? Muszę codziennie :oops:

Posted

APSA napisał(a):
To ja zamawiam sczeniaczka nagiego chińskiego ogara :evil_lol:

Powiedzcie no tylko jakie będzie przeznaczenie użytkowe tych psów?

Będzie miał działanie antyalericzne i antystresowe(wyśmienity humor na sam jeo widok). Masywne , orące naie ciałko, noszone na barkach, zlikwiduje zwyrodnienie tych barków, poza tym, oarorzywacz niezastąpiony będzie na polowaniach, a z równo przyciętą rzywka, nada się nawet na aality :lol: .

Posted

Sabina1 napisał(a):
Będzie miał działanie antyalerGiczne i antystresowe(wyśmienity humor na sam jeGo widok). Masywne , Gorące naGie ciałko, noszone na barkach, zlikwiduje zwyrodnienie tych barków, poza tym, oGaroGrzywacz niezastąpiony będzie na polowaniach, a z równo przyciętą Grzywka, nada się nawet na aGility :lol: .

POZWOLIŁAM SOBIE DODAĆ G!!!
P.s.
Jakby mi rok temu ktos powiedział, że u mnie w domu będzie jakiś psiak z gr.9, a tymbardziej nagus, postukałabym sie po głowie, los płata figle, ale ten figielek jest uroczy!!!

Posted

Sabina1 napisał(a):

Wiem, ze bez tej litery sie ciężko czyta, ale musiałabym oddać laptop do serwisu(jest jeszcze na warancji i zięć nie chce tknąć), a jak wtedy wejdę na doo ? Muszę codziennie :oops:

przepraszam że w galerii Samograjowej pcham się z poradami informatycznymi.....
Każdy laptop ma wejscie "PS/2" i/lub "USB", do których mozna podpiąc zewnętrzną myszkę i klawiaturę. W ten sposób można wyeliminować wadę klawiatury a i nie rozstawać się z Dogo.
Klawiatura zewnętrzna to naprawdę niewielki koszt, a w dobrym sklepie komputerowym nawet dobiorą odpowiednią i pokażą co gdzie podpiąć ;)
Co do mariaży chińsko - polskich.... a co z róznicami kulturowymi, z doświadczenia wiem, że takie związki są...trudne :]
Prawdę powiedziawszy jednak jestem ciekawy na co ogar grzywiasty będzie polował - moze będzie...ornitologiem?? ;)

Posted

Ja też przepraszam Ciebie Samorajko, ale jeśli jore70 jest tak uprzejmy,to się dopytam do końca dobrze ? Mam klawiaturę od komputera, czy to znaczy, ze moę ją podłączyć do laptopa? Nie znalazłam pasująceo do wtyczki klawiatury wejścia w laptopie ? Serdeczbie Ci dziękuję że się zainteresowałeś . Skrobnij, przy okazji, co słychać w rodzinie ?

Posted

[quote name='jorge30']Prawdę powiedziawszy jednak jestem ciekawy na co ogar grzywiasty będzie polował - moze będzie...ornitologiem?? ;)
DZIEKI ZA CENNE RADY INFORMATYCZNE (każdemu się to przyda w razie czego:razz: )
ORNITOLOG to raczej miłośnik ptaków, czyżbym ja aliuzju kakowu nibut' nie paniała???

Posted

jorge30 napisał(a):
a co z róznicami kulturowymi, z doświadczenia wiem, że takie związki są...trudne :]

Nietylko polsko-chńskie związki są trudne,z powodu tych różnic (a czasem na dłużej niemożliwe) i też to mówię z doświadczenia :lol: