Guest malva Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 http://www.net-zarabianie.pl/paypal.php Quote
MartynaP Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 dzieki za zaproszenie nijak nie moge pomoc jedynie tu sie teraz wpisac i tym samym podniesc watek aa moge FB suni zalozyc jesli niema Quote
vena&vivi Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 ehh jednak moje pw działają, mamy fb ale brak ogłoszeń, banerek by się przydał :D Quote
MartynaP Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 vena&vivi napisał(a):ehh jednak moje pw działają, mamy fb ale brak ogłoszeń, banerek by się przydał :D no to ide o banerek prosić ;) pozno juz wiec pewnie na jutro bedzie Quote
jogolcia@pdx Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Będę czekała na malutką w takim razie:) Jeżeli sunia będzie miała swoją karmę, to hotel jest tańszy- wiem ,że są osoby, które wolą zakupić karmę niż dołożyć się w gotówce do hotelu np./może uda Wam się kogos takiego znaleźć. Z opieką wet nie ma u mnie żadnych problemów- no chyba ,że mnie zasypie i nie mogę wyjechać- wet , który opiekuje się moimi psami, jest najlepszy w mieście. Za dojazd do weta nie liczę dodatkowo. Mam trochę uzbieranych fantów bazarkowych, mogę potem wystawić na leczenie dla niej. Czy wiadomo już jaką karmę będzie trzeba dla tej Niuśki używać (nie wiem czy ma już imię, ja ją nazywam Nataszka - bo strasznie tak być bezimiennym)? I jakie ilości będą potrzebne na miesiąc? Czy byłoby taniej zakupić karmę przez net, czy przez Ciebie Aniu?.... mam cholipcia wielką słabość to tych kłaczatych i puchatych olbrzymów (po "praniu" i wyczesywaniu szczególnie)... Quote
vena&vivi Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Piekne banerki - Ania proponuje nam hotelik za 400zł razem z karmą :) więc nie opłaca sie kupowac oddzielnie :) Skupiamy sie na deklaracjach co by dociągnąć do tych 400zł, wpłaty jednorazowe zostawiam na transport, strylkę, ewentualne leczenie. Quote
memory Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']jestem na zaproszenie - jeżeli ktoś ma Paypal to mogę wysłać jednorazowo 50zl [quote name='malva']ja nie mam payypala, to specjalne konto ,albo ktos je ma albo nie dawac i przyznawac sie kto je ma Ja mam i bardzo chętnie użyczę, a pieniążki natychmiast przekażę na polskie konto. [email protected] Jeśli bedzie taka potrzeba, można podać je innym darczyńcom, nawet spoza dogomanii. Tylko prośba by wpisywać, że to dla beni a przy wpłacie korzystać z zakładki 'dla krewnych i znajomych' - wtedy PayPal nie umniejszy wpłaty o opłatę manipulacyjną. Quote
vena&vivi Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='memory']Ja mam i bardzo chętnie użyczę, a pieniążki natychmiast przekażę na polskie konto. [email protected] Jeśli bedzie taka potrzeba, można podać je innym darczyńcom, nawet spoza dogomanii. Tylko prośba by wpisywać, że to dla beni a przy wpłacie korzystać z zakładki 'dla krewnych i znajomych' - wtedy PayPal nie umniejszy wpłaty o opłatę manipulacyjną. baardzo dziekuej :) miło, że się sama znalazłaś :) a miałam latać po dogo i szukac kogoś - ogłoszenie zrobić Quote
sacred PIRANHA Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Aniu ja też mam Paypala, tak na przyszłość :-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 vena&vivi napisał(a):baardzo dziekuej :) miło, że się sama znalazłaś :) a miałam latać po dogo i szukac kogoś - ogłoszenie zrobić Memory - dzięki! Poleciało 60 zł .... już powinno być na Twoim koncie... Ale to nie tak do końca prawdziwe z tymi opłatami - ja zawsze zaznaczam, że pokryję koszta, bo od 60zl kosztuje mnie to 1.15 zł, a polskie banki potrącają 3-4 razy więcej za przelew tej sumy.... Quote
memory Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Powiadomienie z PayPal: Użytkownik Jolanta P..... wysłał Ci kwotę 60,00 PLN Tytuł przelewu: dla zagłodzonej suni z Torunia ( vena&vivi) Dzieki za użyczenie konta - Jo Przelew na konto podane w temacie już poszedł :) (z mBanku) Quote
vena&vivi Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):Aniu ja też mam Paypala, tak na przyszłość :-) A widzisz jak "pod nosem" miałam paypal :) Quote
furciaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jaki bedzie orientacyjny koszt transportu? Quote
Paulina_mickey Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ja ją wrzuciłam na benkowego BF i beniową naszą klasę, ale na razie zero odzewu :( Quote
vena&vivi Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 furciaczek napisał(a):Jaki bedzie orientacyjny koszt transportu? orjentacyjnie 50zł :) na transport mamy pieniążki - nadal stałych brakuje Quote
Paulina_mickey Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Sunia jest na beniowym FB http://www.facebook.com/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744?v=photos#!/album.php?aid=21266&id=122870101115744 Rozsyłajcie znajomym, jeśli macie tam konta. Wystawię też bazarek m. in na nią, może trochę dziwny on będzie ale coś grosza wpadnie:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Sunia bedzie dostawała na razie do jedzenia gotowane- lekkostrawne: ryż +baranina i warzywka, mam dobre witaminy, które tez będą dodatkiem. Myślę, że dla wycieńczonej suni taka dieta na początek będzie odpowiednia. Baranina jest chudziutka, załatwiałam dla Ibiska, który miał problemy żołądkowe. Ogólnie psiaki sa u mnie na barfie. Jeżeli jednak psiak nie lubi surowizny, to dostaje karmę premium...brit, bosch+dodatki w postaci puchy czy gotowanego mieska. Quote
vena&vivi Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Jak dla mnie bajka, na gotowanym najlepiej takie chudzielce dochodzą do siebie a póxniej można smiało barf bądz brit :)Aniu postaram się zebrac kaske do weekendu - możnaby ja wtedy przywieśc -pasuje Ci?mamy następna wpłate jednorazową - dziękuje p.Lidce Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Mówisz o tym weekendzie? Ja jestem cały czas na miejscu. Quote
vena&vivi Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Tak bardziej o niedzieli bo dzis znów zasiąde do pw :D i będe męczyć aż uzbieram :Pdogomaniacy szykujcie sie na mnie, haha Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ok:) Jeszcze pytanie: czy sunia została odpchlona w schronie ? Quote
vena&vivi Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Tak odpchlona,odrobaczona, wyczesana :) Zostanie na wścieklizne zaszczepiona ale nie na wirusówki ze względu na to iz jest mocno osłabiona. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 No to super:) Wirusówki potem zrobimy, nie ma problemu. Quote
Recommended Posts