Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vena&vivi napisał(a):
ehh jednak moje pw działają, mamy fb ale brak ogłoszeń, banerek by się przydał :D

no to ide o banerek prosić ;)
pozno juz wiec pewnie na jutro bedzie

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Będę czekała na malutką w takim razie:)
Jeżeli sunia będzie miała swoją karmę, to hotel jest tańszy- wiem ,że są osoby, które wolą zakupić karmę niż dołożyć się w gotówce do hotelu np./może uda Wam się kogos takiego znaleźć.
Z opieką wet nie ma u mnie żadnych problemów- no chyba ,że mnie zasypie i nie mogę wyjechać- wet , który opiekuje się moimi psami, jest najlepszy w mieście.
Za dojazd do weta nie liczę dodatkowo.
Mam trochę uzbieranych fantów bazarkowych, mogę potem wystawić na leczenie dla niej.

Czy wiadomo już jaką karmę będzie trzeba dla tej Niuśki używać (nie wiem czy ma już imię, ja ją nazywam Nataszka - bo strasznie tak być bezimiennym)? I jakie ilości będą potrzebne na miesiąc? Czy byłoby taniej zakupić karmę przez net, czy przez Ciebie Aniu?.... mam cholipcia wielką słabość to tych kłaczatych i puchatych olbrzymów (po "praniu" i wyczesywaniu szczególnie)...

Posted

Piekne banerki - Ania proponuje nam hotelik za 400zł razem z karmą :) więc nie opłaca sie kupowac oddzielnie :) Skupiamy sie na deklaracjach co by dociągnąć do tych 400zł, wpłaty jednorazowe zostawiam na transport, strylkę, ewentualne leczenie.

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']jestem na zaproszenie - jeżeli ktoś ma Paypal to mogę wysłać jednorazowo 50zl

[quote name='malva']ja nie mam payypala, to specjalne konto ,albo ktos je ma albo nie
dawac i przyznawac sie kto je ma

Ja mam i bardzo chętnie użyczę, a pieniążki natychmiast przekażę na polskie konto.

[email protected]

Jeśli bedzie taka potrzeba, można podać je innym darczyńcom, nawet spoza dogomanii.

Tylko prośba by wpisywać, że to dla beni a przy wpłacie korzystać z zakładki 'dla krewnych i znajomych' - wtedy PayPal nie umniejszy wpłaty o opłatę manipulacyjną.

Posted

[quote name='memory']Ja mam i bardzo chętnie użyczę, a pieniążki natychmiast przekażę na polskie konto.

[email protected]

Jeśli bedzie taka potrzeba, można podać je innym darczyńcom, nawet spoza dogomanii.

Tylko prośba by wpisywać, że to dla beni a przy wpłacie korzystać z zakładki 'dla krewnych i znajomych' - wtedy PayPal nie umniejszy wpłaty o opłatę manipulacyjną.

baardzo dziekuej :) miło, że się sama znalazłaś :) a miałam latać po dogo i szukac kogoś - ogłoszenie zrobić

Posted

vena&vivi napisał(a):
baardzo dziekuej :) miło, że się sama znalazłaś :) a miałam latać po dogo i szukac kogoś - ogłoszenie zrobić

Memory - dzięki! Poleciało 60 zł .... już powinno być na Twoim koncie...

Ale to nie tak do końca prawdziwe z tymi opłatami - ja zawsze zaznaczam, że pokryję koszta, bo od 60zl kosztuje mnie to 1.15 zł, a polskie banki potrącają 3-4 razy więcej za przelew tej sumy....

Posted

Powiadomienie z PayPal:

Użytkownik Jolanta P..... wysłał Ci kwotę 60,00 PLN

Tytuł przelewu:

dla zagłodzonej suni z Torunia ( vena&vivi) Dzieki za użyczenie konta - Jo

Przelew na konto podane w temacie już poszedł :) (z mBanku)

Posted

Sunia bedzie dostawała na razie do jedzenia gotowane- lekkostrawne: ryż +baranina i warzywka, mam dobre witaminy, które tez będą dodatkiem. Myślę, że dla wycieńczonej suni taka dieta na początek będzie odpowiednia.
Baranina jest chudziutka, załatwiałam dla Ibiska, który miał problemy żołądkowe.
Ogólnie psiaki sa u mnie na barfie. Jeżeli jednak psiak nie lubi surowizny, to dostaje karmę premium...brit, bosch+dodatki w postaci puchy czy gotowanego mieska.

Posted

Jak dla mnie bajka, na gotowanym najlepiej takie chudzielce dochodzą do siebie a póxniej można smiało barf bądz brit :)Aniu postaram się zebrac kaske do weekendu - możnaby ja wtedy przywieśc -pasuje Ci?mamy następna wpłate jednorazową - dziękuje p.Lidce