Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vena&vivi napisał(a):
Dziewczyny to ja ją r4eze3rwuje. I proszę jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć u suce, cokolwiek zapytać piszcie do mnie ja będe się wsio na bierząco dowiadywać. Nie chce aby do schronu dzwoniło multum osób.

Vena - proszę w takim razie więcej o suńce - wiek ? , stan ? ocena lekarska ? zachowanie. Nic na wczoraj - ma być profi.

Posted

kiedy do tego wet? ja jutro w toruniu po polłudniu muszę być ,to moze zawiezc?

Posted

Pies Wolny jutro zadzwonie do znajomego ze schronu i o to wszystko wypytam :)

Na teraz mogtę powiedzieć, że suka da przy sobie wszystko zrobić, bez problemu dała sie wymacać, robić zastrzyki. Na początku trochę nieufna ale szybko się rozkręca. Pracownicy mówią, że bardzo łagodna w stosunku do ludzi. Do innych psów nie stwierdzono bo siedzi w izolatce ze względu na jej stan zdrowia.
A stan - skrajnie zagłodzona, zaniedbana, skołtuniona, osłabiona.
Z tego co ostatnio mówili to miała mocne rozwolnienie, dostawała jakieś leki. Ogólnie suka do diagnozy bo w schronie możliwości ograniczone i stąd prośba kolegi o pomoc.
Wieku nie znam dopytam na ile ją ocenili.

Malwa jutro zapytam Karoline czy jest jakaś luka u doc i wtedy jedziemy :)

Posted

Vena wszytsko kosztuje wizyta u weta
hotel zbierzmy jakies deklaracje ????

czuje sie bezsilna czuje sie okropnie ze nic dla niej nie robie więcej niz to klikanie :-(:-(:-(:-(wrzuciłam ja na nk i fb i cisza

Posted

wizytę biorę na siebie :) wykupienie leków tyż - kolega w schronie będzie jej podawał jak nasz wet coś zaleci.

Dla mnie podstawą jest jaki to hotel. Nie zadeklaruje się bo mam już kupe a i zbieram na dwa psy.
Trzeba pw wysyłać.

kolega mówi, że ona może mieć 8 lat choć jest tak wyniszczona, zęby starte, że trudno określić - jej zaniedbanie może przekłamywać wiek i może się okazać dużo młodsza.

Posted

biedna psina
ANETTA,starasz sie pomóc ,nie czuj się okropnie

Posted

ANETTTA napisał(a):
Vena wszytsko kosztuje wizyta u weta
hotel zbierzmy jakies deklaracje ????

czuje sie bezsilna czuje sie okropnie ze nic dla niej nie robie więcej niz to klikanie :-(:-(:-(:-(wrzuciłam ja na nk i fb i cisza

zaraz napiszę do "dobrej duszyczki" co ma wrażliwe serce - na pewno pomoże...

Posted

vena&vivi napisał(a):
baardzo prosimy o pomoc w deklaracjach, może ktoś może bazarek zrobić?

Ja deklaruję co miesiąc niestety tylko 10 zł, mam jeszcze dużo innych piesków w potrzebie.

Posted

Zadzwoniła do mnie kochana Pani znajoma Iwonka -buzi, buzi i deklaruje 100zł - kochane ciotki prosimy o deklaracje :)Ja szukam dla niej hotelu :) bo może uda się nam uzbierać :)

Posted

[quote name='vena&vivi']Zadzwoniła do mnie kochana Pani znajoma Iwonka -buzi, buzi i deklaruje 100zł - kochane ciotki prosimy o deklaracje :)Ja szukam dla niej hotelu :) bo może uda się nam uzbierać :)

Dostałam pytanie na FB o nr konta dla suni...podrzućcie konto na które zbierane są środki.
Mam też info i fotki nowsze...sunia jest w takim stanie,że allegro ceglaste aż się prosi...
niestety przy 5 wielkopsiakach w hotelach,w tym4 bez deklaracji, nie wyrabiam czasowo,ani finansowo...pomogę jednak wrzucając info na FB...choć tyle mogę.