Paulina_mickey Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Bazarek dla sunieczki: http://www.dogomania.pl/threads/200178-Jajeczka-patyczaka-rogatego-i-straszyka-diabelskiego!HIT-na-dogo!Do-23.01!na-benie?p=16106805#post16106805 Quote
MartynaP Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 tez przyszłam z banerkiem ;) [noparse][/noparse] przy okazji banerka proszono mnie aby zwrocić uwage na błąd w tytule wycieńczona nie wycięczona Quote
vena&vivi Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 dziewczyny dziekuje za banerki oraz za bazarek - ciotki wstawiamy banerki :)Aneta jak możesz umieśc w 1 poście link do bazarku :) Quote
Fiks Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Mogę dołożyć 20zl jednorazowo, nie da rady więcej. Quote
Lida Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Nie zadeklarowałam się, bo jeszcze jakoś tak mało zorientowana jestem w tych akcjach. Robię to więc teraz. Będę wpłacać co miesiąc 50 zł Quote
vena&vivi Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Fiks, Lida bardzo dziękuje :) podeśle numer konta wieczorkiem.Chyba, że Lida Ty Ty mi dzis wplaciłaś 100zł??? Lida jesteś u nas na dogo widzę pierwszy raz -jeśli masz jakieś pytania odnośnie deklaracji to śmiało - na 1 stronie w 7 poście są rozliczenia pieniążków, tam pisze kto i ile wpłacił oraz ile na co wydaliśmy :) Ania+Milva i Ulver to osoba prowadząca hotel do którego jedzie Benia - ona będzie potwierdzała, że wpłacam wasze pieniążki co miesiąc za hotelik. To tak w skrócie :) Quote
Lida Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Renia to moja przyjaciółka z Krakowa. Dowiem się, czy wpłąciła jednorazowo, czy też będzie wpłacać regularnie. Pozdrawiam, Lida Quote
Lida Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 vena&vivi napisał(a):Fiks, Lida bardzo dziękuje :) podeśle numer konta wieczorkiem.Chyba, że Lida Ty Ty mi dzis wplaciłaś 100zł??? Lida jesteś u nas na dogo widzę pierwszy raz -jeśli masz jakieś pytania odnośnie deklaracji to śmiało - na 1 stronie w 7 poście są rozliczenia pieniążków, tam pisze kto i ile wpłacił oraz ile na co wydaliśmy :) Ania+Milva i Ulver to osoba prowadząca hotel do którego jedzie Benia - ona będzie potwierdzała, że wpłacam wasze pieniążki co miesiąc za hotelik. To tak w skrócie :) Tak, to ja wpłaciłam te pieniąze, więc już konto mam :-) Założę dziś stałe zlecenie. Jak już się znajdzie stały dom dla niej, to dajcie znać. Quote
jogolcia@pdx Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Sunia bedzie dostawała na razie do jedzenia gotowane- lekkostrawne: ryż +baranina i warzywka, mam dobre witaminy, które tez będą dodatkiem. Myślę, że dla wycieńczonej suni taka dieta na początek będzie odpowiednia. Baranina jest chudziutka, załatwiałam dla Ibiska, który miał problemy żołądkowe. Ogólnie psiaki sa u mnie na barfie. Jeżeli jednak psiak nie lubi surowizny, to dostaje karmę premium...brit, bosch+dodatki w postaci puchy czy gotowanego mieska. Aniu -lepiej już chyba nie można - jestem wielką zwolenniczką naturalnego jedzenia, typu BARF, i nawet mojego kocura przestawiłam na surowe już 1.5 roku temu.. Quote
vena&vivi Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Lida to ja Twoją wpłatę przerzucam na stałe deklaracje i zaznacze, że zapłacone za 2 miesiące a z Renią poczekam :) dziękuje za info Quote
Lida Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 vena&vivi napisał(a):Dziękujemy za odwiedziny :) Dostałam na konto 30zł od p.Renaty - proszę się przyznać od kogo to bo wtedy po niku wiem czy to jednorazowa wpłata czy deklaracja. Oczywiście zakładam też taką możliwość, że nasza chudzina jest tak rozreklamowana:razz:, że wpłacają osoby spoza dogo :) Przypominam, że rozliczenia są w poście 7. Reńka jest spoza dogo, ale już ją namawiam, żeby się zarejestrowała :-) Quote
vena&vivi Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Zapraszamy p.Renatę do nas na wątek - będzie mogła na bierząco śledzić informacje o suczce :) Quote
ANETTTA Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Lida']Nie zadeklarowałam się, bo jeszcze jakoś tak mało zorientowana jestem w tych akcjach. Robię to więc teraz. Będę wpłacać co miesiąc 50 zł dziękuje wszystkim bardzo za pomoc brakuje jeszcze 140 zł deklaracji stałych !!! zagladam dopiero teraz ale dopadła mnie grypa !!!!i poprostu padłam :-( Quote
ANETTTA Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Aniu a wplaty jednorazowe masz juz na koncie odemnie i od memory wpłace jutro ...z rana Quote
vena&vivi Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 na tą chwilę z jednorazowych mam od p.Renaty 30zł ale wiem, że za niedługo będzie właśnie 50zł od memory, 50 od jogolcia@pdx oraz 20zł od fiks :) Quote
vena&vivi Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 i następna jednorazowa od maxczekxp - 50zł Quote
jogolcia@pdx Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 vena&vivi napisał(a):na tą chwilę z jednorazowych mam od p.Renaty 30zł ale wiem, że za niedługo będzie właśnie 50zł od memory, 50 od jogolcia@pdx oraz 20zł od fiks :) ode mnie poleciało 60 zł - bo dorzuciłam dziesiątaka na szczęście :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ..wystarczy jenom w fotkę mały KLIK i na patyczakowe jajeczka nadziejesz się w mig!!! ...jeśli możecie, pokażcie bazarek na dziewczyny...Delli trochę grosza jeszcze wpaść może...a wystarczy tylko skopiować i wkleić na zaprzyjaźnionym wątku...nie umknie uwadze:lol:...jest podlinkowany. Quote
vena&vivi Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Nie omieszkam powstawiać :) bedziemy reklamować jajeczka. Quote
furciaczek Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Az milo patrzec jak sie ludziska mobilizuja do pomocy:) Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Witaj śliczna, już niedługo będziesz w hoteliku :kciuki: Quote
Guest malva Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 hej szarpejowy maczeksie :) bardzo dziękujemy :) Quote
vena&vivi Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Kochani jeszcze 140zł trza uzbierać do jutra bo chciałabym ją zawieść do Ani. Quote
Recommended Posts