mariamc Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 http://allegro.pl/mumio-5g-balsam-mineralno-organiczny-i1502367412.html To jest to mumio , które kupiliśmy Mirabelce. A tak Mirabelka wraca do siebie po kąpieli. Uploaded with ImageShack.us Quote
jostel5 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Na taczce,ale otulona kołderką!:)Przyszłam poczytać,bo martwię się o naszego Alvaro....A Niunia ma rzeczywiście fantastyczna opiekę!:) Quote
mc_mother Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 No to w wózeczku mnie rozczuliło:) Mirabelcia jest boska! To spojrzenie po prostu jest niesamowite:) Quote
natalie1988 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Mirabelka wygląda rozkosznie w wózeczku ;) Quote
akrim Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 księżniczka na ziarnku grochu:loveu: ps. Mayu czy mogłabyś zaktualizować pierwszy post? tj. napisać że Mirabelka pojechała do Szczecinka z groźbą amputacji łapy, że jest rehabilitowana i może jakieś zdjęcie ( z wanny i z wózeczka )? i że jest pod opieką fundacji? Quote
mariamc Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Bardzo proszę o pomoc dla RADOMSKA! Zaraz zaczną przegrywać z "dzikim kandydatem" Quote
Szarotka Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 akrim napisał(a):księżniczka na ziarnku grochu:loveu: ps. Mayu czy mogłabyś zaktualizować pierwszy post? tj. napisać że Mirabelka pojechała do Szczecinka z groźbą amputacji łapy, że jest rehabilitowana i może jakieś zdjęcie ( z wanny i z wózeczka )? i że jest pod opieką fundacji? Zrobie to wieczorem, ze pojechala do Szczecinka jest w tytule, ale napisze w poscie i wstawie pare zdjec z rehabilitacji. mariamc napisał(a):Bardzo proszę o pomoc dla RADOMSKA! Zaraz zaczną przegrywać z "dzikim kandydatem" Chcialam zaglosowac, ale strona ma problem i sie nie dalo.......... Quote
tibby Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jeśli chodzi o problem z głosem to wystarczy zmiana przeglądarki. U mnie udało się zagłosować tylko na Explorerze :) Quote
Szarotka Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 To dziwne, bo ostatnio glosowalam w firefoxie. Nie dopracowali strony. Quote
mc_mother Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Mnie się też udało tylko na IE, na Mozilli próbowałam przez 2 dni:( Quote
Szarotka Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Musze wrocic jutro, bo dzisiaj nie mam sily. Mam nadzieje, ze Mirabelka i Matka mi wybacza ....... Quote
mariamc Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Nie jset dobrze. Mirabelce wysiadła zdrowa noga. Przestaje chodzić. Potrzebny wózek. Quote
Szarotka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 mariamc napisał(a):Nie jset dobrze. Mirabelce wysiadła zdrowa noga. Przestaje chodzić. Potrzebny wózek. Jeju a czemu to ??? co sie stalo ze "zdrowa" noga ?????????????? Quote
mc_mother Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Zdrowa łapka nie wytrzymuje obciążenia:( Brak przewodzenia, zaniki mięśni- niunia dostaje zastrzyki. Za długo ufaliśmy tamtym wetom, gdybyśmy wcześniej ją zabrały to pewnie byłoby inaczej... Cały tył Mirabelce wysiada... Mariamc, napisz jaki to ma być wózek, może coś wspólnie wykombinujemy? Quote
mariamc Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Karolina, nasza wetka szuka wózka. Dziś zaczynamy akupunkturę, walczymy do końca. teraz chodzi na ręczniku i nosidełku od Taks. Quote
mariamc Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Szarotka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Mirabelka jest taka slicznotka, ta mordusia i oczka :):) musi byc dobrze. Moja sunia ma ten sam problem bez wypadku, po nieodpowiednim jedzeniu. Teraz dostaje rozne preparaty na stawy i miesnie, no i normalne psie jedzenie. typu miesko i warzywka. Quote
Recommended Posts