Szarotka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Jest w klinice i czeka na nastepna operacje. Quote
Patsi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Szarotka napisał(a):Jest w klinice i czeka na nastepna operacje. A co dalej? Jest szansa na dt albo coś? Mogę jej zrobić ogłoszenie na alegratce, jeśli szuka dt. Quote
Szarotka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Mysle, ze dziewczyny maja juz jakas alternatywe???? Quote
Saphira Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Przepraszam, ale trzeba ostrzec potencjalne osoby szukające domu tymczasowego dla swoich pupili : Napisał DIF U wet-siostry straciło życie przynajmniej 5 psów!!! O nich wiemy: Koli Lusia patrz: http://www.dogomania.pl/threads/7780...e-za-TM/page22 Liko Bajka patrz: wypowiedź z wątku: http://www.dogomania.pl/threads/1973...zpieczna/page3 Tyrsa Bardzo Was wszystkich proszę!!!! Niech każda osoba, która dokonała jakiegokolwiek wpisu na tym wątku nie zapomni nicku WET-SIOSTRA! Pamiętajcie!!! Ostrzegajcie każdego, zróbcie podpis, banerek, roześlijcie pw!!! Quote
mc_mother Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Patsi napisał(a):A co dalej? Jest szansa na dt albo coś? Mogę jej zrobić ogłoszenie na alegratce, jeśli szuka dt. Zajmiemy się sunią- ma zarezerwowane miejsce w hotelu u mariamc, tam będzie rehabilitowana, bo mariamc ma sprzęt i ludzi:) Niestety okazało się, że sunia będzie teraz miała drugą operację, więc pewnie tak szybko nie będzie gotowa na transport do Szczecinka:roll: Będziemy potrzebować wsparcia finansowego na hotel, leczenie, rehabilitację i transport, bo to drugi koniec Polandu... O ogłoszenia poprosimy bardzo, gdy sunia trochę dojdzie do siebie i będziemy domku szukać:) A na razie wszyscy trzymajmy kciuki za powodzenie drugiej operacji... Quote
Szarotka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Narazie czekamy na wyniki operacji. Quote
mariamc Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Miejsce będzie czekać. Dziewczyny , doganiają moje schronisko na Krakvecie . Błagam rozsyłajcie poznajomych , pomocy!!!!! Quote
mc_mother Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Podhalany zmobilizowane;) Głosują na Szczecinek:) Quote
Szarotka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 mariamc napisał(a):Miejsce będzie czekać. Dziewczyny , doganiają moje schronisko na Krakvecie . Błagam rozsyłajcie poznajomych , pomocy!!!!! Prosimy o glosy na Szczecinek !!!!!!! Quote
Patsi Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 To świetnie, że na sunię już czeka miejsce. Trzymam kciuki za operację! Quote
akrim Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 operacja miała być w tym tygodniu, jednak doktor narazie zrobił rtg łapy i się konsultuje. Dziękujemy serdecznie p.Kasi, która odwiedza Mirabelkę - to osoba o WIELKIM sercu:loveu: Quote
Saphira Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Piękne imię Mirabelka:loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Mirabellka jak sliweczka, tylko boli ja lapeczka naprawimy jej lapeczke i zabierzemy sliweczke :):) Quote
mc_mother Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Piękny wierszyk:) Oby naszej malutkiej przyniósł szczęście:) Quote
Szarotka Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 mc_mother napisał(a):Piękny wierszyk:) Oby naszej malutkiej przyniósł szczęście:) Napewno pomoze :):) Quote
Szarotka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 mariamc napisał(a):Czy już coś wiadomo? Spytam dziewczyn, albo Anity. Quote
Recommended Posts