mc_mother Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Jeszcze nie:( Czekamy na termin drugiej operacji. A przy okazji... Zapraszam na bazarek dla naszych białasów, między innymi dla Mirabelki- same nowe, fajne rzeczy: ręczniki, świetna pościel Greno, kosmetyki, akcesoria kuchenne... noooo... cuda wianki ;-) :-D na podhalanki:smile: http://www.dogomania.pl/threads/2007...9#post16160199 Quote
akrim Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Mirabelka miała tę operację , ale doktor prowadzący ( i wykonujący ją ) będzie w klinice jutro po 15-tej. Jak tylko będę miała wieści to napiszę Quote
mc_mother Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Lepiej rozmawiać z tym, który operował... Quote
mc_mother Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Takie info Akrim uzyskała w lecznicy: Wieści są takie sobie... Operację zniosła dobrze, ale kości łapy nie chcą się zrastać ( tzn. te z pierwszej operacji) Za 2 tygodnie rtg i wtedy dopiero następne decyzje. Z miednicą wszystko ok. Quote
Szarotka Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Mam nadzieje, ze cos mozna podac, zeby sie kosci lepiej zrastaly ......... Quote
Saphira Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Koniecznie powinna mieć podawany wapń z magnezem i witaminy D3, k, A, B6. Pamietać należy , ze grupa witamin ADEK musi być podawana w postaci oleistej. Są to witaminy przyswajane tylko w obecności tłuszczu. niestety nasi doktorzy o tym nie wiedza i często podają preparaty w postaci proszku co nic nie daje. Quote
Szarotka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Wczoraj dostalm taki list i zdjecia: "Sunia podhalanka: jest drugi dzień po operacji. Noga bardzo ładnie wygląda. Przesyłam jej zdjęcia ze spacerku. Dopiero wróciłam z przychodni. Prześlij zdjęcia Panią z Fundacji. Pozdrawiam, dziękuję. " Quote
mc_mother Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Bidulka nasza... mam nadzieję, że łapka zacznie się dobrze zrastać. Quote
mariamc Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Cały czas czekamy i pozdrawiamy śliczną Mirabelkę. Quote
Szarotka Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Ja tez czekam i jestem ciekawa kiedy bedzie mogla wyjsc. Quote
mc_mother Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Szarotka napisał(a):Ja tez czekam i jestem ciekawa kiedy bedzie mogla wyjsc. Akrim rozmawiała z doktorem... powiedział, że za 2 tyg. odpowie kiedy sunia może jechać:cool1::-o To zależy od tego jak łapinka będzie się zrastała.- Za 2 tyg. RTG i decyzja:roll: Quote
Szarotka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='mariamc']Miejsce będzie czekać.[/QUOTE] Bardzo dziekujemy :):) Quote
mc_mother Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Mirabelka jedzie do Szczecinka w niedzielę:) Quote
Szarotka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 mc_mother napisał(a):Mirabelka jedzie do Szczecinka w niedzielę:) Ogromnie sie ciesze:):) Jak bede w Polsce mam nadzieje, ze mi sie uda pojechac do Szczecinka, to jedyne schronisko do ktorego odwazylabym sie wejsc ............. Quote
mc_mother Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 I warto Szrotko tam pojechać:) Choćby po to, żeby zobaczyć, że jak się chce to się wszystko uda:) Mirabelka już w Szczecinku. Bardzo zestresowana i zmęczona. Mariamc ugotowała jej rosołek z chrzastkami, ryżem i warzywami, p. Ewa kurczaczka, ale Mirabelka nawet nie spojrzała na jedzonko :( Może jak się trochę oswoi to zgłodnieje. Zajęła apartament po Jurandzie :) Dostała wygodne łóżeczko i miękkie kołderki :) Jutro weci zajmą się badaniami i jej łapinką. Dziękujemy Mariamc:) Quote
Szarotka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 A wiecie cos jak ona wyglada i ta jej biedna lapka ??? Quote
akrim Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 w Radomiu mieszkaja ludzie z wielkimi sercami dla zwierząt- DZIEKUJEMY P.KASI I P.EWIE (z mężem):loveu: Quote
mc_mother Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Szarotka napisał(a):A wiecie cos jak ona wyglada i ta jej biedna lapka ??? Mariamc zrobiła fotki, jak będzie miała chwilę to wstawi. Bida straszna jest z Mirabelki, łapkę odstawia na bok:( Jurto wet obejrzy wyniki to będzie wiadomo co dalej... A ja w międzyczasie zapraszam na bazarek- między innymi dla suni- będą potrzebne pieniądze na leczenie i preparaty... http://www.dogomania.pl/threads/202303-Kramik-z-NOWYMI-artyku Quote
mariamc Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nie jest dobrze, nie załatwia się , nic nie je i nic nie pije. Czekam na Karolinę , naszą wetkę ,co ratowała Jurka. Quote
mc_mother Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kurka, niedobrze:( czekamy w takim razie... Quote
Recommended Posts