Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Otrzymałam dzisiaj maila z allegro Kodisia:

dzień dobry
jeżeli jest taka możliwość proszę o więcej zdjęć na maila Kodiego
[COLOR="red"]tu adres mail[/COLOR]
chcemy adoptować dorosłego psa,ale małej postury
pozdrawiam
[COLOR="red"]tu imię i nazwisko[/COLOR]

Nie podaję na forum danych nadawcy.
odpisze ktoś?

Posted

[quote name='otita']Otrzymałam dzisiaj maila z allegro Kodisia:

dzień dobry
jeżeli jest taka możliwość proszę o więcej zdjęć na maila Kodiego
[COLOR="red"]tu adres mail[/COLOR]
chcemy adoptować dorosłego psa,ale małej postury
pozdrawiam
[COLOR="red"]tu imię i nazwisko[/COLOR]

Nie podaję na forum danych nadawcy.
odpisze ktoś?[/QUOTE]

Odpisałam Ci na PW w tej sprawie.Kodi jest taki mniej więcej do połowy łydki.O zdjęcia się postaramy na dniach.

Posted

Niestety, dzisiaj dostałam od pani maila:

Witam
Niestety dziekuję za dalsze zdjęcia :(....wieczorem dzieci przyniosły pieska ze schroniska ,który im się spodobał
bardzo żałuję
Pozdrawiam

Posted

Kurczę, Otitka...chodzi za mną zorganizowanie jakiejś psiej wystawy...tzn. jakiegoś wydarzenia albo chociaż wystawienia zdjęć psów - takich dużych, porządnie zrobionych- w jakimś miejscu...Kodi jest taki ładny, pewnie na zdjęciach wyszedłby świetnie...były kiedys w Bielsku po hipermarketach wystawione takie zdjęcia - całe wystawy i to przy wejściu ale ponoć odzew był słaby...ale jakby to dać w innym miejscu? Kombinuję jak koń pod górę, po prostu chodzi za mną jakaś większa akcja...

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Kurczę, Otitka...chodzi za mną zorganizowanie jakiejś psiej wystawy...tzn. jakiegoś wydarzenia albo chociaż wystawienia zdjęć psów - takich dużych, porządnie zrobionych- w jakimś miejscu...Kodi jest taki ładny, pewnie na zdjęciach wyszedłby świetnie...były kiedys w Bielsku po hipermarketach wystawione takie zdjęcia - całe wystawy i to przy wejściu ale ponoć odzew był słaby...ale jakby to dać w innym miejscu? Kombinuję jak koń pod górę, po prostu chodzi za mną jakaś większa akcja...

Dobrze, że masz tyle zapału Światku! Może coś skutecznego wykombinujesz! Knuj, knuj! Mogę zdjęcia obrabiać, na ile umiem.
Widziałam kiedyś reportaż o zorganizowanym, przez jakąś fundację, pokazie psów. Zdaje się, że w jakiejś poznańskiej galerii. Wyglądało na to, że kilka piesków znalazło dom.