Izis Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A ja wierze :-) Lisia zasłużyła na ten domek :-) i taki będzie miała :-) SUUUPER!!! Quote
uxmal Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A czy wiecie czy Lisia będzie jedynym pieskiem, pierwszym itp.? Quote
devi Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Super wieści!!!:multi::multi::multi: Kolejnej psinie się udało :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=Red]B O M B A ,[FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=Black]MIEJMY NADZIEJĘ,ŻE JUZ NA ZAWSZE :multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
met Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Rzepka ma sunie i mloda Rzepka tez ma sunie sa w domu jeszcze 2 koty i 2 konie :) jesli nie ma sprzeciwow, w niedziele odbylaby sie przeprowadzka :D Quote
Izis Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 W końcu jakaś dobra wiadomość w tym cholernym ostatnim pokręconym tygodniu ;-) Wiwat Królowa Lisiczka Pierwsza :multi: pani na włościach u Rzepek ;-) Quote
Izis Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Prawda? CUDOWNE! Czyli jak w niedzielę przenosiny do nowego domku??? :multi: Czy Uciechów się już wypowiedział??? Quote
Asior Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 a w jakim mieście będzie teraz Lisidło????? Quote
met Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 z tymi miastami to nie przesadzajmy... ;) wies czarna gora, jurgow, niedaleko zakopca :) Quote
Izis Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No to Lisia bydzie gorolkom ino trza jej kierpce kupic ;-) Quote
Asior Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 łooo tylko żeby nam dziołcho nie zmarzło :D Quote
Izis Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No coś Ty Asiorku :-) Jak Twoje małe cudo wyrośnie z tyciuśkich bucików to możesz je dla Lisidełka do wspinaczek górskich podarować ;-) Zada dziewczę szyku że HEJ! Quote
solito Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wow! Co za wiadomość!!:multi: Met, czy mogę Cię prosić o telefon do Rzepki na PW...? Quote
justynavege Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 met włacz telefon jak mozesz albo stań gdzieśgdzie masz zasięg ;) to prosba Roberta ktory od wczoraj nie moze się do Ciebie dodzwonić Quote
met Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Robert tez ma wylaczony telefon... moj numer, ktory teraz jest wlaczony: 669 114 427 Quote
Radek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='met']niedaleko zakopca :)[/quote] To Lisidło będzie oddychać świeżym powietrzem :) Quote
justynavege Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='met']Robert tez ma wylaczony telefon... moj numer, ktory teraz jest wlaczony: 669 114 427[/quote] przed chwilką dzwonilam ma wlaczony :lol: dzieki podałam nowy numer :) Quote
Izis Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Radek']To Lisidło będzie oddychać świeżym powietrzem :)[/quote] Lisidełko w końcu będzie miało własny domek i w dodatku góralką zostanie :-) Quote
yewcia1 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Slito a jak jesteśmy z rachunkami za pobyt Liśki? Quote
Izis Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Czy Lisiczka już spakowana? ;-) Solito mam nadzieje ze dogralas juz wszystko z Rzepką odnośnie Lisiczki bo przenosiny tuz tuz. Pamietajcie ze u mnie jest jeszcze kasa Lisidelka to jak cos do zaplacenia to z niej zaplace a reszte odesle niedoszlej Pani Dinga. Ciesze sie, ze Uciechow sie cieszy iz po tak długim bezowocnym szukaniu domku dla Lisi małe Lisidełko nareszcie będzie miało prawdziwy dom i w dodatku nie jakiś anonimowy nieznany nikomu ale sprawdzony i Lisidełko wybrane zostało sercem przez nową Panią :-) i baaardzo przypadły sobie do gustu. Jednym słowem adopcja MARZENIE :-) Quote
met Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [b]wlasnie Dzwonil Do Mnie Robert Zaczal Od: "co Sie Dzieje Z Lisia?! Agnieszka, Tak Nie Mozna..." Lisia Podobno Ma Juz Dom Wszelkie Poszukiwania Domu, W Ktore Wszyscy Bylismy Zaangazowani Byly Bezprawiem Czy Ktos Mi To Wytlumaczy? A Moze Lepiej Nie... [/b] Quote
justynavege Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Lisia jak to wczesniej było uzgodnione pojechałą do met tymczasowo do chwili mozliwosci pojechania do domu w Niemczech met szkoda ze odkładsz słuchawkę i nie chcesz rozmawiać dziwne czy Lisię zachipowałas i zaszczepiłas przed wyjazdem do Niemiec? pieniadze na ten cel wysłala Ci Izis chyba o ile się nie mylę Dom w Niemczech gotowy jest na przyjecie Lisi od marca wiec chipowac trzeba szybko jak ktoś chce znać szczegóły lub ma inne pytania dotyczace adopcji Lisi prosze pytać Roberta 510 433 322 Quote
Recommended Posts