Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jest :cool3:
Lisiczka w domu tymczasowym to prawdziwe żywe srebro, radośnie biegające z roześmianą mordką za swoja opiekunką lub zwiedzające okolice domu (nie oddala sie i nie probuje stamtąd uciekać). Jest bardzo kontaktową młodziutką, bo około 2-letnią sunią .
Lisia kocha wszystkie psy bez względu na płeć, uwielbia tez konie. Nawet z obecnością kotów się oswoiła chociaż na początku trochę je obszczekiwała.
Początkowo jest trochę nieufna do obcych ale nie ma w niej cienia agresji. Grzecznie chodzi na smyczy i motywacyjnie działaja na nią nagródki - nawet na spacerku ;-)

kontakt: [email protected] lub tel. 697 777 692

Posted

Taki był pierwszy post zanim Lisia trafiła do domku tymczasowego u met ;)
Lisiczka przebywa w schronisku w Uciechowie. Ma około 10 miesięcy i niestety jest bardzo wystraszona. Na zdjęciach jest w swoim ulubionym bajorku gdzie czuje się bezpieczne - przez niektórych z tego powodu jest nazywana "błotniarką stawową" :evil_lol: Nie wykazuje agresji, ale potrzebuje dużo czasu cierpliwości i łagodności człowieka, żeby zaufać ludziom... Napewno jeśli sunia do kogoś się przekona będzie wspanalym pieskiem dla swojego opiekuna i odda się mu cały swoim serduszkiem. Domek jest potrzebny by sunia nie spędzała swojego dzieciństwa w schronisku, w końcu wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :razz:

Posted

Radka w ten weekend chyba nie bedzie, pisał to w jednym z watków... Może jakaś inna cioteczka sie zgodzi...

Do góry Lisiczko, domek potrzebny dobry i kochający!!!

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
czy ktoś mógłby porozgłaszać Lisiczkę w necie? :cool3:

Chyma myślisz o mnie:evil_lol:

Moge ja porozgłaszac, ale nie mam weny na żaden tekst.

Posted

TO MIEDZY NNYMI IO LISICZCE :))

[SIZE=3]DIANA DINGO LISCZKA MYSZKA RYBAK
Psy zlapane w lesie polowaly na sarny ( stwierdzenie urzędników) , zabrane bo mialy isc do odstrzalu przez lesniczych)

LISICZKA
Ma około 10 mscy bardzo bojazliwa , na zdjęciu w swoi m ulubionym bajorku gdzie czuje się bezpieczne ( BŁOTNIARKA STAWOWA J) NIE wykazuje agresji, potrzebuje duzo czasu cierpliwości i łagodności człowieka lekliwa , jeśli już Se do kogos przekona będzie wspanalym pieskiem dla swojego opiekuna , lisca jest tak strachliwa ze jak wychodzi na spacer zawsze w towarzystwie innego psa trzyma się klka metrow od nas

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Hmmm... Pianka, tak troszkę myślałam o Tobie :roll: to jak? :cool3:

A kontakt jakiś?
Ale tekstu ci nie wymyśle, bo nie mam weny, skopiuje to co jest tu:eviltong: