Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pisałam wczesniej że mała boi sie obcych psów... ale jakos nad nią pracujemy i udało sie zaznajomic z obcym psiakiem i taki oto efekt :)
w sumie to widać jak jest duża w porównaniu do tego sznaucerka... myśle że jako dorosła panna bedzie właśnie jego wielkości ...

a tu takie proszące..."przygarnij mnie" ... :loveu:

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy jakieś fotki teraz Balko takie do ogłoszeń możemy prosic, bo Kajko ma ich tyle, a mały - mao. Kajklo w sobotę jedzie do domu - prosimy o kciuki, zwozimy go więc na miejscu wszystko sprawdzimy.

Posted

Zdjęć do ogłoszeń na razie nie mam :oops:, postaram się obcykać jamnika jutro, dzisiaj mogę tylko wstawić fotki i filmiki sprzed dwóch dni - tak do pooglądania...

[video=youtube;0CbFY3FPGPc]http://www.youtube.com/watch?v=0CbFY3FPGPc[/video]

[video=youtube;eqiOmzC506Y]http://www.youtube.com/watch?v=eqiOmzC506Y[/video]

Posted

Jutro 1 z przedszkolaków opuści bezpieczną przystań u naszych kochanych Bono i pojedzie z nami do nowego domu.
Mam też pytanie o małą nakanapkową suczkę. Jacyś Państwo, którzy rozmawiali z kims, chyba z Jula na Sobieskiego przy tamtych szczeniakach - ale były za duże. Chca Inke, ale Inka już raczej zarezerwowana, choć wmawiali mi, że dla Nich.
A może jakas mała sunia na kanape czeka?

Posted

supergoga napisał(a):
Jacyś Państwo, którzy rozmawiali z kims, chyba z Jula na Sobieskiego przy tamtych szczeniakach - ale były za duże. Chca Inke, ale Inka już raczej zarezerwowana, choć wmawiali mi, że dla Nich.

jeśli to ci z Suchego Lasu, to ja na pewno im Inki nie rezerwowałam, powiedzialam, żeby założyli wątek na dogo, napisali jakiego chcą psa i dostaną propozycje

Posted

dobrze, że mi o jamniku przypomniałaś, muszę zajrzeć do Lodzia Rytki, bo coś ona dawno nie pisała, ale wiem, że z jej mamą jest gorzej

Posted

Kajko pojechał do domku:lol:. Czekam na relację - jaki jest domek, czy Kajkuś mocno wystraszony? Jak zniósł podróż? ( z nerwów to nie mogę sobie znaleźć miejsca )

Posted

Miałam kłopot z zalogowaniem sie na dogomanię.

Kajko w domku. Komitet honorowy czekał przed domem. 2 chłopców i Rodzice i dziadkowie, czyli taka typowa wielopokoleniowa rodzina. Bardzo mili, ciepli ludzie, mądre dzieci (6 i 12 lat).
Kajko w drodze spał, oczywiście zwymiotował troche i posiusiał także.
Po wyjściu z auta siusiu było. W domu najpierw siedział koło mnie i na krok nie odchodził. Ale potem - powoli zaczął reagować na wołania dzieci, wystawiał im brzusio.
Mam obiecane wieści i zdjęcia.
Będzie dobrze/.
Teraz mam domek chętny na szczeniorke sunię. Brzmi super, wysłąłam ankietę i nasze szczeniorki.
Zobaczymy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...