supergoga Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Numer telefonu chyba lepiej podać do opiekunów obecnych - jak sądzicie?
Asia_Rawicz Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Obecni opiekunowie zawsze mogą udzielić więcej informacji. Więc mogę to jeszcze zmienić zanim zacznę robić ogłoszenia. Proszę tylko o nr tel i maila do opiekunów Majki. Dla Balko jak robiłam ogłoszenia to wszędzie podałam te ze strony Fundacji.
Ajula Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 supergoga napisał(a):Numer telefonu chyba lepiej podać do opiekunów obecnych - jak sądzicie? też tak uważam KateBono napisał(a):A o której jedziecie? ja mogę dopiero po 15, zobaczymy, o której Aneta się wyrobi ale nie później niż do 18
grzybkowa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Asiu :loveu:, dziękuję za ten tekst, bardzo fajny ...zawsze to więcej szczegółów, psiak mniej ...bezosobowy :) mejl do mnie to :[email protected] telefon do bleblehula: 602 278 184 fajnie bybyło za tydzien sie Balkonem spotkać w lasku :) jakkolwiek jeszcze fajniej jak Balkonik pojedzie już do domku i nie zdążymy... :razz:
Asia_Rawicz Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 grzybkowa napisał(a):Asiu :loveu:, dziękuję za ten tekst, bardzo fajny ...zawsze to więcej szczegółów, psiak mniej ...bezosobowy :) mejl do mnie to :[email protected] telefon do bleblehula: 602 278 184 Numer telefon dostałam już wczoraj od supergogi. Oby Majka szybciutko znalazła domek:)
Ajula Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Jutro Balko jedzie do domu :loveu: :multi: Byłyśmy dziś z wizytą u sympatycznych Państwa, Balko będzie mieszkał w pięknym domu z ogrodem, w spokojnej okolicy - jednak co najważniejsze z fajnymi ludźmi :) bardzo się cieszę
grzybkowa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 suuuper :multi: powodzonka w nowym domu Balkonik !
supergoga Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dzisiaj wysyłałam namiary i ankietę w sprawie Majki. Czekam.
grzybkowa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 super :) a tu jeszcze dwa zdjecia ze spacerku ...
Ajula Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 piękna ta mała :) trzymam kciuki za dobrą adopcję
supergoga Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ja też trzymam. A w przyszłym tygodniu musze zabrać 3 szczeniaki z Leszna - i nie wiem gdzie. Normalnie kanał.
Asia_Rawicz Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 supergoga napisał(a):Ja też trzymam. A w przyszłym tygodniu musze zabrać 3 szczeniaki z Leszna - i nie wiem gdzie. Normalnie kanał. Właśnie robię ogłoszenia dla tych szczeniaków. A kiedy konkretnie muszą być zabrane z Leszna??
supergoga Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Zabiorę je w przyszłym tygodniu do hotelu lub poszukam tymczasu. Bo pani co się nimi zajmuje wyjeżdża i nikt się nie zajmie. A one w piwnicy siedzą. Ale o tym na ich wątku.
BeaBono Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 To już pewnie ostatnie fotki Balkonika od nas. Dzisiaj około 18.00 przyjeżdża po niego jego nowa Pani.
Ajula Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 mam nadzieję, że to będzie udana adopcja :) powiedzcie Pani, że może zmienić imię Balko na inne ps. ładny ten pręgus
BeaBono Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ajula, zmienić oczywiście może, ale ja bym nie zmieniała, bo on na nie reaguje. Balko to ładne imię :lol: Pręgus nazywa się Diablo.
Ajula Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 szkoda, że Państwo chcą tylko jednego psiaka, najchętniej dołożyłabym im do kompletu Solcię :) Balko miałby się z kim bawić :diabloti:
supergoga Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 A ja jednego z leszczyńskich piwnicznych malców które i tak w przyszłym tygodniu muszę zabrać.
KateBono Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ajula napisał(a):szkoda, że Państwo chcą tylko jednego psiaka, najchętniej dołożyłabym im do kompletu Solcię :) Balko miałby się z kim bawić :diabloti: Pani chciała zabrać Solinkę ale pan był przeciw - stwierdził, że jeden starczy:lol: Balko pojechał do domku. Daliśmy państwu klatkę Anety ( do odbioru później ).
BeaBono Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ...i misia, piłeczkę, hantelek, kilka podkładów, trochę chrupanek, które jadł... kurde, już tęsknię
Ajula Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 biedne wy jesteście, ciężko wam się rozstawać z tymi szczylkami, o które tak dbacie mam nadzieję, że Balko nie przyniesie nam wstydu i będzie grzecznym pieskiem :)
KateBono Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ajula napisał(a): mam nadzieję, że Balko nie przyniesie nam wstydu i będzie grzecznym pieskiem :) Ja też mam nadzieję ,że nie przyniesie nam wstydu i nie okaże się "totalnym kataklizmem":evil_lol: ( mam na myśli niszczenie szczeniackie- co wejdzie w zęby:diabloti: )
Recommended Posts