GreenEvil Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Jakie biale.. ona jest biszkoptowa :mad:. Mowialm, ze Ritunka dobrze reaguje na pieski :) A Pani dziekujemy za okazane serce :loveu: pzdr GreenEvil Quote
akucha Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Tweety napisał(a):są pierwsze wieści i to jakie!. Rita, nie dość, że ma wspaniałą Panią to jeszcze narzeczonego! Myśmy na machanie ogona nie zasłużyli a psiak, z którym będzie mieszkała jak najbardziej doczekał sie "młynka". Oczywiście Ritunia będzie sypiała na łózku, kojec został dla Vanilii. Jak się słucha takich rzeczy to człowiekowi miękną nogi. Bardzo wszyscy dziękujemy Panu Januszowi i Pani, która przygarnęła to białe cudo! To zbyt piękne, żeby było prawdziwe :loveu: :loveu: :loveu: Chyba nikt nawet nie marzył, że tak szybko znajdzie się TAKI dom... Przyłączam się do podziekowań!!!! Quote
Ela_and_Krzys Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ritula ma domek :multi: :multi: :multi: Najlepsza wiadomość tego tygodnia! Quote
Dabrowka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Wspaniałe wiadomości. Po tym koszmarnym tygodniu na dogo aż trudno uwierzyć... :loveu: Czy ja dobrze doczytałam, że udało się też załatwić coś Vanilii?... Quote
Tweety Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 GreenEvil napisał(a):Jakie biale.. ona jest biszkoptowa :mad:. a może byc nawet zielone, byleby było szczęśliwe Quote
Tweety Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 ja się pytam gdzie jest black_sheep coby przenieść wątek?! Quote
Kar0la Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Tweety napisał(a):są pierwsze wieści i to jakie!. Rita, nie dość, że ma wspaniałą Panią to jeszcze narzeczonego! Myśmy na machanie ogona nie zasłużyli a psiak, z którym będzie mieszkała jak najbardziej doczekał sie "młynka". Oczywiście Ritunia będzie sypiała na łózku, kojec został dla Vanilii. Jak się słucha takich rzeczy to człowiekowi miękną nogi. Bardzo wszyscy dziękujemy Panu Januszowi i Pani, która przygarnęła to białe cudo! Bo Ricie trzeba było wymarzonego domku i "chłopa" w jej stylu.:evil_lol: Przyłączam się do podziekowań. :Rose::Rose: Quote
AgaG Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 też jestem wdzięczna wszystkim, którzy przyczynili się do jej szcześcia: kochanej Tweety, w której sercu od razu zamieszkała, Wellington, która ją wiozła i oczywiscie też pokochała no i panu Januszowi:multi::multi::multi::multi::multi::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: śliczne maleństwo nigdy już nie będzie gryzione, w łóżeczku sobie uwije gniazdko!! Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Tweety napisał(a):ja się pytam gdzie jest black_sheep coby przenieść wątek?! Tweety, dwa dni mnie nie ma i już się wszystko wali:evil_lol: No nie! Co wy bezemnie zrobicie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co do przeniesienia, to ja tego chyba zrobić nie mogę, jedynie zmienić tytuł (mam racje czy cos mi się myli?) Bo przeniesc moze chyba moderator? Quote
Tweety Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 black_sheep napisał(a):Tweety, dwa dni mnie nie ma i już się wszystko wali:evil_lol: No nie! Co wy bezemnie zrobicie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co do przeniesienia, to ja tego chyba zrobić nie mogę, jedynie zmienić tytuł (mam racje czy cos mi się myli?) Bo przeniesc moze chyba moderator? to zmieniaj szybciutko, niech przeniosą Ritę tam gdzie jej miejsce tzn już w domu :multi: :multi: :multi: Quote
Tweety Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 juz wiem: "Rita wzgardziła nowiutkim kocykiem z IKEI i zajęła kojec psiaka. Ten z kolei (psiak)....... jest nią wprost zauroczony. Niemniej w nocy dwa psiule spały przytulone do siebie". Czy to nie wspaniałe?! :loveu: Quote
Neris Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Rituniu, Twoje miejsce w Psim Losie zajęła Vanilka. Dzisiaj sobie słodko spała na posłanku, a obok trzy zielone piłeczki... Powodzenia w nowym życiu! Quote
pucka69 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Jak dobrze, martwiłam sie co nią będzie - bo to nie najmłodszy pies przecież, a tu proszę - taki cudny domek !!! I jak szybko! Quote
black sheep Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Wstawiam tu fotki kolegi Rity ze schronu... z tego samego boksu. Troszke chyba jest tam podgryzany, w każdym razie nie wyglada zbyt wesoło:shake: :-( " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
black sheep Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Moze ta pani która wzieła Ritke... może by się dało ją namówić... Quote
AniaB Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Z tego co zrozumiałam ta Pani, która wzieła Ritkę ma juz jednego pieska - no i teraz Ritula do niego dołaczyła. Ale trójka jest też bardzo dobrą liczbą!:evil_lol: Quote
black sheep Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 No właśnie, tym bardziej, że Rita napewno tęskni...:evil_lol: Przecież to jej bliźniak! Quote
Jagienka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 black_sheep może założyć mu nowy wątek, śliczny jest, może AgaG się w nim zakocha uprze się i znajdzie się domek (chociaż nie przypomina żadnego psiaka z jej czwórki ;) ). Quote
black sheep Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Aga juz go widziała napewno, bo z tego boksu jest też Darma, której założyła wątek. Nie wiem czy wątek, licze, że pani go weźmie;p a jak nie to wtedy trzeba coś kombinować... Quote
AniaB Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 black_sheep napisał(a): Nie wiem czy wątek, licze, że pani go weźmie;p a jak nie to wtedy trzeba coś kombinować... A czy są realne szanse, ze Dobrodziejka Rity zdecyduje sie na tego pieska? Quote
black sheep Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Aniu, nie mam pojęcia, pewnie żadne... łudze się. Warto spróbować! Quote
Tweety Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 z pewnych względów bardzo Was proszę o niepisanie na tym wątku na temat innych psiaczków a juz szczególnie o odpuszczenie spekulacjom czy właścicielka Rituli weźmie innego psa czy nie. Jeżeli kogoś w ten sposób uraziłam to nie było to moim zamiarem i bardzo przepraszam. A temu smutnemu psiurkowi na pewno trzeba zalozyc nowy watek Quote
Recommended Posts