Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tweety napisał(a):
z pewnych względów bardzo Was proszę o niepisanie na tym wątku na temat innych psiaczków a juz szczególnie o odpuszczenie spekulacjom czy właścicielka Rituli weźmie innego psa czy nie. Jeżeli kogoś w ten sposób uraziłam to nie było to moim zamiarem i bardzo przepraszam. A temu smutnemu psiurkowi na pewno trzeba zalozyc nowy watek
POPIERAM ZE WSZYSTKICH SIŁ !!!!!!!On tam taki smutny i podgryzany jest !!!!!

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zwierzak6']Ten smutny piesek ma w schronisku na imię LĘK... i tak lękliwie patrzy na ludzi :(
Zwierzak6 czy TY znasz wszytskie psy w schronisku??!! :crazyeye: Jestem pod WIELKIM wrażeniem :Rose: No to Lękowi nowy wątek, a w tym dajemy upust szczęściu, że Rita ma cudowny dom!!!!!!!!!!!!!! :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

[quote name='Jagienka']Zwierzak6 czy TY znasz wszystkie psy w schronisku??!! :crazyeye: Jestem pod WIELKIM wrażeniem :Rose: Eee taaaam, zaraz wszystkie:evil_lol: Tak to się układa, że na sukach się dość dobrze orientuje... a jak coś jest jeszcze w tym samym boksie co w nim była kochana Rita z domkiem to nie umknie :evil_lol::evil_lol:

Posted

Zwierzak6 napisał(a):
Eee taaaam, zaraz wszystkie:evil_lol: Tak to się układa, że na sukach się dość dobrze orientuje... a jak coś jest jeszcze w tym samym boksie co w nim była kochana Rita z domkiem to nie umknie :evil_lol::evil_lol:

Boks C1 jest też wyjatkowy z tego względu, że był w nim Denisek:loveu:
To jak zakładać Lękowi nowy wątek?

Posted

black_sheep napisał(a):

Wyjątkowy boks też dlatego, że ostatnio psiaki z niego znajdują domki... tylko, że jeszcze ni wszystkie:mad: Black_sheep z Ritą się udało to Lękowi też się szansa należy :evil_lol:

Posted

black_sheep napisał(a):

black_sheep, obowiązkowo!!!
P.S. A Ty tylko ten Denisek i Denisek :eviltong:
P.S. W dalszym ciągu się bardzo cieszymy, że Ritunia ma domek, notabene m.in. dzięki black_sheep, nie dość, że wypatrzyła to jeszcze uwierzyła i dzieki temu dała szanse!!!

Posted

Jagienka napisał(a):
black_sheep, obowiązkowo!!!
P.S. A Ty tylko ten Denisek i Denisek :eviltong:
P.S. W dalszym ciągu się bardzo cieszymy, że Ritunia ma domek, notabene m.in. dzięki black_sheep, nie dość, że wypatrzyła to jeszcze uwierzyła i dzieki temu dała szanse!!!

Jagienko, dzięki:) W sumie od początku byłam bardzo zadowolona z tego co zrobiłam, ale pierwszy raz kots mnie pochwalił. Ja lubie pochwały, może dlatego, że żadko znajduje pieską domki... :)
A Denisek to moja największa duma! Chciaż od rana mnie dzis denerwuje, bo padało i on cały w błocie...:)

Posted

black_sheep napisał(a):
Jagienko, dzięki:) W sumie od początku byłam bardzo zadowolona z tego co zrobiłam, ale pierwszy raz kots mnie pochwalił. Ja lubie pochwały, może dlatego, że żadko znajduje pieską domki... :)
A Denisek to moja największa duma! Chciaż od rana mnie dzis denerwuje, bo padało i on cały w błocie...:)

to ja się przyłączam do pochwał, bo Ritulka bardzo przypadła mi do serca a to dzięki Tobie, bo ja wypatrzyłaś. Boli jednak bardzo, że nie ma od niej nowych wieści :placz:

Posted

black_sheep napisał(a):

PIERWSZY RAZ KTOś CIę POCHWALIł? E ...NIE BUJAJ, JA cIę ZAWSZE CHWALę, ALE BęDE WIęCEJ, BO ZASłUGUJESZ:loveu::loveu::loveu:.

• 3 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

Witam, korzystam grzecznościowo z cudzego konta. Dziś o 10 rano Ritka umarła. W swoim domu , na swoim posłaniu, cały czas do końca głaskana i przytulana. Została uśpiona z powodu schorzeń neurologicznych i nieustającego bólu stawów i kręgosłupa. Nie mogła chodzić, wywracała się, praktycznie tylko trawiła prawidłowo. Rita była całkiem głucha i poważnie niedowidząca.Miesiąc temu miała poważny wylew. Kilka dni temu podjęłam taką decyzję po konsultacji i badaniach weterynaryjnych, aby skrócić jej cierpienia. Dziękuję dogomaniakom za adopcję Rity ze schroniska i przedłużenie Jej życia o tych parę miesięcy. dziękuje tez Panu Januszowi Orzechowskiemu za pomoc Ricie w lecznicy Psi Los. Dołączam zdjęcia Rity z domu i ze spacerów.

ostatnie zdjęcie z ostatniego spaceru:

Posted

Ritulko, pamiętam jak dziś tę chwilę, kiedy pojechałam po Ciebie do krakowskiego schronu i zobaczyłam Cię w boksie, chorą, zrezygnowaną, niczego już nie oczekującą. Tak się cieszyłam, że dostałaś szansę, że zostałam Twoją opiekunką chociaż na umowie adopcyjnej, więc tak odrobinkę byłaś też moim pieskiem, że Pan Janusz zgodził się na przyjęcie Ciebie do swojej lecznicy a potem znalazł Ci dom a Twój los się odmienił tak bardzo. Odeszłaś w swoim domu, u swoich ludzi, kochana ...
Do zobaczenia maleńka [']['][']

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 11 months later...