aniac50 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Tweety napisał(a):z pewnych względów bardzo Was proszę o niepisanie na tym wątku na temat innych psiaczków a juz szczególnie o odpuszczenie spekulacjom czy właścicielka Rituli weźmie innego psa czy nie. Jeżeli kogoś w ten sposób uraziłam to nie było to moim zamiarem i bardzo przepraszam. A temu smutnemu psiurkowi na pewno trzeba zalozyc nowy watek POPIERAM ZE WSZYSTKICH SIŁ !!!!!!!On tam taki smutny i podgryzany jest !!!!! Quote
Zwierzak6 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ten smutny piesek ma w schronisku na imię LĘK... i tak lękliwie patrzy na ludzi :( Quote
Jagienka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Zwierzak6']Ten smutny piesek ma w schronisku na imię LĘK... i tak lękliwie patrzy na ludzi :( Zwierzak6 czy TY znasz wszytskie psy w schronisku??!! :crazyeye: Jestem pod WIELKIM wrażeniem :Rose: No to Lękowi nowy wątek, a w tym dajemy upust szczęściu, że Rita ma cudowny dom!!!!!!!!!!!!!! :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Zwierzak6 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Jagienka']Zwierzak6 czy TY znasz wszystkie psy w schronisku??!! :crazyeye: Jestem pod WIELKIM wrażeniem :Rose: Eee taaaam, zaraz wszystkie:evil_lol: Tak to się układa, że na sukach się dość dobrze orientuje... a jak coś jest jeszcze w tym samym boksie co w nim była kochana Rita z domkiem to nie umknie :evil_lol::evil_lol: Quote
black sheep Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Zwierzak6 napisał(a):Eee taaaam, zaraz wszystkie:evil_lol: Tak to się układa, że na sukach się dość dobrze orientuje... a jak coś jest jeszcze w tym samym boksie co w nim była kochana Rita z domkiem to nie umknie :evil_lol::evil_lol: Boks C1 jest też wyjatkowy z tego względu, że był w nim Denisek:loveu: To jak zakładać Lękowi nowy wątek? Quote
Zwierzak6 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 black_sheep napisał(a):Boks C1 jest też wyjatkowy z tego względu, że był w nim Denisek:loveu: To jak zakładać Lękowi nowy wątek? Wyjątkowy boks też dlatego, że ostatnio psiaki z niego znajdują domki... tylko, że jeszcze ni wszystkie:mad: Black_sheep z Ritą się udało to Lękowi też się szansa należy :evil_lol: Quote
Jagienka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 black_sheep napisał(a):Boks C1 jest też wyjatkowy z tego względu, że był w nim Denisek:loveu: To jak zakładać Lękowi nowy wątek? black_sheep, obowiązkowo!!! P.S. A Ty tylko ten Denisek i Denisek :eviltong: P.S. W dalszym ciągu się bardzo cieszymy, że Ritunia ma domek, notabene m.in. dzięki black_sheep, nie dość, że wypatrzyła to jeszcze uwierzyła i dzieki temu dała szanse!!! Quote
black sheep Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Jagienka napisał(a):black_sheep, obowiązkowo!!! P.S. A Ty tylko ten Denisek i Denisek :eviltong: P.S. W dalszym ciągu się bardzo cieszymy, że Ritunia ma domek, notabene m.in. dzięki black_sheep, nie dość, że wypatrzyła to jeszcze uwierzyła i dzieki temu dała szanse!!! Jagienko, dzięki:) W sumie od początku byłam bardzo zadowolona z tego co zrobiłam, ale pierwszy raz kots mnie pochwalił. Ja lubie pochwały, może dlatego, że żadko znajduje pieską domki... :) A Denisek to moja największa duma! Chciaż od rana mnie dzis denerwuje, bo padało i on cały w błocie...:) Quote
Tweety Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 black_sheep napisał(a):Jagienko, dzięki:) W sumie od początku byłam bardzo zadowolona z tego co zrobiłam, ale pierwszy raz kots mnie pochwalił. Ja lubie pochwały, może dlatego, że żadko znajduje pieską domki... :) A Denisek to moja największa duma! Chciaż od rana mnie dzis denerwuje, bo padało i on cały w błocie...:) to ja się przyłączam do pochwał, bo Ritulka bardzo przypadła mi do serca a to dzięki Tobie, bo ja wypatrzyłaś. Boli jednak bardzo, że nie ma od niej nowych wieści :placz: Quote
Kar0la Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 A ja wiem tylko tyle, że Ritunia już się zdomowiła. Jest szczęśliwa, a nowa Pani jest w niej zakochana. I to jest najważniejsze. Quote
AgaG Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 black_sheep napisał(a):Jagienko, dzięki:) W sumie od początku byłam bardzo zadowolona z tego co zrobiłam, ale pierwszy raz kots mnie pochwalił. Ja lubie pochwały, może dlatego, że żadko znajduje pieską domki... :) A Denisek to moja największa duma! Chciaż od rana mnie dzis denerwuje, bo padało i on cały w błocie...:) PIERWSZY RAZ KTOś CIę POCHWALIł? E ...NIE BUJAJ, JA cIę ZAWSZE CHWALę, ALE BęDE WIęCEJ, BO ZASłUGUJESZ:loveu::loveu::loveu:. Quote
black sheep Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 :D W sprawie Ritki... A tak to ogólnie mnie chwalą!:):):) Quote
Tweety Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 tak chciałabym wiedzieć jak się miewa nasza dziewczynka, czy już reaguje na człowieka, merda ogonkiem, śmieją się jej oczka ... Quote
kurczak_wtw Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Witam, korzystam grzecznościowo z cudzego konta. Dziś o 10 rano Ritka umarła. W swoim domu , na swoim posłaniu, cały czas do końca głaskana i przytulana. Została uśpiona z powodu schorzeń neurologicznych i nieustającego bólu stawów i kręgosłupa. Nie mogła chodzić, wywracała się, praktycznie tylko trawiła prawidłowo. Rita była całkiem głucha i poważnie niedowidząca.Miesiąc temu miała poważny wylew. Kilka dni temu podjęłam taką decyzję po konsultacji i badaniach weterynaryjnych, aby skrócić jej cierpienia. Dziękuję dogomaniakom za adopcję Rity ze schroniska i przedłużenie Jej życia o tych parę miesięcy. dziękuje tez Panu Januszowi Orzechowskiemu za pomoc Ricie w lecznicy Psi Los. Dołączam zdjęcia Rity z domu i ze spacerów. ostatnie zdjęcie z ostatniego spaceru: Quote
Neris Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dobranoc Ritka... [*] Widziałam Cię tylko raz w Psim Losie, ale pamiętałam dobrze... Quote
akucha Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Rituś [ ' ] [ ' ] [ ' ], bądź szczęśliwa za Tęczowym Mostem, tam nic już nie boli.. Miała dom, miała ukochanych ludzi, dziękujemy za to!!! Quote
Tweety Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ritulko, pamiętam jak dziś tę chwilę, kiedy pojechałam po Ciebie do krakowskiego schronu i zobaczyłam Cię w boksie, chorą, zrezygnowaną, niczego już nie oczekującą. Tak się cieszyłam, że dostałaś szansę, że zostałam Twoją opiekunką chociaż na umowie adopcyjnej, więc tak odrobinkę byłaś też moim pieskiem, że Pan Janusz zgodził się na przyjęcie Ciebie do swojej lecznicy a potem znalazł Ci dom a Twój los się odmienił tak bardzo. Odeszłaś w swoim domu, u swoich ludzi, kochana ... Do zobaczenia maleńka ['][']['] Quote
Jagienka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Rituniu miałaś szanse zaznać co to jest prawdziwy dom... Jesteś bogatsza od wielu innych psiaków... ['] Quote
black sheep Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 A ja dopiero teraz!!!! Kochana Ritko [']['][']['][']['] Biegaj sobie po zielonych łączkach, teraz już nic Cię nie boli! Quote
Recommended Posts