Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GreenEvil napisał(a):
Dogladasz, dogladasz a ztym gonieniem, to bym sie zastanowila kto kogo...
;)

pzdr
GreenEvil

dla Rituli proszę szczególne mizianki i zapytaj jej czyby nie pomogła złapać jednego kota na naszym podwórku, za którym ganiałam na czworakch pod samochodami wczoraj przez 2,5 godziny :diabloti:

Posted

Tweety napisał(a):
dla Rituli proszę szczególne mizianki i zapytaj jej czyby nie pomogła złapać jednego kota na naszym podwórku, za którym ganiałam na czworakch pod samochodami wczoraj przez 2,5 godziny :diabloti:

Ciotka, duza to Ty nie jestes, ale jakes pod ten samochod wlazla ? :crazyeye:
A Ritunia zaczlapalaby poprostu kota na smierc ;)

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):
Ciotka, duza to Ty nie jestes, ale jakes pod ten samochod wlazla ? :crazyeye:
A Ritunia zaczlapalaby poprostu kota na smierc ;)

pzdr
GreenEvil

to był skrót myslowy, kucałam przy kolejnych samochodach a jak wchodziła pod nie głębiej to usiłowałam wleźć za nią. Od 3 tygodni "na gigancie", do własnej pani nie chce wyjść chociaż mało nie "zakiciałyśmy się" na śmierć.
Rita, pomóż, zanim kocinę coś rozjedzie. W końcu z Krakowa jesteś to chyba wiesz jak postępować z krakowskimi kotkami

Posted

No wiesz co Ritunia?! To ja drugi wieczór spędzam na polowaniu na kocinkę a ty w tym czasie spadasz na 8 stronę? Sie nie rozerwe :evil_lol: Kot dalej nie złapany a ty opłotkami chodzisz szukając stałego domku.Ciekawe jak ci na tej recepcji? Sądząc po śmiejącym się pycholu to musi być nieźle. Ciotka Green rozumiem, że odwiedza was. Kolorowych snów, maleńka

Posted

cześć moje słońce, a co to nikt nie zagląda do psinusi? Przecież domu na stałe trzeba szukać. A może by tak na allegro panienkę wystawić?
Mam nadzieję, że kochana ciocia Green, zwana przez mnie ciotką Dorotką, zajrzy do ciebie w łykend (jakby to sama ujęła). Ritula, trzymaj pazurki, bo ja znowu idę polować na kocinkę, oczywiście bliżej wieczora

Posted

GreenEvil napisał(a):
Ciotka Green niestety wef łykend nie da rady... dodatkowo nie wie, kiedy w tygodniu da rade :placz:. Ale stanie na uszach, zeby do srody sie u Rituni pojawic.

pzdr
GreenEvil

liczę na Ciebie, bo ja mam troszkę daleko:diabloti:

Posted

Kar0la napisał(a):
Mało ciotek odwiedza Ritę :mad: nawet tylko wirtualnie.

no właśnie. To, że sunia trafiła, powiedzmy, do psiego sanatorium to nie znaczy, że nie nalezy jej odwiedzać, bo juz jest ok. Stały dom potrzebny, to po pierwsze a socjalizacja to po drugie. Pan Janusz nie załatwi za nas wszystkiego. Acha i prosimy o wpłaty na AFN na księżniczkę, bo nie wypada siedzieć komuś w portfelu nawet jeżeli ten ktoś częściowo daje na to przyzwolenie.
A teraz znikam, bo znowu idę na kocie polowanie. Ritula, pazurki zaciśnięte za powodzenie akcji? Wesprzyj ciotkę wirtualnie

Posted

no to fakt, mało tych odziwedzin, ale tylko dlatego, że kazda ciocia ma jakąs bidę na swojej głowie i nadazyć nie można. Rituniu przepraszam, jesteś słodka i pamietam o szukaniu domku dla Ciebie !!

Posted

trzeba jakiś teksior spłodzić na allegro..jutro ciotka Aga się za to weźmie, ale Black-sheep jej trzeba aukcję wyróżnioną. Powiedz, ile taka aukcja kosztuje? bo może kaska będzie potrzebna?

Posted

Aukcja wyróżniona kosztuje 12 zł - wczoraj robiłam Havanie. +2 zł za pogrubienie, i ew. 6 zł za podświetlenie.

Mozna jeszcze promowac aukcje na pierwszej stronie kategorii - za 29 zl lub na pierwszej stronie Allegro - za 100 zl.