GreenEvil Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Tweety napisał(a):wiadomość dnia!!! Od jutra Ritula będzie dożywotnim 8 cudem świata jeszcze jednej osoby, u której zamieszka!!! Dom rewelacyjny, referancje prawie takie jak od Św. Franciszka z Asyżu (tego od zwierzaków - dla niewtajemniczonych). Black_sheep - Ritule przenosimy na wątek juz w swoim domu. Moje szczęście ukochane, cioteńki idziemy na piwo, tzn ja nie lubię, wezmę sobie soczek np. z marchewki, dobrze robi na cerę :laola: :knajpa: :cunao: Cooooooooooo? mow szybko szybko co jak gdzie kiedy :popcorn::laola: pzdr GreenEvil Quote
Tweety Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 nic nie powiem, bo takie jest życzenie osoby adoptującej a my to uszanujemy, prawda? Więc cieszmy się, że Ritę spotkało to na co zasłużyła sobie, moja biduśka malutka. Tyle lat w schronie ...eh Quote
Tweety Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 widzę, że owieczka w kolorze czarnym zaginęła więc jeszcze nie wie jaki zaszczyt przeniesienia ja spotkał :loveu: Quote
GreenEvil Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Cholera :( nie bedzie zdjec z nowego domku, nie bedzie informacji? :placz: pzdr GreenEvil Quote
Tweety Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 GreenEvil napisał(a):Cholera :( nie bedzie zdjec z nowego domku, nie bedzie informacji? :placz: pzdr GreenEvil Trzeba pobudki egoistyczne odrzucić na bok. Ważniejszy dom dla sunieczki niz zdjęcia dla nas (sama piszę to z bólem serca). Ona jest tu najważniejsza! Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 O rany ale wieści. Cudownie. :BIG::bigcool: Może jednak jakiegoś zdjęcia się doczekamy?:roll: Quote
Neris Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 RITUNIU, Słoneczko, otwieramy szampana!!!! Ciotki Neris i Maupa już się umówiły, że Cię w piątek odwiedzą w Psim Losie, ale widzę, że wymiziamy juz kogoś innego!!!! CUDOWNA WIADOMOŚĆ!!!!:multi: Quote
Zwierzak6 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Oj Rita, ale heca no... na cztery łapy dosłownie... DOMEK, HURRRA!!!!!!!!!!!!! No to ja się idę wykrzyczeć... całe osiedle usłyszy " HURRA, RITA MA DOMEK " ;) :) :) Quote
Aggie Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 no wiecie co???? tego to ja się nie spodziewałam W OGÓLE a tu taki szok...RADOSNY... dla pana Janusza :loveu: :loveu: a juz dla osoby adoptującej.. to sama nie wiem.. CAŁE SETKI BUZIAKÓW (to nie molestowanie..:evil_lol: ) jak pięknie... Quote
Zwierzak6 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 I ja dokładam swoje buziaki i pozdrowienia :loveu::razz::loveu: Quote
GreenEvil Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Tweety napisał(a):Trzeba pobudki egoistyczne odrzucić na bok. Ważniejszy dom dla sunieczki niz zdjęcia dla nas (sama piszę to z bólem serca). Ona jest tu najważniejsza! Nie mowie nie. Ale bede tesknic. Ritunia, malenka, badz grzeczna (wiem, ze bedziesz). A nowemu panu/panci gratulacje z powodu tak cudownego psa!!! ciesze sie :) pzdr GreenEvil Quote
pucka69 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 black_sheep napisał(a):ojejku to poważnie chora:( Moja świnka - Kosiarka, też jest chorowita, ale mniej. Gdy tylko robi się zimno, zaraz ma kaszel. Ale to chyba symulacje, bo dziwnym tafem, zaraz gdy tylko wezme ją do łóżka, przestaje być, chora:) Ma też dużą kulke na udzie - wet mówi że to tłuszczak, mam nadziej że mnie nie oszukuje. Powiedział, że gdyby to był rak, to moja stara świnka nie przezyła by operacji:( Ile twoja ma lat? Moja 4,5. Ale świnki podobno dożywają 8, więc jeszcze sobie pożyje... Ritka, pamiętamy o tobie;) Świnka nie tak bardzo chora, wetka mówi ze dobrze sobie radzi ( najlepsza wetka od futrzaków w Wawie podobno) ... badania krwi nie było na szczęście... zalecenie - pić piwo ma świnka ;))) ... a poważnie - jeść szyszki chmielowe...Też ma 4,5 roku... ... Rituniu ! Udało się ! Ale domek - znany itd? Głupio pytam - napewno znany!!! Quote
AgaG Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 bardzo się ciesze :multi::multi::multi::multi::multi:, ale na litość cokolwiek napiszcie Quote
Aga_Mazury Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ..a ja chcę wiedzieć....Tweety chcesz mieć myszy? :eviltong: Quote
akucha Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Tweety napisał(a):wiadomość dnia!!! Od jutra Ritula będzie dożywotnim 8 cudem świata jeszcze jednej osoby, u której zamieszka!!! Dom rewelacyjny, referancje prawie takie jak od Św. Franciszka z Asyżu (tego od zwierzaków - dla niewtajemniczonych). Black_sheep - Ritule przenosimy na wątek juz w swoim domu. Moje szczęście ukochane, cioteńki idziemy na piwo, tzn ja nie lubię, wezmę sobie soczek np. z marchewki, dobrze robi na cerę :laola: :knajpa: :cunao: Ale wiadomość!!!! Ale wszystko szybko poszło!!!! To niewiarygodne, a tyle lat tkwiła w schronisku... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
pucka69 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ... Oto Jadzia w całej swej krasie.. Jadzia to ta wieksza, Inka - mniejsza... Quote
pucka69 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ... trochę przesadziłam z wielkoscią .. przepraszam.. Quote
Aga_Mazury Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 pucka skasuj tamto zdjęcie ...tu masz zmniejszone... Quote
GreenEvil Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Aga_Mazury']pucka skasuj tamto zdjęcie ...tu masz zmniejszone... Ritunka- sorry ale... JAK JA UWIELBIAM SWINKI MORSKIE :loveu: (szkoda tylko, ze ich miec nie moge :( ) pzdr GreenEvil Quote
black sheep Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 ale piękne! Rita sie chyba nie obrazi jak wstawie fote swojej, ale jutro bo wlasnie wyjezdzam na dwa dni! Dla ciekawskich jest ona w wątku Deniska, gdzies blizej konca, ale też dosyc blisko środka:) Pozdrawiam! Quote
kiwi Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 bardzo sie ciesze ze rita ma domek :laola: juz nie wiem komu dziekowac, czy tweety czy xeni, czy psiemu losow? wszystkim dziekuje :) a co do swinek morskich, w peru sa przysmakiem takim jak psy w chinach. sa nabijane na patyczki i grilowane jak szszlyki... podobno smaczne... Quote
Tweety Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 kiwi napisał(a): a co do swinek morskich, w peru sa przysmakiem takim jak psy w chinach. sa nabijane na patyczki i grilowane jak szszlyki... podobno smaczne... dzięki za szczegóły :mad: ja tam wole świnki w akwarium, objadające się marchewką. Niestety, moja śliczna Łateńka już za TM :placz: Quote
AniaB Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Wspaniała informacja! :loveu: Tez sie ciesze bardzo, bo kibicowałam Ritce od momentu wypatrzenia suni w schronisku.. Quote
Tweety Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 są pierwsze wieści i to jakie!. Rita, nie dość, że ma wspaniałą Panią to jeszcze narzeczonego! Myśmy na machanie ogona nie zasłużyli a psiak, z którym będzie mieszkała jak najbardziej doczekał sie "młynka". Oczywiście Ritunia będzie sypiała na łózku, kojec został dla Vanilii. Jak się słucha takich rzeczy to człowiekowi miękną nogi. Bardzo wszyscy dziękujemy Panu Januszowi i Pani, która przygarnęła to białe cudo! Quote
Recommended Posts