Aga_Mazury Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Tweety']bo Ty jesteś szczęściarz, moje dwie zdjęli, pamiętasz? Moją pierwszą też zdjęli (jak jeszcze przyjaciela konto wykorzystałam bo nie miałam swojego ;))....popełniłam kilka błędów...przy Czarusiu tego nie zrobiłam...nikt nie kwestionował..."przymknęli oko"...bo był "psem namacalnym"...czyli można było go odwiedzić w Psim Losie, zadzwonić...itd...zawsze może zdarzyć się jakiś "życzliwy" i wtedy allegro nie ma innego wyjścia, ale spróbować zawsze można..... jeszcze raz...tak wyglądały aukcje Czarusia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=116961632 Quote
pucka69 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 ... a ja w pocie czoła robię moje szaliki do wystawienia na allegro... mam już dwa, bardzo fajne i zaczęłam trzeci... w przerwach czytam dogomanię i chodzę do roboty... muszę się wziąć za napisanie jakiegoś tekstu żeby coś napisać do tych szalików, jakiś tekst... czekam na stronę kundla, żeby podaćlink do niej - a tam zmiany , zmiany...trochę mnie postraszyliście ze mi aukcje zdejmą... no zobaczymy... Quote
Tweety Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ritula, nocny spacer przed spaniem, zapraszam. Dobry szalik nie jest zły, zwłaszcza zimą:cool3: Quote
Aga_Mazury Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 pucka69 napisał(a):... a ja w pocie czoła robię moje szaliki do wystawienia na allegro... mam już dwa, bardzo fajne i zaczęłam trzeci... w przerwach czytam dogomanię i chodzę do roboty... muszę się wziąć za napisanie jakiegoś tekstu żeby coś napisać do tych szalików, jakiś tekst... czekam na stronę kundla, żeby podaćlink do niej - a tam zmiany , zmiany...trochę mnie postraszyliście ze mi aukcje zdejmą... no zobaczymy... właśnie czekam na Twoją Ciotka twórczośc własną....a tu nic nie widzę... ;) dziergaj....dziergaj ;).... aukcji jak sprzedajesz szalik Ci nie zdejmą....bo sprzedajesz konkretną rzecz....piękny szal :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Tweety napisał(a):Ritula, nocny spacer przed spaniem, zapraszam. Dobry szalik nie jest zły, zwłaszcza zimą:cool3: Jak kosteczki białej księżniczki?...tyłeczkiem już kręci?...tylu facecików w Psim Losie...i dzisiaj ...nowy przybył...przystojniaczek :) Quote
Neris Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ciekawe, czy by kupili ciasteczka domowe... Quote
Dabrowka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Neris - warto spróbować. Różne rzeczy ludzie na allegro sprzedają... i kupują. Kiedyś trafiłam na aukcje pieczonego w domu chleba (nie skorzystałam, bo sama piekę :cool3:), na jakieś surówki w słoikach, inne własne oryginalne przetwory... Upieczenie i wystawienie porcji ciastek nie kosztuje zbyt dużo - a może przynieść nieoczekiwane efekty ;) Ale najpierw przestudiowałabym regulamin allegro i poszukałabym kilku takich aukcji "żywnościowych". Ale ja jestem nadmierną legalistką :cool3: Quote
AgaG Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='pucka69']... a ja w pocie czoła robię moje szaliki do wystawienia na allegro... mam już dwa, bardzo fajne i zaczęłam trzeci... ] no to fotę szala tu zamieść prosze, bo jestem bardzo ciekawa tych szali:lol: Quote
ulvhedinn Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 pucka69 napisał(a):... a ja w pocie czoła robię moje szaliki do wystawienia na allegro... mam już dwa, bardzo fajne i zaczęłam trzeci... w przerwach czytam dogomanię i chodzę do roboty... muszę się wziąć za napisanie jakiegoś tekstu żeby coś napisać do tych szalików, jakiś tekst... czekam na stronę kundla, żeby podaćlink do niej - a tam zmiany , zmiany...trochę mnie postraszyliście ze mi aukcje zdejmą... no zobaczymy... Pucka a umiesz ty robic takie bardziej skomplikowane rzeczy? Bo jesień idzie, Piesi by się nowe wdzianko zdało, a Aksie ciepłe majty, bo sobie juz pęcherz zaziębiła... Quote
black sheep Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Ale w sumie to brałam udział w takiej aukcji charytatywnej, w której była rzecz do sprzedania, ale pisało, ze można ją przekazać dalej, że dalej będzie licytowana, a jak ktoś chce to można kupić, ale oczywiście nikt nie chciał. To były aukcje "Tary" dla koni, popatrzcie. Quote
pucka69 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ... o kurcze z tymi wdziankami dla psów to doskonały pomysł... wprawdzie nigdy nie robiłam czegoś takiego i wykrój by sie przydał, ale poszukam... ...zdjęcia wstawię , tylko nie wiem kiedy, bo ide dziś z Jadwigą do weta ( świnka m. to jest) ... Quote
black sheep Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 pucka a co dolega śwince? mam duże doświadczenie świnkowe:) Quote
pucka69 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 black_sheep napisał(a):pucka a co dolega śwince? mam duże doświadczenie świnkowe:) ... świnka Jadwiga jest najbardziej chorowitą świnką jaką znam... jest gruba i w związku z tym ma coś z sercem., codziennie wieczorem bierze 1/8 tabl leku nasercowego... a teraz idę z nią na badania krwi w kierunku kamicy nerkowej, bo właśnie urodziła taki kamień nerkowy... Quote
pucka69 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ... wstawiłąbym zdjęcie świnki ale nie wiem jak... Kar0la - powiedz... Quote
black sheep Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 pucka69 napisał(a):... świnka Jadwiga jest najbardziej chorowitą świnką jaką znam... jest gruba i w związku z tym ma coś z sercem., codziennie wieczorem bierze 1/8 tabl leku nasercowego... a teraz idę z nią na badania krwi w kierunku kamicy nerkowej, bo właśnie urodziła taki kamień nerkowy... ojejku to poważnie chora:( Moja świnka - Kosiarka, też jest chorowita, ale mniej. Gdy tylko robi się zimno, zaraz ma kaszel. Ale to chyba symulacje, bo dziwnym tafem, zaraz gdy tylko wezme ją do łóżka, przestaje być, chora:) Ma też dużą kulke na udzie - wet mówi że to tłuszczak, mam nadziej że mnie nie oszukuje. Powiedział, że gdyby to był rak, to moja stara świnka nie przezyła by operacji:( Ile twoja ma lat? Moja 4,5. Ale świnki podobno dożywają 8, więc jeszcze sobie pożyje... Ritka, pamiętamy o tobie;) Quote
Tweety Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ritka, biegnij po ten dom, bo trzeba miejsce dla innych biedaków zrobić> mIejsce na recepcji fajna rzecz ale w swoim domu jeszcze lepsza Quote
GreenEvil Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 A ciotka do Ciebie bedzie mogla przyjechac dopiero w sobote :placz: Ciotki, zrobic Rituni plakacik, czy poczekamu na jej lepsze zdjecia? Co tu sie oszukiwac, narazie nie wyglada olsniewajaco... pzdr GreenEvil Quote
black sheep Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Jesteście zbyt szczere cioteczki:) Żeby tylko Ritka tego nie usłyszała!;) Przecież wygląda cudnie!;) Quote
GreenEvil Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 black_sheep napisał(a):Jesteście zbyt szczere cioteczki:) Żeby tylko Ritka tego nie usłyszała!;) Przecież wygląda cudnie!;) Dla mnie wyglada cudnie, dla Ciebie wyglada cudnie, ciotka Tweety uwaza, ze to jest 8 cud swiata... fakt. co nie zmienia faktu, ze moim zdaniem plakacik trza by bylo zrobic dopiero jak sie Ritunia odstresuje, bo to strasznie widac w jej oczkach, ze jest hmmm... zagubiona o. pzdr GreenEvil Quote
black sheep Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 ej! dla mnie też jest 8 cudem świata;) Ritka przepiękna! Quote
GreenEvil Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 black_sheep napisał(a):ej! dla mnie też jest 8 cudem świata;) Ritka przepiękna! ej no.. bo mi stopniowanie psujesz :lol: pzdr GreenEvil Quote
Tweety Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 black_sheep napisał(a):ej! dla mnie też jest 8 cudem świata;) Ritka przepiękna! wiadomość dnia!!! Od jutra Ritula będzie dożywotnim 8 cudem świata jeszcze jednej osoby, u której zamieszka!!! Dom rewelacyjny, referancje prawie takie jak od Św. Franciszka z Asyżu (tego od zwierzaków - dla niewtajemniczonych). Black_sheep - Ritule przenosimy na wątek juz w swoim domu. Moje szczęście ukochane, cioteńki idziemy na piwo, tzn ja nie lubię, wezmę sobie soczek np. z marchewki, dobrze robi na cerę :laola: :knajpa: :cunao: Quote
Tweety Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 widzę, że zaniemówiłyście z wrażenia:evil_lol: . Quote
Recommended Posts