Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie w nowym roku, cioteczki! Oby był chociaż trochę lepszy od tego co minął, to juz będzie cudownie!
Czekam na chłopaka w poniedziałek popołudniu :) Edi, to Ty go do mnie będziesz wiozła? O której mam się was spodziewac?

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ellensilla napisał(a):
witajcie w nowym roku, cioteczki! Oby był chociaż trochę lepszy od tego co minął, to juz będzie cudownie!
Czekam na chłopaka w poniedziałek popołudniu :) edi, to ty go do mnie będziesz wiozła? O której mam się was spodziewac?

ciociu,prosze podaj adres na pv
a edytka sie dostosuje
dzieki:0

Posted

ellensilla napisał(a):
Witajcie w nowym roku, cioteczki! Oby był chociaż trochę lepszy od tego co minął, to juz będzie cudownie!
Czekam na chłopaka w poniedziałek popołudniu :) Edi, to Ty go do mnie będziesz wiozła? O której mam się was spodziewac?

Mysle ze Krzys wyjedzie do Ciebie koło godziny15-16
czy to Ci pasuje:0??

Posted

ellensilla napisał(a):

witaj cioteczko
wypoczęta cioteczko:)

Posted

ellensilla napisał(a):
Z tym "wypoczęta" to ja nie wiem, w życiu nie byłam taka zmęczona po świętach :( A jutro przede mna 500 km do przejechania, bez zmiennika! Fuj!

oj ,to prosze jedz spokojnie
bedą wszyscy wracac do domkow....
i do miłego w poniedzialek:)

Posted

Grażynko do tych ogłoszeń potrzebuję od Ciebie to co na czerwono

1. 5 zdjęć w linkach - wybiorę
2. imię Sambo
3. wiek 7 lat
4. czy wykastrowany/wysterylizowana ?????
5. miejscowość i województwo w której znajduje się pies Dzierżoniów ?
6. tekst do ogłoszenia napiszę
7. kontakt (telefon, email) 664 315 852
74 83 11 800
[email protected]

Tu jej chcę wykupić 30 ogłoszeń za 15zl
http://www.dogomania.pl/threads/1990...DO-16.01.2011r
Jakby ktoś znalazł coś taniej napiszcie mi

Posted

ellensilla napisał(a):

Mało brakowało, bym pomyślała że piszesz o mnie:) Dobra ciocia, moja imienniczka będzie GO wiozła z tego co wiem z wątku:):)Jak ja się cieszę że Sambuś będzie pod dobrą troskliwą domową opieką!:):)

Posted

Edi100 napisał(a):
Mało brakowało, bym pomyślała że piszesz o mnie:) Dobra ciocia, moja imienniczka będzie GO wiozła z tego co wiem z wątku:):)Jak ja się cieszę że Sambuś będzie pod dobrą troskliwą domową opieką!:):)

EDI,ale Ty pomozesz pisząc pv do ellensilli jak ma postepowac z SAMBUSIEM ABY ŁADNIE I MIŁO WYPADŁ PRZED NOWYM DOMKIEM

Posted

[quote name='Mysza2']Grażynko do tych ogłoszeń potrzebuję od Ciebie to co na czerwono

2. imię Sambo
3. wiek 8 lat
4. czy wykastrowany/wysterylizowana ????? NIE
5. miejscowość i województwo w której znajduje się pies Dzierżoniów ?dolnoslaskie
74 83 11 800
[email protected]

i bardzo dzeikuje
jak znajdziesz cos tanszego daj znac Myszko

Posted

giselle4 napisał(a):
EDI,ale Ty pomozesz pisząc pv do ellensilli jak ma postepowac z SAMBUSIEM ABY ŁADNIE I MIŁO WYPADŁ PRZED NOWYM DOMKIEM

Alez oczywiście, służę:):)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ellensila, my mozemy dopeiro popoludniu byc we Wro, gdzie godz 16-17.
Adres juz mam, jeszcze jakbys podala na PW nr telefonu :)

nie odpisze bo jedzie dzisiaj prawie cely dzien
ale jej tez pasuje po 16,gadalam o tym:)

Posted

[quote name='Mysza2']Grażynko do tych ogłoszeń potrzebuję od Ciebie to co na czerwono

2. imię Sambo
3. wiek 7 lat
4. czy wykastrowany/wysterylizowana ?????
5. miejscowość i województwo w której znajduje się pies Dzierżoniów ?
74 83 11 800
[email protected]

Myszeczko juz wykupiłam SAMBUSIOWI
WIEC MOZE INNEMU PIESIOWI...prosze:0

Posted

Ja też jestem z Wrocławia, tak jak od jutra nasz bohater:).Ale tak na poważnie to służę w razie czego pomocą tymczasowym właścicielom. Sama mam lękliwą suczkę i półtora roku pracy ze szkoleniowcem. Mam nadzieję, że z psiakiem nie będzie absolutnie żadnych problemów, ale gdybym mogła się na coś przydać, to dajcie znać:)

Posted

justika napisał(a):
Ja też jestem z Wrocławia, tak jak od jutra nasz bohater:).Ale tak na poważnie to służę w razie czego pomocą tymczasowym właścicielom. Sama mam lękliwą suczkę i półtora roku pracy ze szkoleniowcem. Mam nadzieję, że z psiakiem nie będzie absolutnie żadnych problemów, ale gdybym mogła się na coś przydać, to dajcie znać:)

Bardzo dziekuje justika:)

Posted

giselle4 napisał(a):
Myszeczko juz wykupiłam SAMBUSIOWI
WIEC MOZE INNEMU PIESIOWI...prosze:0

Już wykupiłaś? To ja tu biegnę na złamanie karku z pomocą ogłoszeniową... No nic, Grażyna działa szybko ;-)

Posted

giselle4 napisał(a):
Gosiu ,bardzo dziekuje
a teraz odpoczywaj i odganiaj chorobe....

Grażynko więcej bym zrobiła ale jakoś pomysły mi się skonczyły gdzie jeszcze mogę :/
ale jak coś znajdę to wrzucę chłopaka