Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ellensilla']Też tak robimy :) Czasem działa, czasem nie. Ale częściej nie :)

Trick z kaszanką za to strzał w dziesiątkę! Pałaszuje aż mu się jego nietoperze uszyska trzęsą! :)[/QUOTE]

Pewnie był tym karmiony tak jak mój pasztetem, a raczej podgarlaną. Przyznam że układ trawienny ma na szóstkę....qpa idealna, łatwo zebrać i regularna....

Posted

Naprawdę nieźle. Kola łazi powolutku, żeby zminimalizować wpadanie na przedmioty. Nawet jeśli mu się zdarzy to jest to raczej otarcie nosem o coś niż uderzenie.
Na spacerkach raczej przy nodze, a czasem w kółko. Ale ślepaczki chyba właśnie tak mają. Błażej się ostatnio śmiał że to dobry interes, bo może sobie stać w miejscu, a Kola sam się wyprowadza: zrobi parę kółek dookoła niego a myśli, że przeszedł całe osiedle ;)

Posted

[quote name='ellensilla']Naprawdę nieźle. Kola łazi powolutku, żeby zminimalizować wpadanie na przedmioty. Nawet jeśli mu się zdarzy to jest to raczej otarcie nosem o coś niż uderzenie.
Na spacerkach raczej przy nodze, a czasem w kółko. Ale ślepaczki chyba właśnie tak mają. Błażej się ostatnio śmiał że to dobry interes, bo może sobie stać w miejscu, a Kola sam się wyprowadza: zrobi parę kółek dookoła niego a myśli, że przeszedł całe osiedle ;)[/QUOTE]
hihihi to fajnie ,ciesze sie ze troche się unormowało
napisz czy szelki dobre na niego?:)

Posted

[quote name='Mysza2']cioteczki z Wrocławia
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-%C5%BCywcem%21%21%21%21%21%21pilne"]http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-%C5%BCywcem!!!!!!pilne[/URL]!!![/QUOTE]

:oops::oops::oops::oops::oops::shake::shake::shake::shake: krematorium otworzyć dla takich...u nas jest i zywcem spalić

Posted

[quote name='andegawenka']:oops::oops::oops::oops::oops::shake::shake::shake::shake: krematorium otworzyć dla takich...u nas jest i zywcem spalić[/QUOTE]
podpisuje.....co za sqqqq...ele.....ö Bogowie gdzie macie oczy...

Posted

[quote name='Edi100']A ja chyba poznam Kolę osobiście w sobotę;)[/QUOTE]
Edi, podaje swoj nr 501 161 217 - pusc esa jak bedziesz na miejscu, dokonczymy transakcje :)
Akcja odbywa sie w Renomie, na godz 11. Ja dokladnie nie wiem, na ktora zajedziemy, pewnie cos kolo 11-12. Ellensilla a Tobie jak pasuje?

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Edi, podaje swoj nr 501 161 217 - pusc esa jak bedziesz na miejscu, dokonczymy transakcje :)
Akcja odbywa sie w Renomie, na godz 11. Ja dokladnie nie wiem, na ktora zajedziemy, pewnie cos kolo 11-12. Ellensilla a Tobie jak pasuje?[/QUOTE]
Łokej:) Musimy sobie pkp jakoś dopasować:) My z KropkaKropka;)

Posted

[quote name='wieso']podpisuje.....co za sqqqq...ele.....ö Bogowie gdzie macie oczy...[/QUOTE]
Wiesiu,gdzie sa rodzice i jacy to rodzice takich bestii?
a moze nie karac tylko kazdemu polac troche benzyny na reke i podpalic .....tylko rekę:(

Posted

[quote name='giselle4']Wiesiu,gdzie sa rodzice i jacy to rodzice takich bestii?
a moze nie karac tylko kazdemu polac troche benzyny na reke i podpalic .....tylko rekę:([/QUOTE]
rodzice tacy sami pewnie. Jak się wychowuje dziecko w szacunku dla przyrody zwierząt to nie jest zdolne do czegoś takiego

Posted

hej, my bedziemy wczesniej, tak koło 11-12, bo na 14 musze byc na Kiełczowie, czyli w cholere daleko :)
Napiszcie mi dziewczyny co mam robić, do kogo się zgłosić itd, żebym nie sterczała tam gdzieś z boku...