Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

fochu napisał(a):
po długiej nieobecności(wybaczcie cioteczki gościa miałam ) melduję się :)
kurczę szkoda że nie będzie mnie w renomie na tej akcji :/

witaj Gosiu...ja tez załuje ze mnei tam nie bedzie:(

Posted

Edi100 napisał(a):
A co tu tak cicho?
My z Kropka w Renomie będziemy tak po 13.00. Mam nadzieję, że Wam pasuje? Mamy pkp o 11.58:)

Cioteczki, musze sie skontaktowac z Edi100 macie jej nr telefonu?
Nie moge jechac do Wroclawia, nei mamy z kim zostawic małej :( Napisalam juz PW do Zosi i Edi.
Ellensilla, ustalam wlasnie do kogo masz sie zglosic i zadzwonie do Ciebie.
Cioteczki, podeslijcie nr Edi - kto ma :)
Moj tel 501 161 217.
Edi100 jesli odczytasz moje PW to daj znac, ze juz jestes powiadomoiona :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dziewczyny i jak bylo? jakie wrazenia z imprezy i jak Kola? Nie stersowal sie zbytnio?

może dziewczyny sobie imprezę przedłużyly.
Żeby tylko Kola trzeźwy wrócił:lol::lol::lol::lol:

Posted

Ja poznałam Kolę. Jest cudowny, słodki,delikatny, pragnie bardzo dotyku, głaskania. Jest jeszcze chudzieńki:( I wiem to na pewno że w schronisku by odszedł szybko i z całego serca dziękuję jego tymczasowym opiekunom bo uratowali mu życie biorąc Go do siebie.

Posted

Edi100 napisał(a):
Ja poznałam Kolę. Jest cudowny, słodki,delikatny, pragnie bardzo dotyku, głaskania. Jest jeszcze chudzieńki:( I wiem to na pewno że w schronisku by odszedł szybko i z całego serca dziękuję jego tymczasowym opiekunom bo uratowali mu życie biorąc Go do siebie.

Buziole dla opiekunów:loveu::loveu::loveu::loveu:
A jak impreza?

Posted

[quote name='Edi100']Ja poznałam Kolę. Jest cudowny, słodki,delikatny, pragnie bardzo dotyku, głaskania. Jest jeszcze chudzieńki:( I wiem to na pewno że w schronisku by odszedł szybko i z całego serca dziękuję jego tymczasowym opiekunom bo uratowali mu życie biorąc Go do siebie.
smutne to co piszesz i prawdziwe Edi:( czuje sie zupelnie bezradna patrzac na kolejne slepotki, ktore trafiaja do schronu :(
Kolejny to piekny ONek dlugowlosy, calkowicie niewidzacy. Ile bedzie dane mu przezyc, nie wiem :(

Posted

smutne to co piszesz i prawdziwe Edi:( czuje sie zupelnie bezradna patrzac na kolejne slepotki, ktore trafiaja do schronu :(
Kolejny to piekny ONek dlugowlosy, calkowicie niewidzacy. Ile bedzie dane mu przezyc, nie wiem :(

:(Ma wątek? Może pokazanie Go to jego jedyna szansa:(:(

Posted

Jeden z "moich" pierwszych na dogo Gaspar ślepy onek pojechał w zeszłą niedzielę do DS do Warszawy, miał byc uśpiony w schronie prawie rok był w DT w Przebieczanach, już traciłam nadzieję i wspaniały dom się trafił. Może powalczyć i o niego. Mnie też najbardziej żal staruszków, ślepaczków albo tych "brzydkich" wg niektórych
to wątek Gaspara ku pokrzepieniu serc i wiary że czasem się udaje (oby zawsze)
http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-pojecha%C5%82-sprawdzi%C4%87-czy-na-kanapie-le%C5%BCy-si%C4%99-wygodnie-i-co-daj%C4%85-w-TV.

Posted

[quote name='Mysza2']Jeden z "moich" pierwszych na dogo Gaspar ślepy onek pojechał w zeszłą niedzielę do DS do Warszawy, miał byc uśpiony w schronie prawie rok był w DT w Przebieczanach, już traciłam nadzieję i wspaniały dom się trafił. Może powalczyć i o niego. Mnie też najbardziej żal staruszków, ślepaczków albo tych "brzydkich" wg niektórych
to wątek Gaspara ku pokrzepieniu serc i wiary że czasem się udaje (oby zawsze)
http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-pojecha%C5%82-sprawdzi%C4%87-czy-na-kanapie-le%C5%BCy-si%C4%99-wygodnie-i-co-daj%C4%85-w-TV.
A ja przypomnę też wątek Drwala - duży, ślepy, bez ucha, prawie niesłyszący, na dodatek "z charakterem" czyli trudny pies: http://www.dogomania.pl/threads/34759-Kraków-Drwal!-Słabo-słyszy-słabo-widzi-nie-ma-ucha-ale-za-to-MA-DOM!!!! Dziewczyny włożyły ogromny wysiłek mimo, że się wydawało, że nic z tego nie będzie i Drwal grzeje doopkę na kanapie w cudownym domu. Na prawdę wszystko jest możliwe :)

Posted

A cisza, bo zaganiana jestem. Generalnie żadnych nowości, oprócz takich, że Kola wytarzał się z radością w czymś śmierdzącym wczoraj na spacerze :)
Edi pytała czy Kola ma wyróżnione allegro. Kto wie? I co z tą Wyborczą? Bo ja nie widziałam żeby jego ogłoszenie się ukazało...

Posted

ellensilla napisał(a):
A cisza, bo zaganiana jestem. Generalnie żadnych nowości, oprócz takich, że Kola wytarzał się z radością w czymś śmierdzącym wczoraj na spacerze :)
Edi pytała czy Kola ma wyróżnione allegro. Kto wie? I co z tą Wyborczą? Bo ja nie widziałam żeby jego ogłoszenie się ukazało...

moze Ty zrob w Wyborczej
bo ja tez nie widzialam Koli w niej:(

Posted

Cioteczki czy we Wrocławiu ma być jeszcze w najbliższym czasie jakiś festyn adopcyjny.
Bo dostałam maila od Pań z Cocopsianel , że byłyby chętne wyszykować psy żeby pięknie się prezentowały cyt

Dnia 25 stycznia 2011 14:51 "Coco Psianel" <[email protected]> napisał(a):

> Witamy!
> Chciałyśmy bardzo podziękować za prześliczne fotki Samba ;)
> Obiło nam się o uszy coś na temat festynu adopcyjnego, proponujemy swoja
> pomoc w przygotowaniu piesków do adopcji zupełnie gratis.
> Pozdrawiamy
> Ala i Ania
>
> ps. czy jest jakieś zainteresowanie adopcją Samba?

Co mam odpisać, albo może wrocławskie ciotki same odpiszą bo po co mam pośredniczyć

Posted

Mysza2 napisał(a):
Cioteczki czy we Wrocławiu ma być jeszcze w najbliższym czasie jakiś festyn adopcyjny.
Bo dostałam maila od Pań z Cocopsianel , że byłyby chętne wyszykować psy żeby pięknie się prezentowały cyt

Dnia 25 stycznia 2011 14:51 "Coco Psianel" <[email protected]> napisał(a):

> Witamy!
> Chciałyśmy bardzo podziękować za prześliczne fotki Samba ;)
> Obiło nam się o uszy coś na temat festynu adopcyjnego, proponujemy swoja
> pomoc w przygotowaniu piesków do adopcji zupełnie gratis.
> Pozdrawiamy
> Ala i Ania
>
> ps. czy jest jakieś zainteresowanie adopcją Samba?

Co mam odpisać, albo może wrocławskie ciotki same odpiszą bo po co mam pośredniczyć

Qrcze niesamowite sa te Panie!!! Ja poki co nie wiem nic nt akcji adopycjnych, ale warto by wkleic tę propozycje na watki wroclawskie i zareklamowac Psiego styliste.
Podesle dziewczynom z TOZu, niech tez wiedza.
Edi, ty chyba najlepiej sie orientujesz w szeregach wroclawskich wolontariuszu, kogo warto poinformowac?

A z wyborcza to jest tak, ze trzeba wysylac co tydzien, bo oni nie publikuja ogloszen wg kolejnosci wyslania. Dlatego czasem musimy czekac nawet miesiac.
Co do allegro wyroznionego to uwazam za zbedny wydatek. W chwili obecnej ogromna ilosc ogloszen jest wyrozniona i zaczynaja ginac po prostu w tlumie sasiadow, tez wyroznionych.
Wystawiam wyroznione aukcje innych psow i wierzecie, ze ogladalnosc jest mala za to jak sie trafi z chwytliwym tytulem to licznik pedzi w gore - co oczywiscie nie przeklada sie na liczbe tel. ws. adopcji :(
Za 5/10zł mozna wykupic pakiet ogloszen.

Posted

Qrcze niesamowite sa te Panie!!! Ja poki co nie wiem nic nt akcji adopycjnych, ale warto by wkleic tę propozycje na watki wroclawskie i zareklamowac Psiego styliste.
Podesle dziewczynom z TOZu, niech tez wiedza.
Edi, ty chyba najlepiej sie orientujesz w szeregach wroclawskich wolontariuszu, kogo warto poinformowac?

A z wyborcza to jest tak, ze trzeba wysylac co tydzien, bo oni nie publikuja ogloszen wg kolejnosci wyslania. Dlatego czasem musimy czekac nawet miesiac.
Co do allegro wyroznionego to uwazam za zbedny wydatek. W chwili obecnej ogromna ilosc ogloszen jest wyrozniona i zaczynaja ginac po prostu w tlumie sasiadow, tez wyroznionych.
Wystawiam wyroznione aukcje innych psow i wierzecie, ze ogladalnosc jest mala za to jak sie trafi z chwytliwym tytulem to licznik pedzi w gore - co oczywiscie nie przeklada sie na liczbe tel. ws. adopcji :(
Za 5/10zł mozna wykupic pakiet ogloszen.

Najlepiej może by wpisać na wątku wrocławskich piesiów.
Napisze do cioteczek z Wrocka:)