Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

fochu napisał(a):
i ja swoje niektóre wznowiłam ,bo już się połapać nie mogłam gdzie go wrzuciłam ;)
ale na gumtree i alegratce wznowione

A ja w swoich wymieniłam zdjęcia na te " po sesji w SPA".

Posted

szkoda że nie można wymienić w tych ogłoszeniach z bazarju ogłoszeniowego. Za jakieś 2 tygodnie wykupię mu nowe.
Z tymi nowymi zdjęciami myślę że będzie miał większe szanse

Posted

Kola pięknie dziękuje za śmierdziuchy! :) Ja za to myślałam że zejdę z tego smrodu ;)
Do mnie też zadnych telefonów jeszcze nie było.
Chcę wysłać zdjęcia Koli do mojego ojczyma do Niemiec, może tam by się znalazł ktoś litościwy?

Posted

ellensilla napisał(a):
Kola pięknie dziękuje za śmierdziuchy! :) Ja za to myślałam że zejdę z tego smrodu ;)
Chcę wysłać zdjęcia Koli do mojego ojczyma do Niemiec, może tam by się znalazł ktoś litościwy?

Pomysł jest, ale skoro on ma jeszcze chwilkę to dajmy szansę na adopcję tu blisko:)
Ja się boję zagranicznych, jak coś się dzieje nijak jechać pomóc.Jestem pewna że tu znajdzie tylko marketing ;) trzeba wzmocnić.

Posted

ellensilla napisał(a):
Myslisz? Nie było ani jednego zapytania o niego...Poprzednią sunię mieliśmy 2 miesiące, ale o nią przynajmniej ktoś od czasu do czasu pytał, a tutaj nic :(

Za mało ogłoszeń. Ja bym dała zdjęcie to w schronie i to teraz. No i ściskający tekst do łez.
Czasem tak jest. Potem wystarczy ten jeden jedyny właściwy.

Posted

ellensilla napisał(a):

podaj kod...bo juz 3 raz nie maoge wyslac bo mam starą ksiazke z kodami
dziekuej za wszystko:0

Posted

Ellensilia, chciałam trochę ogłoszeń poodnawiać, ale w tekście który dawałyśmy nic nie ma o jego charakterze. Teraz już coś wiadomo o jego charakterze więc dobrze byłoby coś napisać.
Mogłabyś tak w punktach mi pomóc
1. Wiek ok 8 lat
2 waga ......
3. zachowuje czystość
4. Nie niszczy pod nieobecność właścicieli.
5. Zaszczepiony, odrobaczony
6. Jak z chodzeniem na smyczy.
7. Czy dalej szczeka jak was nie ma
8. Stosunek do innych psów i kotów
9. Jest w domu tymczasowym we Wrocławiu???
10. Czy pisać że niedowidzi czy że niewidomy?
Jak coś pokręciłam to popraw mnie albo uzupełnij
czy pisać że ma 8 lat, jak go ocenił wet (po odnowie wygląda młodziej :evil_lol::evil_lol:)

Posted

Aha, no i jest bardzo ale to bardzo kiziasto-miziasty, kocha wszystkich, od razu wywraca się kołami do góry i prosi o pieszczoty. Cieszy się jak wracamy do domu, chociaż czasem wyraża tę radość tyłem do nas i to jest słodkie, że cieszy się na przykład do ściany albo do choinki :)