Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam prośbę o PA na wątku Kubusia spod Poznania, dla którego ja robiłam PA w Lublinie.
Także Andzike, jak będziesz kogoś mieć to daj mi znak, żeby tam tłumu na tą rodzinę nie napuścić :D

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E-S napisał(a):
Napisałam prośbę o PA na wątku Kubusia spod Poznania, dla którego ja robiłam PA w Lublinie.
Także Andzike, jak będziesz kogoś mieć to daj mi znak, żeby tam tłumu na tą rodzinę nie napuścić :D

Super, dzięki. Póki co już dostałam parę odpowiedzi, że nie da rady :(
A jeśli kogoś znajdę to na pewno tu o tym napiszę :)

Posted

mamanabank napisał(a):

aniazpoznania byla pierwszą osobą o której pomyślalam, wysłałam jej smsa jeszcze z wyjazdu - zgodziła się to zrobić dopiero w następny weekend, o czym już pisalam ;)
oczywiscie jeśli nie znajdziemy nikogo szybciej to ania się tym zajmie :)

Posted

Florentynka napisał(a):
A ja gdzieś kiedyś trafiłam na krótki tekst o hostelu Emma i bardzo mi się spodobało ( że eko, wege i że atmosfera), a tu proszę, jaki świat jest mały!

Ja też gdzies o tym wcześniej czytałam.
Ale najbardziej podoba mi się, że można z pupilem :D Takim pupilem Bugim na przykład :D do tych drewnianych mebelków ....

Posted

Florentynka napisał(a):
A ja gdzieś kiedyś trafiłam na krótki tekst o hostelu Emma i bardzo mi się spodobało ( że eko, wege i że atmosfera), a tu proszę, jaki świat jest mały!

no zobacz :) to rodzina aikowo, mojego TZa i nowi właściciele Nesi, więc jak nic - dogomaniacka rodzina :)

Posted

No właśnei najpiękniejsze jest to, że pomieszkuje tam Nesia :-) Właśnie przed chwilą odnalazłam ten artykuł w wyborczej i też czytałam, ze też kurczę młodzi i z takimi ideałami, prawie niemożliwe :-D

Edit. głos oddany, ktoś powinien w podpisie link tachać i zachęcać do głosowania na dogomaniacki hostel
(to, że oferta szczególnie skierowana do OPP też mi się podoba, bo to jakby dla mnie :-))

Posted

mamanabank napisał(a):

Edit. głos oddany, ktoś powinien w podpisie link tachać i zachęcać do głosowania na dogomaniacki hostel
(to, że oferta szczególnie skierowana do OPP też mi się podoba, bo to jakby dla mnie :-))

jak wyadoptuje Gackę, to będę tachać ten link w podpisie ;)

Posted

no proszę jaki ten świat mały:)
Emma zaprasza ze zwierzami wszelkiej maści:)
Dzisiaj była tam impreza tofu, jedzenie pyszne
W tłumie 5 psów
Golden, Pixel, Pestka, pies Gościa i oczywiście NESIA
nie czuje stresu w takim tłumie, prawdziwy Hostelowy rezydent:)

Posted

aikowo napisał(a):
no proszę jaki ten świat mały:)
Emma zaprasza ze zwierzami wszelkiej maści:)
Dzisiaj była tam impreza tofu, jedzenie pyszne
W tłumie 5 psów
Golden, Pixel, Pestka, pies Gościa i oczywiście NESIA
nie czuje stresu w takim tłumie, prawdziwy Hostelowy rezydent:)

Super, że taki hostel powstał.
A z takim pupilem jak Bugiś też się można wbijać ?

Posted

feliksik napisał(a):
Misiu został sam - gaśnie, potrzebuje ciepła na ostatni czas - wejdźcie proszę: http://www.dogomania.pl/threads/62982-Norma-za-TM-choremu-Misiowi-nie-zostało-już-dużo-czasu-DT-pilnie-potrzebne

Widziałam :( qrcze, straszne, że został sam bez swojej przyjaciółki... :(

W temacie Gaculi,od którego jakże miło odbiegliśmy:lol: wizytę najprawdopodobniej zrobi KateBono, która ma blisko do Owińsk:)
Jutro się mamy zdzwonić i ustalić szczegóły. Trzymajcie kciuki.
No i za samą Gaculę trzymajcie kciuki, bo juto po południu ma sterylkę, maleńka...

Posted

Rozmawiałam z KateBono - postara się zrobić wizytę jeszcze dziś, pod warunkiem, że Państwu będzie pasowało...
Obiecała, że prześwietli domek porządnie i jeśli cokolwiek wzbudzi jej wątpliwości to nigdzie Gacki nie wyślemy.
Kciuki mocno potrzebne :)