E-S Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Napisałam prośbę o PA na wątku Kubusia spod Poznania, dla którego ja robiłam PA w Lublinie. Także Andzike, jak będziesz kogoś mieć to daj mi znak, żeby tam tłumu na tą rodzinę nie napuścić :D Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 E-S napisał(a):Napisałam prośbę o PA na wątku Kubusia spod Poznania, dla którego ja robiłam PA w Lublinie. Także Andzike, jak będziesz kogoś mieć to daj mi znak, żeby tam tłumu na tą rodzinę nie napuścić :D Super, dzięki. Póki co już dostałam parę odpowiedzi, że nie da rady :( A jeśli kogoś znajdę to na pewno tu o tym napiszę :) Quote
mamanabank Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jest jeszcze ania z poznania http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29-IV-ZIMOWA-EDYCJA-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02 Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 mamanabank napisał(a):Jest jeszcze ania z poznania http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29-IV-ZIMOWA-EDYCJA-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02 aniazpoznania byla pierwszą osobą o której pomyślalam, wysłałam jej smsa jeszcze z wyjazdu - zgodziła się to zrobić dopiero w następny weekend, o czym już pisalam ;) oczywiscie jeśli nie znajdziemy nikogo szybciej to ania się tym zajmie :) Quote
mamanabank Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Aaaaa, nie wyrabiam z czytaniem, zerknęłam tylko do postu 272 ;-) Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 mamanabank napisał(a):Aaaaa, nie wyrabiam z czytaniem, zerknęłam tylko do postu 272 ;-) Najważniejsze, że tu jesteś :) Quote
mamanabank Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Andzike napisał(a):Najważniejsze, że tu jesteś :) Dzięki, właśnie studiuję stronę Emma Hostel ;-) czyli jestem w innym świecie, chociaż też blisko :-) Quote
Jasza Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Trzymam kciuki za ten Owińsk. Brzmi dobrze. Quote
mamanabank Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Andzike napisał(a):Najważniejsze, że tu jesteś :) Dzięki, właśnie studiuję stronę Emma Hostel ;-) czyli jestem w innym świecie, chociaż też blisko :-) Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 mamanabank napisał(a):Dzięki, właśnie studiuję stronę Emma Hostel ;-) czyli jestem w innym świecie, chociaż też blisko :-) A wiesz, że ja też tam jestem właśnie? ;) off topic - pamiętajcie o głosowanie na Emme na http://www.miejscedobrejenergii.pl/hostel-emma głosować można codziennie :) Quote
E-S Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Florentynka napisał(a):A ja gdzieś kiedyś trafiłam na krótki tekst o hostelu Emma i bardzo mi się spodobało ( że eko, wege i że atmosfera), a tu proszę, jaki świat jest mały! Ja też gdzies o tym wcześniej czytałam. Ale najbardziej podoba mi się, że można z pupilem :D Takim pupilem Bugim na przykład :D do tych drewnianych mebelków .... Quote
Florentynka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 A ja gdzieś kiedyś trafiłam na krótki tekst o hostelu Emma i bardzo mi się spodobało ( że eko, wege i że atmosfera), a tu proszę, jaki świat jest mały! Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Florentynka napisał(a):A ja gdzieś kiedyś trafiłam na krótki tekst o hostelu Emma i bardzo mi się spodobało ( że eko, wege i że atmosfera), a tu proszę, jaki świat jest mały! no zobacz :) to rodzina aikowo, mojego TZa i nowi właściciele Nesi, więc jak nic - dogomaniacka rodzina :) Quote
mamanabank Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 No właśnei najpiękniejsze jest to, że pomieszkuje tam Nesia :-) Właśnie przed chwilą odnalazłam ten artykuł w wyborczej i też czytałam, ze też kurczę młodzi i z takimi ideałami, prawie niemożliwe :-D Edit. głos oddany, ktoś powinien w podpisie link tachać i zachęcać do głosowania na dogomaniacki hostel (to, że oferta szczególnie skierowana do OPP też mi się podoba, bo to jakby dla mnie :-)) Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 mamanabank napisał(a): Edit. głos oddany, ktoś powinien w podpisie link tachać i zachęcać do głosowania na dogomaniacki hostel (to, że oferta szczególnie skierowana do OPP też mi się podoba, bo to jakby dla mnie :-)) jak wyadoptuje Gackę, to będę tachać ten link w podpisie ;) Quote
aikowo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 no proszę jaki ten świat mały:) Emma zaprasza ze zwierzami wszelkiej maści:) Dzisiaj była tam impreza tofu, jedzenie pyszne W tłumie 5 psów Golden, Pixel, Pestka, pies Gościa i oczywiście NESIA nie czuje stresu w takim tłumie, prawdziwy Hostelowy rezydent:) Quote
E-S Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 aikowo napisał(a):no proszę jaki ten świat mały:) Emma zaprasza ze zwierzami wszelkiej maści:) Dzisiaj była tam impreza tofu, jedzenie pyszne W tłumie 5 psów Golden, Pixel, Pestka, pies Gościa i oczywiście NESIA nie czuje stresu w takim tłumie, prawdziwy Hostelowy rezydent:) Super, że taki hostel powstał. A z takim pupilem jak Bugiś też się można wbijać ? Quote
feliksik Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Misiu został sam - gaśnie, potrzebuje ciepła na ostatni czas - wejdźcie proszę: http://www.dogomania.pl/threads/62982-Norma-za-TM-choremu-Misiowi-nie-zostało-już-dużo-czasu-DT-pilnie-potrzebne Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 feliksik napisał(a):Misiu został sam - gaśnie, potrzebuje ciepła na ostatni czas - wejdźcie proszę: http://www.dogomania.pl/threads/62982-Norma-za-TM-choremu-Misiowi-nie-zostało-już-dużo-czasu-DT-pilnie-potrzebne Widziałam :( qrcze, straszne, że został sam bez swojej przyjaciółki... :( W temacie Gaculi,od którego jakże miło odbiegliśmy:lol: wizytę najprawdopodobniej zrobi KateBono, która ma blisko do Owińsk:) Jutro się mamy zdzwonić i ustalić szczegóły. Trzymajcie kciuki. No i za samą Gaculę trzymajcie kciuki, bo juto po południu ma sterylkę, maleńka... Quote
E-S Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Fajnie, no to nadal kciuki trzymam, odwołuje alert na wątku Kubusia o PA, tak ? Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 E-S napisał(a):Fajnie, no to nadal kciuki trzymam, odwołuje alert na wątku Kubusia o PA, tak ? Myślę, że możesz odwołać :) Quote
E-S Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Andzike napisał(a):Myślę, że możesz odwołać :) Ale że czy na pewno ? :D Odwołuję, odwołuję :D Quote
Andzike Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Rozmawiałam z KateBono - postara się zrobić wizytę jeszcze dziś, pod warunkiem, że Państwu będzie pasowało... Obiecała, że prześwietli domek porządnie i jeśli cokolwiek wzbudzi jej wątpliwości to nigdzie Gacki nie wyślemy. Kciuki mocno potrzebne :) Quote
Akrum Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ANdzike, a może podeślij Gacule tutaj, co? http://www.dogomania.pl/threads/202315-Poszukuj%C4%99-ma%C5%82ego-psiaka-do-1-5-roku-najch%C4%99tniej-z-DT.-Domek-w-W-wie. Quote
Recommended Posts