Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zryczałam się jak dziecko widząc fotki jamnisia...

Trzymam kciuki, aby Kochana Pani Małgosia jutro przyjechała i zabrala Depreska.

Boże, są na tym świecie jeszcze ludzcy ludzie :multi:

Posted

Z tą radoscią musimy poczekać niestety do jutra , Pani Małogosia poinformowała mnie ,że z przyczyn od niej niezależnych nie może dzisiaj przyjechac . Ma byc jutro po naszego Pana Depreska .

Posted

Zaraz mnie tu coś trafi - co to znaczy "chyba"? bo ja od dwóch dni zawalam sprawy czekając na telefon, że dojechała na dworzec we Wro i mam zaholować do schronu! A przez to, że wczoraj nie przyjechała, a ja info dostałam w samo południe, to nie załatwiłam najważniejszej sprawy dla Laluni - czyli sterylki w schronie. Zatem jak czytam "chyba", to coś mi się robi. mam nadzieję, że pani przyjedzie, że za godzinę wyruszę do schronu (tak czy siak wyruszę! bo inne psy czekają! i inne sprawy) i że ten biedny jamniś bez chęci do życia pojedzie grzać dupcię do domu.

Posted

Basiu ,ja dalam tej dziewczynie numer do iwonki i prosilam ,zeby zalatwiala juz telefonicznie wszystko..ja nie siedzie 24?na gg a teraz jestem w ogole z doskoku przez okres swiateczny, w ogole takie zalatwianie spraw przez gg do bani..

Posted

Monika ja do ciebie absolutnie nie mam pretensji, tylko ta pani jest niepoważna - przecież my tu swój czas do jej przyjazdu dostosowujemy - czyli czekamy po kilka godzin. przecież mogła tego sms wysłać o 8 rano? Ale pal sześc, dziś też nie przyjechała , a tym razem sms był pp 11-stej :) Ja w schronie byłam i inne rzeczy załatwiałam :)

Posted

Jest lepiej, bo przynajmniej rozwinął się z precla - nawet na sekundę do Iwy podszedł, polizał rękę, ale nadal jest bardzo wycofany - 90% dnia precelkuje w legowisku. Poza tym - zero agresji - zero hałasu - zero aktywności ruchowej taki posąg.

Posted

nie doczytalam sie, czy ktos zrobil wizyte przedadopcyjna u tej pani ? Nie wyobrazam sobie w tej chwili wydania psa osobie ktora tak sie zachowuje,,,,,to jest piesek specjalnej troski i mysle ze zanim pojdzie gdziekolwiek, trzeba sprawdzic domek....
pozno jest a ja spac nie moge, bo to chodzilo mi caly czas po glowie....
wiem ze chcecie dla piesia jak najlepiej.....
na dogo sa cioteczki ktore moga domek sprawdzic zeby piesek nie trafil w niedobre rece.....moze lepiej poczekac do poswietach, jezeli on bedzie mogl pozostac w izolatce, to, tam juz dla niego bedzie o polowe stresu mniej niz w boksie i znalesc lepszy, odpowiedialny domek....

Posted

Isadora7 napisał(a):
No to czekamy, ja mam dzisiaj jedną radość - [poszedł do domku jamniś z odgryzioną szczęką

Ciesze sie ogromnie, ze temu ze szczeka sie udalo i mam nadzieje, ze Precelkowi tez sie poszczesci :):)

Posted

Pojechał. Ale dziś jestem tak wypruta, że Iwa opisze co i jak i kiedy. A jamnik? SUPERASNY CHŁOPAK! Sam wszedł do autobusu, potem wysiadł, potem tramwaj - miejski chłopaczek, podróżnik, od razu odżył, jak tylko opuścił mury schroniska - jakby z popiołów powstał - nie ten gość!