Tweety Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Kar0la napisał(a):A póki co ciotka nie kombinuj tylko szykuj sie na transport Łapka. ja też uważam, że ona za dużo kombinuje :evil_lol: Quote
Neris Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ej ciotki, ONA NIE KOMBINUJE. To najlepsza ciotka jest!!!! Tylko jak mówi to się zawsze zapętla. Quote
Maupa4 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 no bo chciałam dobrze a ... one zaraz że ja chcę psa "ukraść" ... no to wzywam na świadków Akuchę i Neris: czy ja potrzebuję jeszcze jednego psa ???? :) Quote
Tweety Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Maupa4 napisał(a):no bo chciałam dobrze a ... one zaraz że ja chcę psa "ukraść" ... no to wzywam na świadków Akuchę i Neris: czy ja potrzebuję jeszcze jednego psa ???? :) a nie potrzebujesz? :cool3: Quote
Maupa4 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 niestety nie ... mam sześć ... ale to dłuuuga historia ... Quote
akucha Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Maupa4 napisał(a):no bo chciałam dobrze a ... one zaraz że ja chcę psa "ukraść" ... no to wzywam na świadków Akuchę i Neris: czy ja potrzebuję jeszcze jednego psa ???? :) NIE!!!!!!!! :evil_lol: Bo trzeba: jedna odchudzać, drugą tuczyć, a jeszcze 4 chopaki... Ciotki miejcie litość :lol:, a dogomania!!!! Bo nam Maupa4 zniknie i co to będzie?????? NIE, NIE, NIE.... Quote
Kar0la Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Oj Maupa :glaszcze:. Dzięki za wszystko :Rose:. Wiesz buldożków w potrzebie na razie nie widziałam, ale wiesz zawsze można jakiegoś wyczarować (a może Vanilię przerobimy na buldożka :diabloti:) Łapek będzie w Psim Losie jeszcze około tygodnia, więc najprawdopodobniej do czasu znalezienia transportu zahaczy o cioteczkę Neris. :evil_lol: Właśnie się dowiedziałam, że nowotwór u Vanilii można zoperować, tylko potrzebny jest domek, który sie potem zajmie maleńką. No i nie wiadomo czy nie będzie przerzutów... Quote
Maupa4 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Kar0la napisał(a): Wiesz buldożków w potrzebie na razie nie widziałam, ale wiesz zawsze można jakiegoś wyczarować (a może Vanilię przerobimy na buldożka :diabloti:) no to ciekawe skąd ja mam moje dwie dziewczyny ???? :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 myślę że byłybyśmy ok 15.00 - jak Agnieszka przyjedzie do Wawy i będzie już u mnie to damy Wam znać ... Quote
Kar0la Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Podobno około 15. Wymiziajcie Łapka ode mnie. Zazdroszczę Wam:oops:....czemu jestem tak daleko. Jak był w Łodzi to nie mogłam go odwiedzać.:placz: Maupa pisałyśmy w tym samym czasie. :lol: Quote
enia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Ja może wpadne do Czarka ok. 16 ale jeszcze to nic pewnego...... a będziecie go brały na spacerek? wolno mu już? Quote
Kar0la Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 On chodzi na spacerki, ale krótkie, żeby nie przemęczać łapy. Quote
Maupa4 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 jak nam pozwolą to pewnie tak ... ale ja wiem ??? dadzą go dwóm obcym babom ???? ja to bym chciała dzisiaj "ustalić" co i jak - takie szczegóły techniczne ... Quote
akucha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Pewnie go Wam dadzą, może tylko kogoś razem wyślą... Jakie Wy obce, przecież Neris weźmie go do domu!!! On nie ma właściciela... Zresztą, kto sobie z Wami dwiema poradzi :evil_lol: Quote
enia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Spoko spoko, nadzór będzie , dziś jesteś obca jutro juz swoja, przejdziesz testy i wszystko będzie ok.:evil_lol: Quote
Kar0la Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Pewnie, że będzie OK. Takich ludzi ja Maupa i Neris to ze świecą szukać.:calus: Quote
Maupa4 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Cześć kochani, tu Neris, siedzę sobie u Maupy i zbieramy się do wyjścia... Mam nadzieję, że Łapek nas zaakceptuje, bo w końcu chyba wie, że mu dobrze życzymy. Wieczorem zaraportujemy wszystko co nam powie pan Janusz. Quote
Kar0la Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 No to super. Dziewczyny wyściskajcie Łapka ode mnie. Czemu Psiego Losu nie ma w Łodzi....:placz: Czekam na relację. Quote
akucha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Część Neris!!! :lol: To czekamy do Waszego powrotu i życzymy, żeby wizyta przebiegła miło. Wysmyrajcie Łapka za uszkiem, wiem, że na to pozwoli!!! Do przeczytania wieczornego raportu!!! Quote
Winnetou Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Drogie Cioteczki, wymiziajcie Łapunia od Wodzunia :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Maupa4 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Wróciłyśmy !!!! A właśnie że mogłyśmy pójść na spacer z Łapkiem i z Czarusiem i z Puszkiem i z .... panem Januszem. uzgodniliśmy wszystko - Łapek musi zostać w szpitalu jeszcze 7-10 dni ... Neris napisze później wszystko dokładnie bo ja muszę powyprowadzać swoje psy ... :) Quote
Winnetou Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Cioteczki zrobiły nowe fotki Łapusowi ? :multi: Quote
niemand89 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Maupa4 napisał(a): uzgodniliśmy wszystko - Łapek musi zostać w szpitalu jeszcze 7-10 dni ... Czy to oznacza, że mu się pogorszyło? Quote
Recommended Posts