Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no bo chciałam dobrze a ... one zaraz że ja chcę psa "ukraść" ... no to wzywam na świadków Akuchę i Neris: czy ja potrzebuję jeszcze jednego psa ???? :)

Posted

Maupa4 napisał(a):
no bo chciałam dobrze a ... one zaraz że ja chcę psa "ukraść" ... no to wzywam na świadków Akuchę i Neris: czy ja potrzebuję jeszcze jednego psa ???? :)

a nie potrzebujesz? :cool3:

Posted

Maupa4 napisał(a):

NIE!!!!!!!! :evil_lol: Bo trzeba: jedna odchudzać, drugą tuczyć, a jeszcze 4 chopaki... Ciotki miejcie litość :lol:, a dogomania!!!! Bo nam Maupa4 zniknie i co to będzie?????? NIE, NIE, NIE....

Posted

Oj Maupa :glaszcze:. Dzięki za wszystko :Rose:.
Wiesz buldożków w potrzebie na razie nie widziałam, ale wiesz zawsze można jakiegoś wyczarować (a może Vanilię przerobimy na buldożka :diabloti:)

Łapek będzie w Psim Losie jeszcze około tygodnia, więc najprawdopodobniej do czasu znalezienia transportu zahaczy o cioteczkę Neris. :evil_lol:

Właśnie się dowiedziałam, że nowotwór u Vanilii można zoperować, tylko potrzebny jest domek, który sie potem zajmie maleńką. No i nie wiadomo czy nie będzie przerzutów...

Posted

Kar0la napisał(a):

Wiesz buldożków w potrzebie na razie nie widziałam, ale wiesz zawsze można jakiegoś wyczarować (a może Vanilię przerobimy na buldożka :diabloti:)

no to ciekawe skąd ja mam moje dwie dziewczyny ???? :evil_lol:

Posted

Podobno około 15. Wymiziajcie Łapka ode mnie. Zazdroszczę Wam:oops:....czemu jestem tak daleko. Jak był w Łodzi to nie mogłam go odwiedzać.:placz:

Maupa pisałyśmy w tym samym czasie. :lol:

Posted

jak nam pozwolą to pewnie tak ... ale ja wiem ??? dadzą go dwóm obcym babom ????

ja to bym chciała dzisiaj "ustalić" co i jak - takie szczegóły techniczne ...

Posted

Pewnie go Wam dadzą, może tylko kogoś razem wyślą... Jakie Wy obce, przecież Neris weźmie go do domu!!! On nie ma właściciela... Zresztą, kto sobie z Wami dwiema poradzi :evil_lol:

Posted

Cześć kochani, tu Neris, siedzę sobie u Maupy i zbieramy się do wyjścia...

Mam nadzieję, że Łapek nas zaakceptuje, bo w końcu chyba wie, że mu dobrze życzymy.

Wieczorem zaraportujemy wszystko co nam powie pan Janusz.

Posted

Część Neris!!! :lol:
To czekamy do Waszego powrotu i życzymy, żeby wizyta przebiegła miło. Wysmyrajcie Łapka za uszkiem, wiem, że na to pozwoli!!!
Do przeczytania wieczornego raportu!!!

Posted

Wróciłyśmy !!!! A właśnie że mogłyśmy pójść na spacer z Łapkiem i z Czarusiem i z Puszkiem i z .... panem Januszem.

uzgodniliśmy wszystko - Łapek musi zostać w szpitalu jeszcze 7-10 dni ...

Neris napisze później wszystko dokładnie bo ja muszę powyprowadzać swoje psy ... :)