Noelle Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 to było dla mnie duże zaskoczenie, bo w tych kołutnach i sierści wyglądał jakby był naprawdę bardzo gruby, a okazało się, że nie ma aż tak dużej nadwagi. prawdziwy słodziak z niego, czasem ma takie dziwne akcje, ale to raczej rzadkość. np. jak ktos chce mu odebrać zabawkę to potrafi ugryźć. uwielbia aportować i na punkcie zabawek Pauliny ma naprawdę obsesję :D Quote
emilia2280 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 aaaaaaaaahaha, swietny lysolek, widac ze zadowolony jak lzejszy. Quote
Rumi. Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 natalek napisał(a):to było dla mnie duże zaskoczenie, bo w tych kołutnach i sierści wyglądał jakby był naprawdę bardzo gruby, a okazało się, że nie ma aż tak dużej nadwagi. prawdziwy słodziak z niego, czasem ma takie dziwne akcje, ale to raczej rzadkość. np. jak ktos chce mu odebrać zabawkę to potrafi ugryźć. uwielbia aportować i na punkcie zabawek Pauliny ma naprawdę obsesję :D próbował Cię ugryźć jak mu odbierałaś zabawkę? mi nigdy nawet nie warknął... Quote
Avaloth Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Natalię wszystkie psy gryzą więc to o niczym nie świadczy:diabloti::evil_lol: Co do Maksa, wygląda teraz o niebo lepiej. Nie poznałam go w boksie, patrzę co to za nowy jasny pies, a to obcięty Maks xd Wygląd lepiej niż na zdjęciach ;) Teraz tylko na odpowiedni dom czekać. Quote
Rumi. Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Avaloth napisał(a): Teraz tylko na odpowiedni dom czekać. O to najtrudniej :( Wczoraj matka z córką były nim zainteresowane, lecz zero doświadczenia z psami miały... A dyżurna odradza go ciągle, choć jej się nie dziwię, już sama nie wiem czy nie lepiej było by psa uśpić, bo wiem jak trudno jest z adopcją jego :( Quote
Noelle Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 znaczy ja mu chciałam z pyska zabawkę odebrać, żeby mu rzucic, a on zaczął ją szarpać, a po chwili się tak zirytował, że próbował się na ręce rzucać. ale wlasnie, mnie wszystkie psy gryzą więc to o niczym nie swiadczy :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/-Kmf7jNgCV5w/ThhL0dTOHWI/AAAAAAAABtA/h3IHsTaiAME/IMG_5937.JPG Ale Maksiu odmlodnial i schudl po strzyzeniu. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Nie ten sam pies! :loveu: Quote
emilia2280 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 sliczny chlopaczek. a odnosnie wásiorów i wásów u spanieli, dzisiaj porobilam mojej slicznotce sesjé, tu dobrze widac jej malutkie podkrécone wásiki jak u Poirot ;ppp Quote
Rumi. Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='emilia2280']sliczny chlopaczek. a odnosnie wásiorów i wásów u spanieli, dzisiaj porobilam mojej slicznotce sesjé, tu dobrze widac jej malutkie podkrécone wásiki jak u Poirot ;ppp http://img818.imageshack.us/img818/7915/dscf0837k.jpg hihi jakie wąsiki :loveu: naprawdę wygląda jak pirat bynajmniej Quote
Avaloth Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Że tak powiem, paskudnie :D ale co się komu podoba. Quote
elik Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Avaloth napisał(a):Że tak powiem, paskudnie :D ale co się komu podoba. Szczerość też ma swoje granice, a poza tym, jak sama zauważyłaś: nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba :eviltong: Quote
Rumi. Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='Avaloth']Że tak powiem, paskudnie :D ale co się komu podoba. [quote name='elik']Szczerość też ma swoje granice, a poza tym, jak sama zauważyłaś: nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba :eviltong: zgadzam się, Avaloth troszkę przesadziłaś, mogłaś to dla siebie zostawić, albo przynajmniej powiedzieć po prostu iż Tobie się nie podobają.... A cytat trafiający w sedno Quote
emilia2280 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 dziékujé elik i great. ja naprawdé jestem wyrozumiala i te wásiki to jest zart, ale niemniej dla mnie ona jest przeciez najpiékniejsza :> jak mozna matce powiedziec ze jej dziecko jest paskudne buuuuuuuuuuuu :( Quote
Rumi. Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 emilia2280 napisał(a):dziékujé elik i great. ja naprawdé jestem wyrozumiala i te wásiki to jest zart, ale niemniej dla mnie ona jest przeciez najpiékniejsza :> jak mozna matce powiedziec ze jej dziecko jest paskudne buuuuuuuuuuuu :( Avaloth napewno chodziło tylko o wąsiki napewno nie o całokształt ;) Quote
Avaloth Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 No tak, rozmawialiśmy o wąsikach wcześniej więc wyraziłam swoje zdanie na ich temat. Cały pies jak to cocer, ładny i uroczy. Acz moim zdaniem wąsiki mu sporo ujmują w wyglądzie i tylko to miałam na myśli, nikogo obrazić nie chciałam. Zresztą post był napisany żartobliwie (minka), nie chciałam nikogo obrazić, mi się nie podoba i tyle ;) Quote
Noelle Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Paulina, kąpaliście wreszcie Maksa czy nie? macie to w ogóle w planach?? Quote
Rumi. Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 nie kąpałyśmy go, ponieważ było ciągle zimno, a poza tym teraz wychodzą z całym boksem dziewczyny to nawet nie mam go jak wziąć na spacer... jak będzie naprawde gorąco to go wykąpiemy Quote
Asia & Ginger Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 natalek napisał(a):Max poszedł dziś do domu :) Wspaniale! :multi: :multi: :multi: Oby to był domek już na zawsze :kciuki: :kciuki: Quote
Noelle Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 oby, oby... pani została poinformowana o tych ugryzieniach Maxa, ale powiedziała, że zna się na tej rasie i takim zachowaniu, więc trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! :D no ale poprzedni właściciele też zostali poinformowani, i co było... :/ Quote
Rumi. Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 No właśnie mam obawy, bardzo prosiłam dziewczyny o dowiedzenie się o numer telefonu do Pani aby jej kilka rzeczy powiedzieć m.in. aby zostawiła go w spokoju przez jakiś czas, tak jak z Bregiem jest. Najbardziej się martwię iż nie ma mnie w Krakowie aby to załatwić, przy tej adopcji będę bardzo ostrożna i jak zdobędę numer będę namawiać Pania na spotkanie, już nauczyłam sie iż pozory mylą. Lecz mam nadzieję iż to domek na zawsze będzie Quote
emilia2280 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 jeszcze sie nie cieszé. poczekam. ale trzymam kciuki. Quote
Noelle Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 podobno bardzo fajna pani go adoptowała, ale nie widziałam na własne oczy, więc nie wiem na 100% Quote
Recommended Posts