Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to było dla mnie duże zaskoczenie, bo w tych kołutnach i sierści wyglądał jakby był naprawdę bardzo gruby, a okazało się, że nie ma aż tak dużej nadwagi. prawdziwy słodziak z niego, czasem ma takie dziwne akcje, ale to raczej rzadkość. np. jak ktos chce mu odebrać zabawkę to potrafi ugryźć. uwielbia aportować i na punkcie zabawek Pauliny ma naprawdę obsesję :D

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalek napisał(a):
to było dla mnie duże zaskoczenie, bo w tych kołutnach i sierści wyglądał jakby był naprawdę bardzo gruby, a okazało się, że nie ma aż tak dużej nadwagi. prawdziwy słodziak z niego, czasem ma takie dziwne akcje, ale to raczej rzadkość. np. jak ktos chce mu odebrać zabawkę to potrafi ugryźć. uwielbia aportować i na punkcie zabawek Pauliny ma naprawdę obsesję :D

próbował Cię ugryźć jak mu odbierałaś zabawkę? mi nigdy nawet nie warknął...

Posted

Natalię wszystkie psy gryzą więc to o niczym nie świadczy:diabloti::evil_lol:
Co do Maksa, wygląda teraz o niebo lepiej. Nie poznałam go w boksie, patrzę co to za nowy jasny pies, a to obcięty Maks xd Wygląd lepiej niż na zdjęciach ;) Teraz tylko na odpowiedni dom czekać.

Posted

Avaloth napisał(a):
Teraz tylko na odpowiedni dom czekać.

O to najtrudniej :( Wczoraj matka z córką były nim zainteresowane, lecz zero doświadczenia z psami miały... A dyżurna odradza go ciągle, choć jej się nie dziwię, już sama nie wiem czy nie lepiej było by psa uśpić, bo wiem jak trudno jest z adopcją jego :(

Posted

znaczy ja mu chciałam z pyska zabawkę odebrać, żeby mu rzucic, a on zaczął ją szarpać, a po chwili się tak zirytował, że próbował się na ręce rzucać. ale wlasnie, mnie wszystkie psy gryzą więc to o niczym nie swiadczy :evil_lol:

Posted

Avaloth napisał(a):
Że tak powiem, paskudnie :D ale co się komu podoba.

Szczerość też ma swoje granice, a poza tym, jak sama zauważyłaś: nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba :eviltong:

Posted

[quote name='Avaloth']Że tak powiem, paskudnie :D ale co się komu podoba.

[quote name='elik']Szczerość też ma swoje granice, a poza tym, jak sama zauważyłaś: nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba :eviltong:

zgadzam się, Avaloth troszkę przesadziłaś, mogłaś to dla siebie zostawić, albo przynajmniej powiedzieć po prostu iż Tobie się nie podobają....
A cytat trafiający w sedno

Posted

dziékujé elik i great. ja naprawdé jestem wyrozumiala i te wásiki to jest zart, ale niemniej dla mnie ona jest przeciez najpiékniejsza :> jak mozna matce powiedziec ze jej dziecko jest paskudne buuuuuuuuuuuu :(

Posted

emilia2280 napisał(a):
dziékujé elik i great. ja naprawdé jestem wyrozumiala i te wásiki to jest zart, ale niemniej dla mnie ona jest przeciez najpiékniejsza :> jak mozna matce powiedziec ze jej dziecko jest paskudne buuuuuuuuuuuu :(

Avaloth napewno chodziło tylko o wąsiki napewno nie o całokształt ;)

Posted

No tak, rozmawialiśmy o wąsikach wcześniej więc wyraziłam swoje zdanie na ich temat. Cały pies jak to cocer, ładny i uroczy. Acz moim zdaniem wąsiki mu sporo ujmują w wyglądzie i tylko to miałam na myśli, nikogo obrazić nie chciałam. Zresztą post był napisany żartobliwie (minka), nie chciałam nikogo obrazić, mi się nie podoba i tyle ;)

• 2 weeks later...
Posted

nie kąpałyśmy go, ponieważ było ciągle zimno, a poza tym teraz wychodzą z całym boksem dziewczyny to nawet nie mam go jak wziąć na spacer... jak będzie naprawde gorąco to go wykąpiemy

Posted

oby, oby...
pani została poinformowana o tych ugryzieniach Maxa, ale powiedziała, że zna się na tej rasie i takim zachowaniu, więc trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! :D no ale poprzedni właściciele też zostali poinformowani, i co było... :/

Posted

No właśnie mam obawy, bardzo prosiłam dziewczyny o dowiedzenie się o numer telefonu do Pani aby jej kilka rzeczy powiedzieć m.in. aby zostawiła go w spokoju przez jakiś czas, tak jak z Bregiem jest. Najbardziej się martwię iż nie ma mnie w Krakowie aby to załatwić, przy tej adopcji będę bardzo ostrożna i jak zdobędę numer będę namawiać Pania na spotkanie, już nauczyłam sie iż pozory mylą. Lecz mam nadzieję iż to domek na zawsze będzie