Rumi. Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Wiem iż wszystkich to myli i tez się zdziwiłam iż kolejnemu psiakowi dali na imię Bolo, tak duży agresywny Bolo jest na wybiegu V z moim Mauritiusem niestety, a mału sznaucerkowaty Bolo był jeszcze w sobotę z Maksiem na G10 i jestem ciekawa czy nadal z nim jest czy go przenieśli, oto jak wygląda mały Bolo: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 greatmadwomen napisał(a):Wiem iż wszystkich to myli i tez się zdziwiłam iż kolejnemu psiakowi dali na imię Bolo, tak duży agresywny Bolo jest na wybiegu V z moim Mauritiusem niestety, a mału sznaucerkowaty Bolo był jeszcze w sobotę z Maksiem na G10 i jestem ciekawa czy nadal z nim jest czy go przenieśli, oto jak wygląda mały Bolo: kamien z serca Quote
Rumi. Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):kamien z serca no ja niestety ubolewam, ponieważ nie mam jak wychodzić z Mauritiusem ponieważ Bolo dali mi na jego wybieg, a dla Mauritiusa bardzo ważny jest kontakt z człowiekiem :( Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 greatmadwomen napisał(a):no ja niestety ubolewam, ponieważ nie mam jak wychodzić z Mauritiusem ponieważ Bolo dali mi na jego wybieg, a dla Mauritiusa bardzo ważny jest kontakt z człowiekiem :( kamien z serca ,ze nie jest z Bolo agresywny z cocelem ,a nie znam Mauritiusa ale mam nadzieje że to duzy psiak i poradzi sobie jak by co z Bolem? Quote
Rumi. Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):kamien z serca ,ze nie jest z Bolo agresywny z cocelem ,a nie znam Mauritiusa ale mam nadzieje że to duzy psiak i poradzi sobie jak by co z Bolem? niby jest ok, ale widać iz Mauritius się go boi :( A Maksio myślę iż by sobie poradził nawet z jakimś zadziorem :evil_lol: Quote
polciuaa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Greatmadwomen, jak to odebrany przez KTOZ? jak już było mówione to sory, ale nie mam za bardzo czasu teraz nadrabiać wątków, a ta zmiana w tytule mnie zaciekawiła. Poza tym serdecznie chciałabym zaprosić wszystkie krakowskie cioteczki na drugi już bazarek na AFNowskie kociaki, który odbędzie się 26.06 (czyli w tą niedzielę już ;) ) w Pracowni Cafe&Pub na ulicy Brzozowej 15 w Krakowie. ;) Każdy moze przynieść swoje fanty do sprzedaży, przy okazji może coś wpadnie w oko to od razu można kupić za dosłowne grosze, na prawdę polecam. ;) Każdy znajdzie coś dla siebie. :D Quote
Felka z Bagien Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ja byłam na poprzednim Bazarku i były naprawdę fajne rzeczy.Polecam:cool3:! Quote
Rumi. Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 dogomanka_ napisał(a):Greatmadwomen, jak to odebrany przez KTOZ? jak już było mówione to sory, ale nie mam za bardzo czasu teraz nadrabiać wątków, a ta zmiana w tytule mnie zaciekawiła. Poza tym serdecznie chciałabym zaprosić wszystkie krakowskie cioteczki na drugi już bazarek na AFNowskie kociaki, który odbędzie się 26.06 (czyli w tą niedzielę już ;) ) w Pracowni Cafe&Pub na ulicy Brzozowej 15 w Krakowie. ;) Każdy moze przynieść swoje fanty do sprzedaży, przy okazji może coś wpadnie w oko to od razu można kupić za dosłowne grosze, na prawdę polecam. ;) Każdy znajdzie coś dla siebie. :D Pani dyżurna wysłała kontrolę do domu Maksia i został on odebrany ponieważ ludzie bali się go czesać i kąpać bo gryzł oraz facet dusił żonę, to tak w skrócie. A co do bazarku to może przyjdziemy jak będziemy wracać z wystawy :) Quote
Avaloth Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Widziałam ostatnio Maksa, wygląda okropnie. Jest gruby, sierść ma jak pióra, plus na nogach, za uszami i pod brzuchem filc i dredy co kawałek. Biedny pies, nie dośc że od początku miał łatkę agresywnego, to jeszcze teraz taki świetny 'dom'.. Quote
Rumi. Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 niestety, za tydzień w piatek się zajmiemy jego dredami... niestety nie jutro bo ani ja ani Pani fryzjerka nie ma możliwości być jutro, do tego jakaś dziwna dyskusja się rozpętała o do jego strzyżenia na tablicy. Quote
Noelle Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 w ktorym boksie jest teraz Maks? razem z Rodim czy w boksie obok?? Quote
Noelle Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 kurcze, czyli Ance dojdzie jeszcze jeden boks (ona kocha Rodiego). one to juz musza wyprowadzac po 10 boksow w kazdym dniu jak sa w schr biedne... :/ Quote
Avaloth Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Czyli Maks jest w tymi 3 dziadusiami i czarnym Perwusiem teraz? Quote
Rumi. Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 wiem jedynie iż jest z Bolo(małym Bolo) więcej nie wiem, no i nie wiem czy go P.Lidka nie przeniesie Quote
polciuaa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 greatmadwomen napisał(a):Pani dyżurna wysłała kontrolę do domu Maksia i został on odebrany ponieważ ludzie bali się go czesać i kąpać bo gryzł oraz facet dusił żonę, to tak w skrócie. A co do bazarku to może przyjdziemy jak będziemy wracać z wystawy :) facet dusił żonę? no to ciekawie tam musiało być. A Maksiu to taki kochany psiak. :roll: Przyjdzcie przyjdzcie. ;) Ja też będę w niedziele na pewno na wystawie bo mama chce zobaczyć jak to wszystko wygląda, poza tym w niedziele mam pony. :evil_lol: niestety będziemy max do 12 bo na ten bazarek musze lecieć. ;) Quote
emilia2280 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Asia & Ginger']O kurczę, rzeczywiście pulpecik z niego. ;) Dobrze, że wycięłaś mu te włosy na pysiu, bo go bardzo postarzały. Myślę, że gdyby dorwał go fryzjer, to by mu baaardzo ulżyło. ajjj, ale te wásiory sá najfajniejsze u spanieli ;ppp moja ma takie króciutkie tylko i zawijam jej do góry to wygláda jak "pan Kleks" :>>> [quote name='greatmadwomen']Pani dyżurna wysłała kontrolę do domu Maksia i został on odebrany ponieważ ludzie bali się go czesać i kąpać bo gryzł oraz facet dusił żonę, to tak w skrócie. A co do bazarku to może przyjdziemy jak będziemy wracać z wystawy :) dusil zoné podczas kontroli? :OOOO chcialabym to zobaczyc :>>> Biedny Maksiu, trafil na jakás patologié- to ich powinno sié oddac do zakladu a nie jego. Co to w ogóle za opinia od kogos z takiego "domu". Tlusciosiu musi trafic na swojego spanielarza. Quote
Noelle Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Bolo, ten mały sznup z boksu Maksia poszedł do domu :) Quote
Rumi. Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='natalek']Bolo, ten mały sznup z boksu Maksia poszedł do domu :)[/QUOTE] super!!! idę obwieścić na sznupach Quote
Asia & Ginger Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='emilia2280']ajjj, ale te wásiory sá najfajniejsze u spanieli ;ppp moja ma takie króciutkie tylko i zawijam jej do góry to wygláda jak "pan Kleks" :>>> [/QUOTE] Emilia co się komu podoba. ;) Nie zmienia to jednak faktu, że te wąsiska postarzają i sprawiają, że psiak wygląda na zaniedbanego. Mojej spanielicy też rosną takie bokobrody i gdy tylko je obetnę, to wygląda na znacznie młodszą. :p Maksiu teraz w piątek będzie miał strzyżonko? Quote
Rumi. Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Asia & Ginger']Emilia co się komu podoba. ;) Nie zmienia to jednak faktu, że te wąsiska postarzają i sprawiają, że psiak wygląda na zaniedbanego. Mojej spanielicy też rosną takie bokobrody i gdy tylko je obetnę, to wygląda na znacznie młodszą. :p Maksiu teraz w piątek będzie miał strzyżonko?[/QUOTE] no wlasnie mi się podoba bez wąsów :D tak jutro będzie miał strzyżenie, zobaczymy co z tego wyjdzie :D Quote
Rumi. Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 No i strzyżenie Maksia znowu musieliśmy odłożyć na następny piątek, lecz wtedy napewno wszystkich przypilnuję aby przybyli na strzyżenie :mad: Quote
emilia2280 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='greatmadwomen']no wlasnie mi się podoba bez wąsów :D tak jutro będzie miał strzyżenie, zobaczymy co z tego wyjdzie :D[/QUOTE] ale moja nie ma baków tylko naprawdé takie tycienkie, na 1 cm wásiki na srodku nosa i wygláda to uroczo lekko podwiniéte do góry ;ppp ale widzialam ze Maksiu mial nie wásiki ale wásiory :lol: Quote
Rumi. Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 przepraszam iż dopiero teraz piszę ale jakoś tak się dopiero zebrałam, no więc Maksia ostrzygliśmy w całości, napewno będzie miał lżej, fryzjerka która go goliła mówiła iż w ostatnim momencie chyba go wzięliśmy bo by był dramat, miał kilka odparzeń już, był całkiem grzeczny na stole, lecz na końcu juz się niecierpliwił, w piątek będziemy go kąpać jeszcze :) A tu zdjęcia z tego samego dnia przed strzyżeniem: i po: Quote
Recommended Posts