Noelle Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 a czy to nie jest ten spaniel po obserwacji? on znalazł dom, ale może wrócił? nie znam jego imienia, Paulina ma zapisane... albo to zupełnie inny psiak... umaszczenie ma takie śliczne, jak ten zadredowany, ale on ma na imię Maks, a ten nie. faktycznie, Max w schronisku jest cudnym psem, ale mówiłam o hotelu, bo tam panują bardziej "domowe" warunki. dobre DT byłoby jednak najlepszym rozwiązaniem, ale gdzie takiego szukać.... Quote
Avaloth Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Maks ma cholernego pecha, ale charakterek też swój. Nie nam decydować, zobaczymy jak się sprawy potoczą. A spaniel z dredami o ile mi wiadomo ma na imię Deks, mi tak powiedziała dyżurna jak go obcinałyśmy, zresztą na stronie schroniska jest, o ile to on: http://a125.fsi.pl/Adopcje/ZWIERZAKI_DO_ADOPCJI/Psy/37424-DEKS.html Quote
Noelle Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 no właśnie Paulina powiedziała, że ten spaniel z dredami to też Max, choć ten Deks ma identyczne umaszczenie, takie złote Quote
Rumi. Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 możliwe że to on, mi ktoś powiedział że to Max. Na tym zdjęciu jest trochę w za dobrym stanie.... a ktoś pamięta czy iał długi i czy krótki ogon? Quote
Noelle Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 wydaje mi się, że to on, patrząc na ucho. musiał mieć zrobione zdjęcie po strzyżeniu, jedno ucho było ogolone, drugie (to w o wiele lepszym stanie) zostawiliśmy i tu jest to drugie ucho pokazane. poza tym kawałek doopki ma wygolone. ogona niestety nie pamiętam.. Quote
Avaloth Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Też ogona nie pamiętam, ja obrabiałam przód :D widziałam go dzisiaj w boksie G3, nie dokładnie, ale to był raczej on, bo wyglądał na obcinanego. Quote
Rumi. Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Powinien być ale go nie widziałam wczoraj, przechodziłam przez wszystkie boksy psów i się przyglądałam, a nie zdążyłam się zapytać P.Izy aby mi sprawdziła. W piątek bedę musiała sprawdzić Quote
Noelle Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Maksiu po raz kolejny poszedł do domu, ludzie wydają się ok. ;) razem z Maksem wzięli też innego psa ze schroniska, kundelka. mam nadzieję, że się uda tym razem.... trzymajcie kciuki, bo jak nie teraz, to pewnie nigdy :( Quote
elaja Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Już sama nie wiem co myśleć....... trzymam kciuki aby obydwoje dobrze trafili. Quote
Rumi. Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='elaja']Już sama nie wiem co myśleć....... trzymam kciuki aby obydwoje dobrze trafili.[/QUOTE] ja tak samo, oczywiście będę się starać o kontakt. Trudno poproszę ludzi że jeśli chcieliby oddać go(odpukać w niemalowane) to aby go uśpili, a nie oddawali. No i porozmawiam z nimi dokładnie Quote
Asia & Ginger Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='natalek']Maksiu po raz kolejny poszedł do domu, ludzie wydają się ok. ;) razem z Maksem wzięli też innego psa ze schroniska, kundelka. mam nadzieję, że się uda tym razem.... trzymajcie kciuki, bo jak nie teraz, to pewnie nigdy :([/QUOTE] Ściskam kciuki z całych sił żeby tym razem się udało! :kciuki: :kciuki: Quote
Ank@ Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 fajnie że Maksiu w domu, oby to był jego dom na stałe Wiecie coś o ludziach czy jeszcze nic? Quote
Noelle Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 widziałam ludzi, wydają się w porządku, dyżurna też miałą dobre zdanie. Quote
Recommended Posts