Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a czy to nie jest ten spaniel po obserwacji? on znalazł dom, ale może wrócił? nie znam jego imienia, Paulina ma zapisane... albo to zupełnie inny psiak... umaszczenie ma takie śliczne, jak ten zadredowany, ale on ma na imię Maks, a ten nie.

faktycznie, Max w schronisku jest cudnym psem, ale mówiłam o hotelu, bo tam panują bardziej "domowe" warunki. dobre DT byłoby jednak najlepszym rozwiązaniem, ale gdzie takiego szukać....

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

możliwe że to on, mi ktoś powiedział że to Max. Na tym zdjęciu jest trochę w za dobrym stanie.... a ktoś pamięta czy iał długi i czy krótki ogon?

Posted

wydaje mi się, że to on, patrząc na ucho. musiał mieć zrobione zdjęcie po strzyżeniu, jedno ucho było ogolone, drugie (to w o wiele lepszym stanie) zostawiliśmy i tu jest to drugie ucho pokazane. poza tym kawałek doopki ma wygolone.
ogona niestety nie pamiętam..

• 2 weeks later...
Posted

Powinien być ale go nie widziałam wczoraj, przechodziłam przez wszystkie boksy psów i się przyglądałam, a nie zdążyłam się zapytać P.Izy aby mi sprawdziła. W piątek bedę musiała sprawdzić

• 3 weeks later...
Posted

Maksiu po raz kolejny poszedł do domu, ludzie wydają się ok. ;) razem z Maksem wzięli też innego psa ze schroniska, kundelka. mam nadzieję, że się uda tym razem.... trzymajcie kciuki, bo jak nie teraz, to pewnie nigdy :(

Posted

[quote name='elaja']Już sama nie wiem co myśleć....... trzymam kciuki aby obydwoje dobrze trafili.[/QUOTE]

ja tak samo, oczywiście będę się starać o kontakt. Trudno poproszę ludzi że jeśli chcieliby oddać go(odpukać w niemalowane) to aby go uśpili, a nie oddawali. No i porozmawiam z nimi dokładnie

Posted

[quote name='natalek']Maksiu po raz kolejny poszedł do domu, ludzie wydają się ok. ;) razem z Maksem wzięli też innego psa ze schroniska, kundelka. mam nadzieję, że się uda tym razem.... trzymajcie kciuki, bo jak nie teraz, to pewnie nigdy :([/QUOTE]
Ściskam kciuki z całych sił żeby tym razem się udało! :kciuki: :kciuki: