Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']:oops: aż taką mam tu opinie :razz:[/QUOTE] Olena pół dogo chciałoby to zobaczyć, ale każdy się wstydzi powiedzieć ;) A swoją drogą, dlaczego oni ścigają się w leginsach, a nie w krótkich spodenkach lub dresach? :hmmmm:

Posted

[quote name='Gosiapk']Olena pół dogo chciałoby to zobaczyć, ale każdy się wstydzi powiedzieć ;) A swoją drogą, dlaczego oni ścigają się w leginsach, a nie w krótkich spodenkach lub dresach? :hmmmm:[/QUOTE]

Ciocia pyta, bo sama marzy o golasach!!!

Posted

[quote name='Olena84']Mam nadzieje, że ktos jeszcze wejdzie na ten wątek po takich tematach ;)[/QUOTE]
Do odważnych swiat należy:evil_lol: Jestem bez względu na tematy;), może nawet ..ze względu;), a na pewno specjalnie dla Romusia:loveu:
Do Katowic mam bliziutko.....;)

Posted

[quote name='Gosiapk']Olena pół dogo chciałoby to zobaczyć, ale każdy się wstydzi powiedzieć ;) [/QUOTE]
Ja jakoś niespecjalnie:D
[quote name='Gosiapk']A swoją drogą, dlaczego oni ścigają się w leginsach, a nie w krótkich spodenkach lub dresach? :hmmmm:[/QUOTE]
A wolałabyś w sukienkach?;)

Posted

[quote name='Olena84']Mysłałam Maciek, że Ty to juz napewno do nas nie zajrzysz;)[/QUOTE]
Zajrzę zajrzę do takich gentlemanów wystrojonych jak na Paradę Równości;)

[quote name='Gosiapk']Mogą być i sukienki, ale takie balowe z trenem ;) :D[/QUOTE]
Żeby im się w łańcuch wkręcił?;) Poza tym jest to mało aerodynamiczny krój i stąd te leginsy, a nie np wyżej wspomniany dres:)

Posted

poszedł mój przelew za sierpień

ten wyścig golasów powinien zbierać kasę na nasze psiaki :razz:
a może zorganizujemy taki dogomaniowy taki charytatywny bieg golasów?? :evil_lol:

Posted

[quote name='Olena84']:placz: Dziekuje kochana!!![/QUOTE]

Przelew poszedł.
ale czemu płacz? nie dziękuj, nikt nie chciałby zostac sam z rachunkami za psa w hotelu. :p trochę empatii i tyle. Jakbym mogła, to dawno bym Romusia wzięła. Więc choć tak...

Posted

[quote name='Maciek777']

Żeby im się w łańcuch wkręcił?;) Poza tym jest to mało aerodynamiczny krój i stąd te leginsy, a nie np wyżej wspomniany dres:)[/QUOTE]
no proszę jaka fachowa odpowiedź;)

Posted

[quote name='Olena84']Zaro telefonów, nie zdarzyło mi sie jeszcze by ktoś o Romka pytał.[/QUOTE]
straszne...

Jak my adoptowaliśmy Hectora (z ogłoszenia- wtedy o dogo nie słyszałam) to DT też mówił właśnie, że nikt nigdy o niego nie zapytał..

nie umiem robic multicytatu:shake: