Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malgoska napisał(a):
Romuś mi leży na sercu już od dawna....
Jest cudny, wesoły, kochany, ale....Szelka by go zjadła....

też mi leży ten staruszek na sercu;
ale Ty miałaś szczęście choć przez chwilę się do Niego poprzytulać:)

Posted

Malgoska napisał(a):
ale jak będziesz w okolicy... to daj znać podjedziemy:)

Wtedy to na pewno:) Z resztą całkiem możliwe, że będę, ale na razie nie nic nie mówię bo to nie ode mnie zależy:roll:

Posted

margoth137 napisał(a):
Romuś będziesz miał odwiedzinki? Też Bym Cię chętnie odwiedziła, ale nie wiem jak tam z Krakowa dojechać, a autka nie mam:(

to się zabierzemy razem; jak będę do piesków jechać to się umówimy:)

Posted

Malgoska napisał(a):
ale jak będziesz w okolicy... to daj znać podjedziemy:)

Wychodzi na to, ze chyba nie będę:roll: Nie wiem skąd mi się wzięło, że Romek mieszka koło Łodzi. Jednak dzieli nas ponad 530 km, a w okolicach Krakowa raczej nie bywam, niestety:shake:

Posted

Maciek777 napisał(a):
Wychodzi na to, ze chyba nie będę:roll: Nie wiem skąd mi się wzięło, że Romek mieszka koło Łodzi. Jednak dzieli nas ponad 530 km, a w okolicach Krakowa raczej nie bywam, niestety:shake:

może jednak kiedyś się uda :)

Posted

Olena84 napisał(a):
A Romek dostanie misia;)?

oba pieski dostały po dwa pluszaczki; wstępnie nie były zainteresowane, bardziej ciekawił ich spacer, szczególnie Romuś się rwał do wyjścia; Iwonka powiedziała, że pewnie do naszego kolejnego przyjazdu z pluszaczków niewiele zostanie ale to nic dowieziemy nastepne.

Posted

fajnie,
nie ważne co se stanie z pluszakami, ważne, że był pretekst do odwiedzin, promowania pieska i do spacerku :)

Malgoska napisał(a):
oba pieski dostały po dwa pluszaczki; wstępnie nie były zainteresowane, bardziej ciekawił ich spacer, szczególnie Romuś się rwał do wyjścia; Iwonka powiedziała, że pewnie do naszego kolejnego przyjazdu z pluszaczków niewiele zostanie ale to nic dowieziemy nastepne.