Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malgoska']Ubarwiłam trochę Romusia

[IMG]http://imageshack.us/a/img9/5914/06rk.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img855/7185/j3nv.jpg[/IMG]

[/QUOTE]

[quote name='Malgoska']

[IMG]http://imageshack.us/a/img838/8707/h7z8.jpg[/IMG]
[/QUOTE]

wiedziałam, że jak Cię namówią, to coś fajnego z tego wyjdzie :)

Jeśli krakowiance wyśle się zdjęcia i opisy to zaraz są ogłoszenia,
ona bardzo pomaga pieskom.
jeśli ona nie ogłosiła to zapewne nic nie dostała :/

Posted

Tak, ale nie moge sie doprosic chlopaka o przerzucenie na youtube, jutro sie pewnie z nim zobacze to wymusze to. I nie pros mnie o przeslanie go na maila - bo nie przechodza mi filmy, pewnie cos trzeba zrobic, ale ja na tym sie nie znam:(

Posted (edited)

[quote name='Olena84']Tak, ale nie moge sie doprosic chlopaka o przerzucenie na youtube, jutro sie pewnie z nim zobacze to wymusze to. [/QUOTE]
W takim razie czekam(y);)

[quote name='Olena84']I nie pros mnie o przeslanie go na maila - bo nie przechodza mi filmy, pewnie cos trzeba zrobic, ale ja na tym sie nie znam:([/QUOTE]
OK, nie poproszę. Nie przechodzą filmy bo być może za duży rozmiar pliku. Np w gmailu max to 25 MB, a dobrej jakości minutowy film (z aparatu) ma zwykle ok 3 razy większy rozmiar - trzeba zmniejszać:roll:

Edited by Maciek777
Posted

Olena84 podaj mi proszę jeszcze raz swojego maila bo nie potrafię odszukać (tzn takiego do ogłoszeń)

Dopisz proszę w pierwszym poście że zdjęcia są na str. 73 i 82, a tekst do ogłoszeń str. 72, - będzie łatwiej szukac;)

Posted

[quote name='annika']Olena84 podaj mi proszę jeszcze raz swojego maila bo nie potrafię odszukać (tzn takiego do ogłoszeń)

Dopisz proszę w pierwszym poście że zdjęcia są na str. 73 i 82, a tekst do ogłoszeń str. 72, - będzie łatwiej szukac;)[/QUOTE]

Dobrze, dziekuje - dopisze po postach tez, bo ja mam tylko 40 stron wątku;)
Noi nadal morduje sie z tym filmem:(

Posted

Kochana gdyby tylko u mnie w portfelu było więcej pieniążka to bym się podjęła, ale niestety portfel pusty i deklarację na psiaka jednego mam. Także w lepszych czasach wrócę, ale mam nadzieję, że wtedy przeczytam, że psiaki mają już kochane domki!

Posted

Norkowa napisał(a):
Kochana gdyby tylko u mnie w portfelu było więcej pieniążka to bym się podjęła, ale niestety portfel pusty i deklarację na psiaka jednego mam. Także w lepszych czasach wrócę, ale mam nadzieję, że wtedy przeczytam, że psiaki mają już kochane domki!

Rysio już ma ;p, tylko Romek nadal czeka:(

Posted

Byłam dziś u Romusia. Syn nie chciał wracać bez niego...

Przekochany, do zacałowania, przytulaśny, wigoru ma więcej niż ja...
Jest teraz w boksie z Trufelką. Zabraliśmy ich na spacer a potem na wybiegu sobie chodzili.
Parę fotek: