Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Musiałabym zerwać z rodziną i chłopakiem najpierw:([/QUOTE]

Czasem warto postawić na swoim, żeby pomagać zwierzakom i być po prostu szczęśliwym :)

Posted

[quote name='Olena84']Musiałabym zerwać z rodziną i chłopakiem najpierw:(
zrywaj i bierz Romusia,
on jest najlepszy na świecie :) i pozwoli Ci na kontakty z nowymi "dużymi" ;)))

[quote name='Romina_74']Czasem warto postawić na swoim, żeby pomagać zwierzakom i być po prostu szczęśliwym :)

warto...
[quote name='asiuniab']z Jego poprzednich zdjęć, to rzeczywiście wygląda na większego, a On malusi jest:)
Romuś jest malutki, taki jak średni jamnik tylko na nieco dłuższych nóżkach.

[quote name='Olena84']
no mówiłam, że się z nas nabija...

i chce Nas połknąć..

no siedzi i kpi z nas..

[quote name='Olena84']

zjadł kogoś i sie oblizuje :)

Co przywiozłaś?

a na tym ostatnim to pewnie szuka pasty do umycia ząbków, aby zamaskować ślady ;)

a tak serio pisząc... on się biedulek tak znacznie postarzał,
pyszczek posiwiał,
2-3 lata, a taka zmiana.
Ma już Romuś trochę lat.. :(
oby doczekał swojego własnego, kochającego domku...

Posted

I jeszcze jedno, bo tak napisałam, jakby moja rodzina była beee, to nie tak, oni wszyscy kochaja zwierzaki, chłopak - jak pies był usypiany do operacji - tulił ją i mówił do niej, jak do dziecka, jak wyjeżdzam pies ma jak w raju z mamą i babcią, ale po prostu ze względu na mnie nie chca psa, bo raz ze pies sie męczy siedząc 9-10 godzin czekajac aż sie wróci z pracy a dwa, że leci sie do psa, potem sie odwołuje zajęcia rózne, bo znowu psa nie zostawisz, wiec psa podrzucasz do kogoś, żeby nie siedział sam, powiem wam, ze ten co go mam bedzie na razie ostatni:(, bo nie mam juz siły, a wiem, że Romkowi w hotelu jest i tak lepiej niz u mnie, wiadomo lepsza kanapa, ale nie pusta cały czas. Temat zakończony;).

Gosia - niestety niezdrowo chuda:(, a obrzeram sie aż miło, wczoraj lekarz mnie wysłał na badania bo podejrzewa cukrzyce;/

Posted

[quote name='Olena84'](...)
Gosia - niestety niezdrowo chuda:(, a obrzeram sie aż miło, wczoraj lekarz mnie wysłał na badania bo podejrzewa cukrzyce;/[/QUOTE]

Niefajnie :(
Czy przy cukrzycy raczej się nie tyle? A może nadczynność tarczycy? Daj znać, gdy zrobisz badania. Martwię się o Ciebie.

Posted

[quote name='Gosiapk']Niefajnie :(
Czy przy cukrzycy raczej się nie tyle? A może nadczynność tarczycy? Daj znać, gdy zrobisz badania. Martwię się o Ciebie.[/QUOTE]

:oops: I na jedno i na drugie mam zrobic;). Moj dziadek schudl przy cukrzycy a byl szczyuply, a ciotka przytyla mimo iż już była dość przy kości, wiec to roznie bywa, ale tu chodzi o inne objawy. Dobra ciotki o chorobach nie gadamy!