Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
Może znowu na malopolske?
A u Rysia - szczerze nie wiem :oops:

Rysio ma sie dobrze
obszczekuje ludzi z balkonu, broni rodziny.
nieufny wobec obcych, w domu b. kochany
ma do towarzystwa 3 kg sunie.

Posted

hotelamok napisał(a):
Na prośbę Oleny potwierdzam wszystkie wpłaty, wraz z ostatnią 08.07.13 - 300zł
Dziękuję bardzo a Romuś nadal w doskonałej formie:)

A dałoby radę jakiś filmik nakręcić jak się porusza, biega, bawi?:)

Posted

hotelamok napisał(a):
zapraszamy:multi:

No nie! hotelik wszedł na wątek, a ja chciałąm niespodzianke zrobić i zadzwonić że jestem w Krakowie i chętnie podjade;(

Maciek777 napisał(a):
A dałoby radę jakiś filmik nakręcić jak się porusza, biega, bawi?:)

Jasne, sprobuje porobic fotki, filmik, tylko z wgraniem filmiku bedzie cyrk potem

Posted

Olena84 napisał(a):
O masz, A Maciek nieobecny bedzie kiedy ja wracam? Widze, ze tez masz mega długi urlop;)

Napisałaś, że masz urlop od dogo, a nie od maila;)
W najgorszym razie zrobię wyjątek na te 5 minut:)
Tydzień szybko minie, a dogo (i ogólnie komp) to złodziej czasu - nie chcę całego urlopu przesiedzieć:)

Posted

[quote name='Olena84']A no własnie urlop mam od internetu - człowiek dopiero zobaczy jak jest uzależniony,...[/QUOTE]

Oj to straszne, że człowiek po prostu musi skorzystać z kompa. Jak miałam remont w domu to ścisnęliśmy się w 1 pokoju, a na ganku stał dumnie komputer :evil_lol: Fakt, że jest mi potrzebny do pracy,ale ciężko się obejść...

Posted

[quote name='iwoniam']rysio ma sie dobrze
obszczekuje ludzi z balkonu, broni rodziny.
Nieufny wobec obcych, w domu b. Kochany
ma do towarzystwa 3 kg sunie.[/quote]

bardzo dziękuje za informacje!!!

Posted

Olu, jak Cię Romuś nie odtrąci;), proszę, postaraj się zrobić mu jakieś zdjęcie. Muszę ucieszyć oko moich niekomputerowych koleżanek widokiem zadowolonego psiaka. Zawsze przekazuję im zdjęcia w postaci tradycyjnej czyli papierowej.
Szerokiej drogi podczas Twoich urlopowo-psich wojaży. Rybnik jest w pobliżu...co Ty na to?

Posted

Hehe, kochana, nie wiem, a moze wstapie, na razie nie wiem czy bede u Romka dnia ostatniego mojej podrozy czy nie bede wieść bidy pod Warszawe i wybiore inna trase

Posted

[quote name='krakowianka.fr']Romus nadal jestw Hotelu Amok, tak?
oglosic go znowu? jesli tak, to podeslijcie kilka fotek na mojego meila ponizej w podpisie[/QUOTE]

Dziekuje dosle nowe fotki!

[quote name='Gosiapk']Romczysławie, co u Ciebie?[/QUOTE]

byłam u Romcia, troche żałuje, bo teraz mi smutno, że on tam a ja tu, a nie razem, ale niestety nie moge Romcia przygarnąć:(
Romcio cudowny, kochany, przyszedl do mnie od razu, pokazywal brzuszek. Taki malutki jest, mniejszy niz na zdjeciach. Wstawie fotki ale chyba jutro, bo troche ich duzo