Olena84 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Dziekuje;), a ja na pare dni jade za tydzien do Krakowa i nie omieszkam poznać Romcia! Quote
iwoniam Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Olena84 napisał(a):Może znowu na malopolske? A u Rysia - szczerze nie wiem :oops: Rysio ma sie dobrze obszczekuje ludzi z balkonu, broni rodziny. nieufny wobec obcych, w domu b. kochany ma do towarzystwa 3 kg sunie. Quote
Maciek777 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Olena84 napisał(a):Dziekuje;), a ja na pare dni jade za tydzien do Krakowa i nie omieszkam poznać Romcia! Ja też chcę:p Quote
hotelamok Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Na prośbę Oleny potwierdzam wszystkie wpłaty, wraz z ostatnią 08.07.13 - 300zł Dziękuję bardzo a Romuś nadal w doskonałej formie:) Quote
hotelamok Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 olena84 napisał(a):dziekuje;), a ja na pare dni jade za tydzien do krakowa i nie omieszkam poznać romcia! zapraszamy:multi: Quote
Maciek777 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 hotelamok napisał(a):Na prośbę Oleny potwierdzam wszystkie wpłaty, wraz z ostatnią 08.07.13 - 300zł Dziękuję bardzo a Romuś nadal w doskonałej formie:) A dałoby radę jakiś filmik nakręcić jak się porusza, biega, bawi?:) Quote
Olena84 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 hotelamok napisał(a):zapraszamy:multi: No nie! hotelik wszedł na wątek, a ja chciałąm niespodzianke zrobić i zadzwonić że jestem w Krakowie i chętnie podjade;( Maciek777 napisał(a):A dałoby radę jakiś filmik nakręcić jak się porusza, biega, bawi?:) Jasne, sprobuje porobic fotki, filmik, tylko z wgraniem filmiku bedzie cyrk potem Quote
Maciek777 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Olena84 napisał(a):Jasne, sprobuje porobic fotki, filmik, tylko z wgraniem filmiku bedzie cyrk potem Jakby były jakieś problemy to możesz mi go wysłać, a ja wstawię:) Quote
Olena84 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 O masz, A Maciek nieobecny bedzie kiedy ja wracam? Widze, ze tez masz mega długi urlop;) Quote
Maciek777 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Olena84 napisał(a):O masz, A Maciek nieobecny bedzie kiedy ja wracam? Widze, ze tez masz mega długi urlop;) Napisałaś, że masz urlop od dogo, a nie od maila;) W najgorszym razie zrobię wyjątek na te 5 minut:) Tydzień szybko minie, a dogo (i ogólnie komp) to złodziej czasu - nie chcę całego urlopu przesiedzieć:) Quote
Olena84 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 A no własnie urlop mam od internetu - człowiek dopiero zobaczy jak jest uzależniony,... Quote
maarit Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 [quote name='Olena84']A no własnie urlop mam od internetu - człowiek dopiero zobaczy jak jest uzależniony,...[/QUOTE] Oj to straszne, że człowiek po prostu musi skorzystać z kompa. Jak miałam remont w domu to ścisnęliśmy się w 1 pokoju, a na ganku stał dumnie komputer :evil_lol: Fakt, że jest mi potrzebny do pracy,ale ciężko się obejść... Quote
Olena84 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='iwoniam']rysio ma sie dobrze obszczekuje ludzi z balkonu, broni rodziny. Nieufny wobec obcych, w domu b. Kochany ma do towarzystwa 3 kg sunie.[/quote] bardzo dziękuje za informacje!!! Quote
Olena84 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 A ja zdajsie - jak nie choruje nigdy! - pojade do Romka z katarem, mam nadzieje, ze chlopak mimo tego mnei nie odtrąci;) Quote
danka4u1 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Olu, jak Cię Romuś nie odtrąci;), proszę, postaraj się zrobić mu jakieś zdjęcie. Muszę ucieszyć oko moich niekomputerowych koleżanek widokiem zadowolonego psiaka. Zawsze przekazuję im zdjęcia w postaci tradycyjnej czyli papierowej. Szerokiej drogi podczas Twoich urlopowo-psich wojaży. Rybnik jest w pobliżu...co Ty na to? Quote
Olena84 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Hehe, kochana, nie wiem, a moze wstapie, na razie nie wiem czy bede u Romka dnia ostatniego mojej podrozy czy nie bede wieść bidy pod Warszawe i wybiore inna trase Quote
Olena84 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Dziękuje wszystkim pamietającym o Romku - zwłaszcza finansowo ;p Quote
krakowianka.fr Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Romus nadal jestw Hotelu Amok, tak? oglosic go znowu? jesli tak, to podeslijcie kilka fotek na mojego meila ponizej w podpisie Quote
Olena84 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='krakowianka.fr']Romus nadal jestw Hotelu Amok, tak? oglosic go znowu? jesli tak, to podeslijcie kilka fotek na mojego meila ponizej w podpisie[/QUOTE] Dziekuje dosle nowe fotki! [quote name='Gosiapk']Romczysławie, co u Ciebie?[/QUOTE] byłam u Romcia, troche żałuje, bo teraz mi smutno, że on tam a ja tu, a nie razem, ale niestety nie moge Romcia przygarnąć:( Romcio cudowny, kochany, przyszedl do mnie od razu, pokazywal brzuszek. Taki malutki jest, mniejszy niz na zdjeciach. Wstawie fotki ale chyba jutro, bo troche ich duzo Quote
Recommended Posts