Olena84 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Szał adopcji w hotelu, zostały tylko 3 w tym Romek, ktory juz tyle siedzi;( Quote
Malgoska Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Olena84']Szał adopcji w hotelu, zostały tylko 3 w tym Romek, ktory juz tyle siedzi;([/QUOTE] Romek, Trufla i kto jeszcze tam został? Quote
Olena84 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Azja, jakos od 2 miesiacy siedzi. Iwona mowi, że romek sie strasznie postarszał od zeszłego roku i w wyglądzie i w zachowaniu:(, już jest spokojniejszy, siwiutki:( Quote
Malgoska Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Olena84']Azja, jakos od 2 miesiacy siedzi. Iwona mowi, że romek sie strasznie postarszał od zeszłego roku i w wyglądzie i w zachowaniu:(, już jest spokojniejszy, siwiutki:([/QUOTE] biedny, powinien w łóżku spać. Quote
annika Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Olena84 podaj proszę maila którego można przy ogłoszeniach umieścić. Quote
Olena84 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [email protected] To moj, Ja tak sobie mysle, czy nie pisac tytulu: "Pokochaj siwy pyszczek, zdrowy, pełen wigoru mały psiak szuka domu" Wtedy wiadomo ze to starszy psiak i zaadoptuje go ktos to swiadomie chce starszaka Quote
Maciek777 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Olena84']Ja tak sobie mysle, czy nie pisac tytulu: "Pokochaj siwy pyszczek, zdrowy, pełen wigoru mały psiak szuka domu" Wtedy wiadomo ze to starszy psiak i zaadoptuje go ktos to swiadomie chce starszaka Ogólnie pomysł bardzo dobry choć trzeba liczyć się z tym, że nie ma wielu takich ludzi:( Quote
Olena84 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Romek jest w hotelu juz 3,5 roku i nie było ani jednego telefonu o niego:(, wiec nawet jak napsizemy dorosły, czy bez wieku, ludzie to zobaczą na fotkach lub jak zadzwonią i już nie oddzwonią:( Ja adoptuje stare psy i szukałam włąsnie takich, wiec moze jak ktos chce pomóc staruszkowi to natknie sie od razu na Romka, no juz sama nie wiem.. Quote
Maciek777 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Wcześniejsze metody zawiodły to warto spróbować tej:roll: Quote
Olena84 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Oczywiscie ja nie umiem liczyc:(, od X 2010 to bedzie 2,5 roku, ale to tez duzo:( Quote
annika Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='Maciek777']Wcześniejsze metody zawiodły to warto spróbować tej:roll:[/QUOTE] O! jaki ładny banerek widze u Ciebie:crazyeye: Quote
Olena84 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='annika']O! jaki ładny banerek widze u Ciebie:crazyeye:[/QUOTE] Rzeczywiscie, nie widzialam wczesniej! Quote
Maciek777 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='annika']O! jaki ładny banerek widze u Ciebie:crazyeye:[/QUOTE] Dzięki:oops: Ładny, nieładny, byle był skuteczny:) [quote name='Olena84']Rzeczywiscie, nie widzialam wczesniej![/QUOTE] Stworzony dopiero wczoraj wieczorem... Quote
Maciek777 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 (edited) Może coś komuś wpadnie w oko:roll: Edited June 17, 2013 by Maciek777 Quote
Maciek777 Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 (edited) No i ostatni: Edited June 17, 2013 by Maciek777 Quote
Malgoska Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='Maciek777']No i ostatni: " class="ipsImage" alt=""> piękne:)............... Quote
maarit Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Maciek podlinkuj jeszcze te cudeńka, chyba że tylko u mnie nie hulają (w sygnaturze działa). Quote
Maciek777 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='Olena84']Super, cudowne![/QUOTE] [quote name='Malgoska']piękne:)...............[/QUOTE] Dziękuję, choć przesadzacie:) Tak mnie jakoś wczoraj wzięło na banerki:roll: [quote name='maarit']Maciek podlinkuj jeszcze te cudeńka, chyba że tylko u mnie nie hulają (w sygnaturze działa).[/QUOTE] Wszystko działa poprawnie - nie są podlinkowane. Ja właśnie jakoś tego nie rozumiem jak innym udaje się przekopiować podlinkowane banerki za pomocą "kopiuj". Ja nawet nie mam takiej opcji, a sprawdzałem już na Windowsie XP i 7. Da się w ogóle tak to zrobić czy ktoś mnie tylko wkręcał?:) Jeśli tak się da to mogę podlinkować... Quote
maarit Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='Maciek777'] Wszystko działa poprawnie - nie są podlinkowane. Ja właśnie jakoś tego nie rozumiem jak innym udaje się przekopiować podlinkowane banerki za pomocą "kopiuj". Ja nawet nie mam takiej opcji, a sprawdzałem już na Windowsie XP i 7. Da się w ogóle tak to zrobić czy ktoś mnie tylko wkręcał?:) Jeśli tak się da to mogę podlinkować...[/QUOTE] Ja Cię nie wkręcam, bo sama do końca tej "magii" nie ogarniam:evil_lol:. Zrobiłam tylko kilka banerków. Z moich "obserwacji wygląda to tak (tylko się nie śmiejcie jeśli głupoty piszę:eviltong:). Przez Kopiuj/Wklej wklejało się "gotowy" podlinkowany w przeglądarkach Mozilla i Eksplorer. W G.Chrome trzeba sobie samemu podlinkować w sygnaturze. Z przywiązania do "gotowizny" przy zmianie banerka uruchamiam którąś z ww przeglądarek:p. Ale jak już pisałam - nie wiem... nie znam się...:hmmmm: Quote
Recommended Posts