Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Azja, jakos od 2 miesiacy siedzi.

Iwona mowi, że romek sie strasznie postarszał od zeszłego roku i w wyglądzie i w zachowaniu:(, już jest spokojniejszy, siwiutki:(

Posted

[quote name='Olena84']Azja, jakos od 2 miesiacy siedzi.

Iwona mowi, że romek sie strasznie postarszał od zeszłego roku i w wyglądzie i w zachowaniu:(, już jest spokojniejszy, siwiutki:([/QUOTE]

biedny, powinien w łóżku spać.

Posted

[quote name='Olena84']Ja tak sobie mysle, czy nie pisac tytulu: "Pokochaj siwy pyszczek, zdrowy, pełen wigoru mały psiak szuka domu"
Wtedy wiadomo ze to starszy psiak i zaadoptuje go ktos to swiadomie chce starszaka
Ogólnie pomysł bardzo dobry choć trzeba liczyć się z tym, że nie ma wielu takich ludzi:(

Posted

Romek jest w hotelu juz 3,5 roku i nie było ani jednego telefonu o niego:(, wiec nawet jak napsizemy dorosły, czy bez wieku, ludzie to zobaczą na fotkach lub jak zadzwonią i już nie oddzwonią:(

Ja adoptuje stare psy i szukałam włąsnie takich, wiec moze jak ktos chce pomóc staruszkowi to natknie sie od razu na Romka, no juz sama nie wiem..

Posted

[quote name='annika']O! jaki ładny banerek widze u Ciebie:crazyeye:[/QUOTE]
Dzięki:oops: Ładny, nieładny, byle był skuteczny:)

[quote name='Olena84']Rzeczywiscie, nie widzialam wczesniej![/QUOTE]
Stworzony dopiero wczoraj wieczorem...

Posted

[quote name='Olena84']Super, cudowne![/QUOTE]

[quote name='Malgoska']piękne:)...............[/QUOTE]

Dziękuję, choć przesadzacie:) Tak mnie jakoś wczoraj wzięło na banerki:roll:

[quote name='maarit']Maciek podlinkuj jeszcze te cudeńka, chyba że tylko u mnie nie hulają (w sygnaturze działa).[/QUOTE]
Wszystko działa poprawnie - nie są podlinkowane.
Ja właśnie jakoś tego nie rozumiem jak innym udaje się przekopiować podlinkowane banerki za pomocą "kopiuj". Ja nawet nie mam takiej opcji, a sprawdzałem już na Windowsie XP i 7. Da się w ogóle tak to zrobić czy ktoś mnie tylko wkręcał?:)
Jeśli tak się da to mogę podlinkować...

Posted

[quote name='Maciek777']
Wszystko działa poprawnie - nie są podlinkowane.
Ja właśnie jakoś tego nie rozumiem jak innym udaje się przekopiować podlinkowane banerki za pomocą "kopiuj". Ja nawet nie mam takiej opcji, a sprawdzałem już na Windowsie XP i 7. Da się w ogóle tak to zrobić czy ktoś mnie tylko wkręcał?:)
Jeśli tak się da to mogę podlinkować...[/QUOTE]
Ja Cię nie wkręcam, bo sama do końca tej "magii" nie ogarniam:evil_lol:. Zrobiłam tylko kilka banerków. Z moich "obserwacji wygląda to tak (tylko się nie śmiejcie jeśli głupoty piszę:eviltong:). Przez Kopiuj/Wklej wklejało się "gotowy" podlinkowany w przeglądarkach Mozilla i Eksplorer. W G.Chrome trzeba sobie samemu podlinkować w sygnaturze. Z przywiązania do "gotowizny" przy zmianie banerka uruchamiam którąś z ww przeglądarek:p.
Ale jak już pisałam - nie wiem... nie znam się...:hmmmm: