yewcia1 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Asior napisał(a):haloo haloooo co Alką/??? Wieczorem zadzwonię do Roberta i jak coś sie dowiem to napiszę:lol: Quote
justynavege Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 juz donosze :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Alusia od trzech dni zaprzyjaźniona z kaukazem , spia razem i dogaduja sie bez problemu tak ze........ Alka zostaje w nowym domu :))))))))) :loveu: Quote
zdrojka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Super! :bigcool: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
yewcia1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='justynavege']juz donosze :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Alusia od trzech dni zaprzyjaźniona z kaukazem , spia razem i dogaduja sie bez problemu tak ze........ Alka zostaje w nowym domu :))))))))) :loveu: Kochana Alama - wiedziałam, że małpiszonek się dogada;) Quote
Asior Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 eeeeeehehhheh na początku taką cnotkę widać udawała :evil_lol: Quote
Asior Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [SIZE="4"]NOOO TO ANASHAR CZYMPRĘDZEJ USUŃ ALKĘ ZE STRONY UCIECHOWA...COBY NIE ZAPESZAĆ:evil_lol: Quote
Majaa Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='justynavege']juz donosze :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Alusia od trzech dni zaprzyjaźniona z kaukazem , spia razem i dogaduja sie bez problemu tak ze........ Alka zostaje w nowym domu :))))))))) :loveu: A jednak Alma pokazała porządną mordkę babską! :multi: :multi: :multi: Quote
Kar0la Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Huraaaaa!!! Nareszcie. Mądra dziewczynka z Almy. Może przemyślała sprawę. ;) Quote
justynavege Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Almy nie bylo na stronie uciechowskiej gdyz to starachowicka bieda ......... po prostu wpadła mi w oko jak przegladałąm tamte watki......... skojarzylam ze ktoś szuka suni onkowatej......... zawrociłam d.ę majii i tak jakoś poszło choć Alka trafilą nie tam gdzie poczatkowo miala ale z perspektywy zcasu uwazam ze trafiła lepiej............... mam pytanie do Majaa :) czy mozna umiescic Almę an stronie uciechowskeij jako psa ktoremu pomoglismy znaleźć dom ? i wiecie .......... to jeden z tych dni kiedy chce sie życ wiadomość ze psiak ma dom .......... juz na stale aha Majaa smiało zmieniaj tytuwatku i przenoś go :) Quote
Majaa Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 justynavege napisał(a): mam pytanie do Majaa :) czy mozna umiescic Almę an stronie uciechowskeij jako psa ktoremu pomoglismy znaleźć dom ? Oczywiście ! Jeszcze pytasz? :crazyeye: Przecież pomogliście i to baaardzo! justynavege napisał(a):Majaa smiało zmieniaj tytuwatku i przenoś go :) A o to musimy uśmiechnąć się do Kar0li, bo to Ona jest autorką wątku! Quote
justynavege Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Kar0la dawaj cioteczko zmianę wątku niech całą dogomania cieszy sie nowym domkiem bezdomnej tyle lat Alutki :multi: :multi: :multi: Quote
rudaa1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 SUUPER!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
yewcia1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 rudaa1 napisał(a):SUUPER!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Super grzeczna dziewczynka z Alutki:loveu: Quote
rudaa1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 yewcia1 napisał(a):Super grzeczna dziewczynka z Alutki:loveu: Też mi się suńka podoba, spisała sie na medal, choć nie ukrywam, że wchodząc codziennie na forum obawiałam sie, że coś pójdzie nie tak, a tu tak wspaniałe wieści:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
justynavege Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 przyznam ze ja też miałam wiele obaw gdyż Alma łobuzica początkowo chciala dosłownie zjeść kaukaza........ Quote
yewcia1 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Czyli trzeba się uśmiechnąć do Anashara aby Almę umieścił na stronie:multi: Quote
Kar0la Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Alma już wśród szczęśliwców. :laola::BIG::BIG: Quote
rudaa1 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Czy będziemy mogli liczyć na jakieś foteczki z nowego domku Almusi?? Quote
justynavege Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 jak tylko uda się uruchomić auto beda fotki bo to jednak dwie miejscowości od schronu chyba ze kto chetny z okolic podjechać do Alutki szybciej na obfocenie ? Quote
justynavege Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dzis Pan z Toz przekazał mi wiadomosc :) Byli w odwiedzinach u Alutki , okazalo sie ze jej adoptanci to znajomi :) Alma dogadałą sie na dobre z kaukazem a najsmieszniejsze jest to ze jak syn tych Panstwa idzie przez podwórze w stroju roboczym to Alma nic nie robi a jak idzie w ciuchach hmm wysciowych Alka go goni z podwórza :) to dopiero dziwne :) Quote
yewcia1 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 justynavege napisał(a):Dzis Pan z Toz przekazał mi wiadomosc :) Byli w odwiedzinach u Alutki , okazalo sie ze jej adoptanci to znajomi :) Alma dogadałą sie na dobre z kaukazem a najsmieszniejsze jest to ze jak syn tych Panstwa idzie przez podwórze w stroju roboczym to Alma nic nie robi a jak idzie w ciuchach hmm wysciowych Alka go goni z podwórza :) to dopiero dziwne :) Kochana Alcia:lol: Super, że się dogadała i ma domek już na zawsze:loveu: Quote
Majaa Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Super wieści!! Bardzo bardzo się cieszę ! Dobrze, że Alma coś zrozumiała :cool3: Quote
Recommended Posts